Nieuws

 • Tentoonstelling Annabel Oosteweeghel in Mozaiek

  Van 26 november tot en met 14 januari is de tentoonstelling Old Love van Annabel Oosteweeghel te zien in Galerie Mozaiek. Annabel Oosterweeghel presenteert een serie foto's over liefde en intimiteit bij ouderen.

  lees meer
 • Gouden keurmerk in de zorg voor Symphonie

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening.
  Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. Deze week behaalde Symphonie in Eelde het gouden keurmerk in de zorg. Een prachtige prestatie voor een van de zes locaties van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Symponie breit voor het Nationaal Ouderenfonds

  Sinds 2004 komen elk jaar honderden breisters en hakers in actie voor het Nationaal Ouderenfonds, zo ook de deelnemers van onze handwerkclub in Symphonie. Deze deelnemers zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en hebben 500 mutsjes bij elkaar gebreid.

  lees meer
 • Reisgids: Workshop schilderen bij Atelier uiT de KunsT

  Iedereen kwam deze middag goed gemutst aan bij het atelier. De een met het busje van het rode Kruis, de ander was opgehaald met de auto. Iedereen had er zin in. Na even te hebben gekletst, een kop thee of koffie en uitleg over het schilderen, konden we beginnen met het schilderij.

  lees meer
 • 75 kinderen brachten een bezoek aan de bewoners van Symphonie

  Vrijdag 10 november kwamen er 75 kinderen van basisschool "De Westerburght" - onderbouw - in Symphonie. Zij zongen liedjes voor Sint Maarten en lieten vol trots hun zelfgemaakte lampion zien. De kinderen hebben bij iedereen een bezoekje gebracht. Zowel in restaurant 'Bij de Buren' als de verschillende huiskamers. De mensen en kinderen genoten zichtbaar.

  lees meer
97 nieuwsberichten << < 1 van 20 > >>