Nieuws

 • Tekeningen voor Spectrum

  De kinderen van een aantal medewerkers van Spectrum in Beilen zijn hard aan de slag gegaan met het maken van een hele stapel prachtige tekeningen!

  lees meer
 • Blijk van waardering voor De Wenning

  De Wenning in Rolde werd de afgelopen dagen verrast met taart, bloemen en plantjes! Dit alles als blijk van waardering en als steuntje in de rug voor de bijzondere omstandigheden waarin iedereen zich nu bevindt.

  lees meer
 • Limburgia bedankt!

  Een heerlijk hart onder de riem voor onze medewerkers van De Noorderkroon! Van Limburgia Roden ontvingen ze bij De Noorderkroon deze lekkere vlaai als blijk van waardering voor hun harde werk. Namens alle medewerkers, hartelijk dank Limburgia!

  lees meer
 • Verhuizen cliënten De Amstel

  De Coronaperikelen houden Nederland in zijn greep. Zo ook Zorggroep Drenthe.
  Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en treffen in aansluiting op overheidsbeleid maatregelen om de risico’s op besmetting voor onze cliënten en medewerkers zo laag mogelijk te houden.

  lees meer
 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
369 nieuwsberichten << < 1 van 74 > >>