Locaties

Zorggroep Drenthe biedt binnen haar locaties verzorgingshuiszorg, tijdelijk verblijf en verpleeghuiszorg. U kunt binnen onze woonzorgcentra wonen met en zonder een indicatie. Ook verhuren wij appartementen met zorg dichtbij, zodat u goed voorbereid bent op de toekomst. De locaties zijn gelegen in Noord- en Midden Drenthe. Ze liggen centraal en in de buurt van de winkels. We hebben onze locaties warm en sfeervol ingericht en doen er alles aan om u zich thuis te laten voelen!

De locaties van Zorggroep Drenthe zijn:

 

Bij de Buren locaties

Binnen alle locaties (behalve in Messchenstaete) is het concept  ‘Bij de Buren’ uitgerold. Dit concept is ontwikkeld om de buurtfunctie te versterken. Bewoners en mensen uit de buurt (maar ook daarbuiten) kunnen gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten die op de locatie geboden worden, zoals de kapper, het winkeltje, het restaurant, bruin café en het theater.
Ook de activiteiten worden georganiseerd onder de noemer ‘Bij de Buren’. Daarnaast  is het mogelijk om een zaal te huren voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. Kom eens langs en geniet van onze gastvrijheid! Lees meer over het Bij de Buren concept of bekijk de activiteiten op de website.