Nieuws

 • Manicure-ochtend in de Wenning

  Donderdag 15 februari kwamen er 22 eerstejaarsleerlingen van het Alfa College Hoogeveen, opleidingsrichting “haar- en schoonheidsverzorging”, een manicure-ochtend verzorgen voor de cliënten van woonzorgcentrum de Wenning.

  lees meer
 • Olympische middag in de Noorderkroon

  De Olympische Spelen 2018 in Peongchang gaan van start en daar hadden de bewoners en omwonenden van de Noorderkroon woensdagmiddag 7 februari alvast een voorzetje met de Olympische middag in de locatie.

  lees meer
 • Week van zorg en welzijn - Maak kennis met kunde

  De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.
  Ook de locaties van Zorggroep Drenthe nemen deel aan deze week en opent haar deuren.

  lees meer
 • Parfumeriemiddag Symphonie wederom een succes!

  Woensdag 31 januari werd i.s.m. ICI PARIS XL weer een parfumeriemiddag in Symphonie georganiseerd. Er waren zowel dames- als herengeuren en allemaal frisse, warme, fijne, lente en zomergeuren.  Iedere geur heel uniek.

  lees meer
 • 13 februari: Feiten & fabels over eten! Komt u ook?

  Tijdens het Zorgcafé in Beilen worden de feiten en fabels over eten besproken. Er wordt heel veel gezegd en geschreven over voedsel en manier van leven (leefstijl). Wat is gezond eten en wat is niet gezond om te eten? En wat gezond is voor de één is dat dan ook goed voor de ander? Wat is leefstijl en welke leefstijl is goed voor mij? Dit zijn de onderwerpen waarover diëtist Jessie Haandrikman, van de Diëtistenpraktijk Drenthe, met ons in gesprek gaat.

  lees meer
114 nieuwsberichten << < 1 van 23 > >>