Nieuws

 • Nieuwe hoog-laag bedden voor drie van onze locaties

  Op onze locaties De Wenning, Mozaiek en De Noorderkroon zijn gisteren en vandaag 44 nieuwe hoog-laag bedden geleverd door Meneer Kooi BV uit Leek. Tot op heden werden bedden gehuurd en deze worden nu vervangen door bedden in eigendom. 

  lees meer
 • Nog meer muziek bij Zorggroep Drenthe

  Afgelopen woensdag was een muzikaal optreden in De Vijverhof met medewerking van Wim Dekker. Voor het optreden begon werd er stilgestaan bij het onverwachte overlijden van een van de medewerkers van De Vijverhof. Na dit verdrietige moment was er tijd voor muziek, want je kunt leed alleen maar dragen als er ook mooie herinneringen zijn geweest. Mooie herinneringen hebben we gelukkig ook nu weer mogen maken.

  lees meer
 • Muzikale middag in Mozaiek

  Afgelopen week was er een optreden van een muziekgroep in de binnentuin van Moziek. Er werd gezongen en accordeon gespeeld. 

  lees meer
 • Asperges!

  Gisteren stond er een speciaal menu rondom asperges op de kaart, samengesteld door onze keukenbrigade.
  In De Wenning werd er een speciaal tintje aan het diner gegeven. Er werd aan lange tafels gedineerd, waarbij de gangen werden afgewisseld met een gedicht en een verhaal over asperges. Gezellig om zo met elkaar van die heerlijke asperges te genieten!

  lees meer
 • TZA Infotruck bij Symphonie

  Wat een succes!
  De TZA Infotruck van TZA Drenthe stond afgelopen maandag bij onze locatie Symphonie in Eelde.

  lees meer
781 nieuwsberichten << < 1 van 157 > >>