Nieuws

 • Bingo en muziek van 'Lions'

  Zaterdag 14 april jl. was het een gezellige drukte in de Wenning met verschillende activiteiten waaronder het optreden van de Lions. In Lionsclubs werken vrijwilligers samen om hulp te bieden daar waar nodig is. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening.

  lees meer
 • Samen Bewegen – Koningsspelen 2018

  Vrijdag 20 april 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse koningsspelen in heel Nederland. Tijdens de Koningsspelen staan gezond eten en actief bewegen centraal. Op veel bassischolen in Nederland worden sportdagen georganiseerd tijdens de koningsspelen. De leerlingen van Mariaschool in Eelde kwamen in het teken van de koningsspelen dinsdag 17 april jl. bij Symphonie op bezoek.

  lees meer
 • Modeshow LANCO mode bij Symphonie

  Woensdag 11 april jl. werd in Symphonie een modeshow met modebedrijf LANCO Mode uit Deventer georganiseerd. Van blazers tot blouses en van rokken tot poloshirts. Zij hebben voor ieder wat wils in de collectie.

  lees meer
 • Jaarvergadering cliëntenraad de Wenning

  Woensdag 11 april waren alle cliënten van de Wenning uitgenodigd door de leden van de cliëntenraad voor de jaarvergadering. Tijdens deze jaarvergadering werd er afscheid genomen van een cliëntenraadslid en was er een optreden.

  lees meer
 • Nieuwe tuin Centraal Bureau

  De tuin van het Centraal Bureau krijgt een flinke upgrade! Momenteel is BUITENTIJD druk bezig met het leeghalen van de tuin zodat de nieuwe beplanting er straks in kan komen. BUITENTIJD richt zich op het ontwerpen van tuinen en openbare buitenruimtes.

  lees meer
134 nieuwsberichten << < 1 van 27 > >>