Nieuws

 • Goedgemutst!

  Elk jaar breien en haken de dames van het handwerkclubje mutsjes voor de goedgemutste breicampagne van innocent drinks. Hiermee steunen zij het Nationaal Ouderenfonds om aandacht te vragen voor eenzaamheid onder ouderen.

  lees meer
 • Verwenmiddag in De Vijverhof

  Op donderdag 7 november jl. hebben we samen met onze collega's van Cosis en vrijwiligers van Zorggroep Drenthe een verwenmiddag georganiseerd voor de bewoners van De Vijverhof en deelnemers van Cosis.

  lees meer
 • Gezamenlijk ontbijten in Symphonie

  Woensdag 13 november konden de cliƫnten van Symphonie in het restaurant deelnemen aan een gezamenlijk ontbijt. Tussen 8.00-9.30 uur konden ze aanschuiven aan de mooi ingedekte tafels.

  lees meer
 • Najaarsmarkt in Mozaiek

  Dit jaar wordt op 27 november de najaarsmarkt in Mozaiek wederom georganiseerd. Kraampjes met o.a. kleding, sieraden, parfum en een stand van de Wereldwinkel zullen op deze dag aanwezig zijn.

  lees meer
 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliƫnten hebben er volop van genoten!

  lees meer
318 nieuwsberichten << < 1 van 64 > >>