Nieuws

 • Een mooi gebaar van vrijwilligers in De Noorderkroon

  Afgelopen week hadden de vrijwilligers in De Noorderkroon iets moois georganiseerd! De vrijwilligers wilden Angela, welzijnsmedewerker, in het zonnetje zetten.

  lees meer
 • Shanty- en Amusementkoor 't Kompas

  Afgelopen woensdag trad Shanty- en Amusementkoor 't Kompas op in het theater van Mozaiek. Bewoners werden getrakteerd op prachtige zeemans- en amusementsliederen. Tijdens de pauze konden de bewoners genieten van een glaasje fris met daarbij een 'bootje', gevuld met kaas en worst. Smullen geblazen! Het was een ontspannen middag.

  lees meer
 • Vrolijke afsluiting van de maand november

  Afgelopen week hebben bewoners van Spectrum genoten van een optreden door gemengd koor L.E.U.K. Het koor zong meezingers en bewoners dansten vrolijk mee. Er werd zelfs een polonaise gelopen! Er was voor iedereen een hapje en een borreltje en zo werd de maand november gezellig afgesloten.

  lees meer
 • Pieten op de duo-fiets door Mozaiek!

  Gisteren werden de bewoners van Mozaiek feestelijk verrast. Twee pieten van Sinterklaas kwamen namelijk op bezoek! De pieten fietsten, met Sinterklaasmuziek, op de duo-fiets door Mozaiek. Ze hadden voor iedere bewoner een cadeau uit Spanje meegenomen.

  lees meer
 • Prachtige bruidsmodeshow in De Vijverhof

  Vorige week werd er in De Vijverhof een bruidsmodeshow georganiseerd! Er ging veel voorbereiding aan vooraf en nu kon er eindelijk genoten worden van de modeshow.

  lees meer
1113 nieuwsberichten << < 1 van 223 > >>