Nieuws

 • Dierendag!!!!

  Ook bij Zorggroep Drenthe ging dierendag niet onopgemerkt voorbij. Bij Spectrum in Beilen kwamen vanmorgen een aantal dieren van Dierenweide Stroomdal op bezoek. Meestal gaan bewoners en cliënten bij de dieren op bezoek, dat was nu eens andersom. De kippen, konijnen en zelfs de mini pony's lieten zich heerlijk vertroetelen met heel veel aandacht en knuffels!

  lees meer
 • Sfeerimpressie 50-jarig jubileum De Vijverhof

  Onlangs berichtten wij al over de viering van het 50-jarig jubileum van De Vijverhof in Assen. Er werd ook een hele mooie impressie op beeld gemaakt waarin te zien is dat bewoners, cliënten en bezoekers ontzettend genieten. Wij laten u ook nog graag even meegenieten! Bekijk de film hier.

  lees meer
 • Cliënten Symphonie naar Korenmiddag in Rodermarktweek

  Op maandag 26 september jl. stond voor vijf cliënten van Symphonie een uitstapje naar Roden op het programma. Traditiegetrouw vindt voorafgaand aan de Rodermarkt de Rodermarktweek plaats, met op maandag de Korenmiddag.

  lees meer
 • Burendag bij Spectrum

  Morgen is het Nationale Burendag maar het werd vandaag bij Spectrum al uitgebreid gevierd! Alle bewoners en cliënten bij Spectrum zijn natuurlijk ook elkaars buren en omdat er een langer periode is geweest waarin men elkaar veel minder zag wilden we de verbintenis voor onze bewoners en cliënten zoeken.

  lees meer
 • Wereld Alzheimer dag 2022

  In het kader van Wereld Alzheimer dag, die jaarlijks plaatsvindt op 21 september, vroegen wij enkele collega’s naar ervaringen uit hun dagelijkse praktijk. Mariëtte Rombout en Wies Landman, beide coach dementie & onbegrepen gedrag en Daphne Boosman, Casemanager dementie, geven een kijkje in hun dagelijkse praktijk. Zij omschrijven een voorbeeld uit een werkdag en laten zien dat iets kleins soms van grote betekenis kan zijn.

  lees meer
846 nieuwsberichten << < 1 van 170 > >>