Nieuws

 • IGJ heeft vertrouwen in verbetermaatregelen Zorggroep Drenthe

  Op 18 december 2018 heeft de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een onaangekondigd inspectiebezoek aan Zorggroep Drenthe, locatie Mozaiek in Zuidlaren gebracht. IGJ bezoekt alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringswet.

  lees meer
 • Reisgids - Bloemencorso Eelde 'De film'

  Zaterdag 31 augustus jl. was het zover. Het jaarlijkse Bloemencorso in Eelde. We vertrokken met cliënten en introducees van verschillende locaties met een touringcar van Drenthe Tours naar Eelde.

  lees meer
 • Samen koken bij De Vijverhof

  Zondag 25 augustus jl. werd er gezellig samen gekookt bij De Vijverhof in Assen. Ze maakten een typisch Nederlands ‘aardappels, groente en vlees’ gerecht. De groenten en de aardappelen kwamen uit eigen tuin, het gehakt uit de supermarkt.

  lees meer
 • Diamanten huwelijk in De Vijverhof

  Donderdag 22 augustus jl. vierde het echtpaar De Does uit De Vijverhof hun diamanten huwelijk. Het echtpaar kreeg onder anderen bezoek van de Burgemeester, familieleden, de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe en medewerkers van De Vijverhof.

  lees meer
 • Symphonie geeft creatieve invulling aan de Dahlia Bloem

  In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de jaarlijkse Bloemencorso in Eelde weer plaats. Het evenement wordt jaarlijks drukbezocht en wordt ook wel het hoogtepunt van het jaar genoemd. Veel van onze bewoners zijn dan ook al jaren trouwe bezoeker. 

  lees meer
284 nieuwsberichten << < 1 van 57 > >>