Messchenstaete

Vrij wonen en tegelijkertijd goed voorbereid zijn op de toekomst. Luxueus en comfortabel. Dat is Messchenstaete, mooi wonen en leven in de levendige en groene wijk Marsdijk aan de noordzijde van Assen.

Huurappartementen

Appartementencomplex Messchenstaete biedt ruime luxueuze huurappartementen (70m²) en penthouses (180 m²) en huisvest een keur aan voorzieningen, van huisarts en fysiotherapie tot een sfeervol grand café.
U huurt een appartement met alle gemakken onder handbereik. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die Messchenstaete biedt. Professionele personenalarmering is optioneel. Eventuele zorg thuis wordt uitsluitend verleend vanuit de wijkverpleging van Zorggroep Drenthe.

Zorghotel Assen

Sinds oktober 2019 is Zorghotel Assen geopend. Zorghotel Assen bevindt zich in Messchenstaete en voorziet in de toenemende behoefte van tijdelijk verblijf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het wonen op deze prachtige locatie, met zorg dichtbij? Bel dan met het Zorgservicebureau via T. 0592 - 30 57 65 of stel uw vraag via het contactformulier.

Zorgaanbod Messchenstaete

WONEN & LEVEN

Nieuws