Nieuws

 • De Olympische Spelen gaan vandaag van start!

  Vandaag starten de Olympische Spelen in Tokio, Japan. Bewoners en cliënten van Spectrum zijn al weken in de ban van de Olympische Spelen en kunnen niet wachten tot het begint.
   
  lees meer
 • Duofiets bij De Wenning

  De eerste twee weken van de zomervakantieweken stonden bij De Wenning in het teken van Nederland. Aangezien Nederland een echt fietsland is en in de tweede week ook de Drentse fietsvierdaagse van start ging, werd extra aandacht besteed aan fietsen.

  lees meer
 • Zomervakantieweken in Symphonie gestart

  Ook in Symphonie zijn afgelopen week de zomervakantieweken begonnen. De locatie is helemaal aangekleed in vakantiestemming. Zij reisden als eerste af naar Noord-Holland.

  lees meer
 • Zomervakantieweken Mozaiek afgetrapt in Drenthe

  Afgelopen maandag werd de laatste hand gelegd aan het opbouwen van Mozaiek voor de zomervakantieweken in eigen land. Zij doen een rondje Nederland.

  lees meer
 • Wijkverpleging kiest voor nCare applicatie

  Het zorglandschap, en zo ook Zorggroep Drenthe, is in (digitale) beweging. Sinds kort werkt onze wijkverpleging met de applicatie nCare. Dit is hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid. Geen papieren rompslomp meer maar een overzichtelijk en waterdicht systeem.

  lees meer
623 nieuwsberichten << < 1 van 125 > >>