Nieuws

 • Peter Visch nieuw lid raad van toezicht Zorggroep Drenthe

  Woensdag 1 februari start Peter Visch als toezichthouder bij Zorggroep Drenthe. Daarmee is de vacature ingevuld die is ontstaan nadat Alle Alserda na twee zittingstermijnen afscheid heeft genomen.

  lees meer
 • Dinsdag 31 januari - Dag van het werkplezier in de zorg

  Ter gelegenheid van de dag van het werkplezier in de zorg vroegen wij twee collega’s van Symphonie naar hun werkplezier. Zij zijn de drijvende kracht achter de uitstapjes die vanuit de verpleegafdeling in Symphonie gemaakt worden.

  lees meer
 • Voorlezen in De Wenning tijdens Nationale voorleesdagen

  In De Wenning werden cliënten voorgelezen door een aantal vrijwilligers. Dit ter gelegenheid van de Nationale voorleesdagen die zijn van 25 januari tot en met 4 februari. Het initiatief ontstond spontaan vanuit een van de vrijwilligers. Bewoners en cliënten konden genieten van mooie verhalen die werden voorgelezen. De meeste verhalen waren in het Drents of Gronings dialect.

  lees meer
 • 'Kunstgesprek' in Mozaiek

  Donderdag 26 januari vond het tweede 'Kunstgesprek' in Mozaiek in Zuidlaren plaats. Het 'Kunstgesprek' is voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en het leuk vindt om daar over in gesprek te gaan.

  lees meer
 • Cliënten Spectrum bezoeken Indoor Hartje Drenthe

  Op uitnodiging van paardensportvereniging ‘De Stroomruiters’ hebben cliënten van de verpleegafdeling in Spectrum een gezellig uitje beleefd. Zij bezochten de manege waar het grote springconcours ‘Indoor Hartje Drenthe’ (ook bekend van tv) werd verreden.

  lees meer
899 nieuwsberichten << < 1 van 180 > >>