Blog Mariëlle Zeewuster – Gelukkig weer collega

Mijn naam is Mariëlle Zeewuster, samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Westerbork. Sinds 4 september jl. mag ik mij gelukkig weer collega noemen binnen Zorggroep Drenthe. Bij Zorggroep Drenthe verzorg ik de planning van Mozaiek, ondersteun ik in de planning van de Vijverhof en neem ik deel aan de projectgroep capaciteitsmanagement.

In juni heb ik via een andere organisatie een prachtig diploma personeelsplanner behaald. Het was goed om mijn benen eens onder een andere tafel te schuiven, wat een leerzame ervaring was, waar ik erg dankbaar voor ben. Dat het gras bij de buren niet altijd groener is, kan ik inmiddels beamen.

Zorggroep Drenthe heeft een prachtig roosterprogramma. Wat ik er zo goed aan vind is dat het roosterprogramma goede directe lijnen met betrekking tot wensen, verlof en ruilingen heeft. Hierdoor kunnen we goed faciliteren in de kanteling van werktijden. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten, maar hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Ik ben blij dat ik hier mijn bijdrage aan mag leveren.

Je bent toch ook mijn buurvrouw!
Zorggroep Drenthe heeft stuk voor stuk prachtige locaties, met positieve en professionele medewerkers, het is fijn om samen te zorgen dat onze bewoners tevreden zijn. In mijn geval is dit achter de schermen, al kan ik ontzettend genieten van een praatje op de gang met een bewoner. Een mooi voorbeeld vind ik dat ik een kerstkaart van een bewoner in  Mozaiek kreeg, mijn kantoor was bij haar op de gang. Toen ik haar persoonlijk ging bedanken zei ze; "Je bent toch ook mijn buurvrouw!".

Persoonlijk contact en korte lijnen
Ik ben trots op het feit dat ik opnieuw het vertrouwen heb gekregen om bij Zorggroep Drenthe te werken. Zorggroep Drenthe is een grote organisatie, maar dit is niet hoe ik het beleef. Ik voel mij gewaardeerd en waardeer het persoonlijke contact en de korte lijnen.