Nieuws

 • Aanscherping maatregelen Mozaiek en De Noorderkroon

  Op dit moment zien wij dat de coronabesmettingen in Nederland en in onze provincie weer toenemen. Ook in de omgeving van Zuidlaren bereiken ons signalen dat er nieuwe besmettingen bij komen. Om die reden neemt Zorggroep Drenthe uit voorzorg aanvullende maatregelen. 

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe heeft eigen corona teststraat

  Het kan niemand ontgaan zijn dat de wachttijden voor het afnemen van een coronatest en het verwerken van de testuitslagen bij de GGD oplopen. Door deze vertraging zijn (zorg)medewerkers relatief lang niet inzetbaar. Voor Zorggroep Drenthe was dit reden om de mogelijkheden voor het opstarten van een eigen corona teststraat (CTS) te onderzoeken.

  lees meer
 • Nationale koffiedag

  Hmmmmm… tijd voor een bakkie. Koffie, want het is vandaag Nationale koffiedag! In De Wenning in Rolde stond daarom voor de bewoners en cliënten de koffie om 10.00 uur klaar in de ouderwetse kraantjespot. En er werd een grote snee krentenwegge met roomboter bij geserveerd!

  lees meer
 • Appeltaart op ' Eet een appel dag'

  Het was ‘Eet-een-appel-dag’ zaterdag 19 september. Daarom schilden ze bij Mozaiek bijna tot ze een ons wogen. Een deel van de appels werd gebruikt voor overheerlijke appeltaarten, het andere deel werd, met behulp van een ouderwetse passeerzeef, verwerkt tot appelmoes. 

  lees meer
 • Feest en een brief van de Koning!

  Mevrouw Langeloo-Middelbosch vierde op 18 september haar 100ste verjaardag! Ze is geboren in Indonesië, op het eiland Tjimbah en verhuisde op jonge leeftijd met haar ouders naar Nederland. 

  lees meer
459 nieuwsberichten << < 1 van 92 > >>