Symphonie

Symphonie staat in Eelde met uitzicht op een prachtige vijver. Het gebouw telt 97 appartementen. Rondom het gebouw staan drie appartementencomplexen (in totaal 75 appartementen) die in verbinding staan met het woonzorgcentrum. Deze worden verhuurd door de Stichting Eelder Woningbouw. De winkels vindt u op loopafstand en een bushalte bevindt zich naast de deur.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de gastdame/gastheer. Op de begane grond vindt u o.a. Grand Café De Troubadour, de kapsalon en een winkeltje.

Appartementen in Symphonie in Eelde

Symphonie biedt ruime appartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. Er zijn 73 eenkamer appartementen tussen de 25 en 45 m². Ook heeft Symphonie 24 tweekamer appartementen, waarbij de woning een aparte slaapkamer heeft.

Bij de Buren in Symphonie in Eelde

‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis.

U kunt bij de buren naar de kapper, pedicure, boodschappen doen, lezen en lekker eten in Grand café De Troubadour. Ook de activiteiten worden georganiseerd onder de noemer ‘Bij de Buren’. Daarnaast  is het mogelijk om zalen te huren voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten.
Kom eens langs en geniet van onze gastvrijheid! Lees meer over 'Bij de Buren' en bekijk de activiteiten op de website.

Zorgaanbod Symphonie

Wonen & Leven

Nieuws