Meeloopdagen en speeddaten

Meeloopdagen

Wil jij sfeer komen proeven op onze locatie(s)? Dan ben jij van harte welkom om een dag(deel) te komen meelopen! Soms hebben wij geplande meeloopdagen, de data worden dan vermeld op deze pagina. In overleg ben je altijd welkom om op een andere dag te komen.
Op dit moment hebben wij geen geplande meeloopdagen. Toch interesse in een meeloopdag? Via werkenbij@zorggroepdrenthe.nl is het mogelijk om een meeloopdag te plannen!

Speeddaten

Wij zoeken jou maar weten nog niet hoe jij heet, dus kom bij ons op speeddate!
Precies zoals hierboven staat beschreven; wij zoeken jou! Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende en zinvolle baan binnen de ouderenzorg? Kom dan bij ons op speeddate!

  • 4728

Tijdens deze speeddate maken wij graag kennis met jou en nemen we je mee in wat het werken bij Zorggroep Drenthe nou zo leuk maakt. Een baan in de directe zorg, als huishoudelijke hulp bij cliënten thuis of een facilitaire functie? Alles is mogelijk! Meld je via het contactformulier snel aan voor een speeddate, vul je gegevens in en vermeld dat je wilt komen speeddaten.

Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op om de speeddate in te plannen. Dit kan zowel fysiek als digitaal, waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ook kunnen we dan bespreken naar welke functie(s) en welk organisatieonderdeel jouw voorkeur uitgaat. Als je het leuk vindt, kunnen we de speeddate dan op de locatie van jouw voorkeur plannen zodat je gelijk een beeld kunt vormen.

Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers gaan we graag op een laagdrempelige manier met je in gesprek. Lust je geen koffie? Thee kan natuurlijk ook! Wij hopen binnenkort nader kennis met je te kunnen maken.