Nieuws

 • Fijnproeven in Mozaiek

  Sinds wij RTV Drenthe mochten ontvangen met de serie ‘Fijnproevertjes’ organiseren wij ook onze eigen ‘Fijnproevers’. In navolging van De Wenning en De Vijverhof was het dit keer de beurt aan Mozaiek.

  lees meer
 • De Nachtwacht bij Mozaiek

  Vandaag was het zover! Het indrukwekkende kunstwerk De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn werd vakkundig opgebouwd en kreeg een prachtige plek in het theater. Zo kunnen bewoners, cliënten en bezoekers het op hun gemak goed bekijken.

  lees meer
 • Fietslabyrint bij De Vijverhof

  Afgelopen vrijdag was het zover, onder het genot van een kopje koffie met gebak werd het fietslabyrint bij De Vijverhof in gebruik genomen. Met het fietslabyrint kunnen bewoners en cliënten virtuele fietstochten maken en zo de wereld ontdekken of door hun eigen woonplaats fietsen. Door het fietslabyrint aan te sluiten op een hometrainer kunnen ze de virtuele fietstocht combineren met beweging.

  lees meer
 • Afgeschreven hardware levert mooi bedrag op voor KiKa

  Dat afgeschreven, of niet meer werkende, hardware wordt vervangen is geen nieuws op zich en eigenlijk een doorlopend proces. Maar dat het geld kan opleveren voor een goed doel is natuurlijk wel heel mooi nieuws! In de afgelopen periode leverden wij 310 sAfgeschrevetuks hardware in bij Recycle-Box.

  lees meer
 • Hanse Hof brengt attentie naar Spectrum

  Wat een mooi gebaar van Zorgboerderij Hanse Hof uit Beilen! Deze week is de week tegen de eenzaamheid en daarom brachten zij kalebassen voor onze bewoners en cliënten. Aan elke kalebas hing een kaartje met de boodschap; Er wordt aan je gedacht. Een erg attent gebaar, bedankt!

  lees meer
682 nieuwsberichten << < 1 van 137 > >>