Kom d'r bij! Bijbaan en/of vakantiewerk

Word jij onze nieuwe collega? Kom d’r bij!

Ben jij op zoek naar een bijbaan en/of ben je beschikbaar in de vakantieperiode(s)? Zorggroep Drenthe biedt volop mogelijkheden om binnen en buiten de vakantieperiode(s) aan de slag te gaan en daardoor (nieuwe) kennis en ervaring op te doen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's!

Wat kun je doen bij Zorggroep Drenthe?
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je bij ons aan de slag als:

  • helpende;
  • verzorgende;
  • medewerker Service bedrijf;
  • medewerker huishouding bij cliënten thuis.

Voor de (thuis)zorg zijn wij op zoek naar collega’s die de opleiding MBO Helpende Zorg en Welzijn hebben afgerond of de opleiding Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde volgen of hebben afgerond.

Hoe ziet onze organisatie eruit?
Zorggroep Drenthe verleent ouderenzorg op een aantal locaties en thuiszorg in de omgeving van deze locaties. Wij bieden zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang worden benaderd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze cliënten, naast goede zorg, mooi en veilig wonen, lekkere maaltijden krijgen, zinvolle activiteiten/bezigheden hebben en begeleid worden waar nodig. Meer informatie over onze locaties kun je hier vinden.

Waar kun je aan de slag?

(Thuis)zorg
Wij zijn op zoek naar collega’s voor de thuiszorg en de afdelingen verzorging en verpleging. Wanneer je interesse hebt in een bijbaan kun je zelf aangeven welke afdeling jouw voorkeur heeft.

  • Heb je een overgangsbewijs naar het 3e jaar van de opleiding MBO verzorgende IG, het 2e jaar van de opleiding MBO verpleegkundige, het 3e jaar van de opleiding HBO verpleegkunde of ben je afgestudeerd SAW-er (uitstroomrichting persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en behaalde deelkwalificatie verpleegtechnische handelingen), dan word je uitbetaald volgens schaal 25 uit de cao VVT (minimaal € 11,56 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).
  • Heb je een overgangsbewijs naar het 4e jaar van de opleiding MBO verpleegkundige of de opleiding HBO verpleegkunde, dan word je uitbetaald volgens schaal 35 uit de cao VVT (minimaal € 12,16 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).

Het Service bedrijf
Als collega binnen het Service bedrijf kun je worden ingezet in de huishouding, keuken en/of het restaurant. De afdeling huishouding is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de appartementen, algemene ruimtes en kantoren. In de keukens van onze locaties worden dagelijks alle maaltijden bereid voor zowel cliënten als overige gasten. Wanneer je werkzaam bent binnen het Service bedrijf is de uitbetaling afhankelijk van de wijze waarop je wordt ingezet. Als medewerker Service bedrijf word je uitbetaald volgens schaal 15 uit de cao VVT (minimaal € 10,53 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Als vakantiemedewerker word je uitbetaald volgens het minimum(jeugd)loon.

Huishoudelijke zorg bij cliënten thuis
Als collega bij Zorggroep Drenthe Thuis verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij cliënten aan huis. Wanneer je werkzaam bent bij Zorggroep Drenthe Thuis is de uitbetaling afhankelijk van de wijze waarop je wordt ingezet. Als medewerker huishouding extramuraal word je uitbetaald volgens het salaris Hulp bij het Huishouden (schaal 100) uit de cao VVT (minimaal € 11,14 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Als vakantiemedewerker word je uitbetaald volgens het minimum(jeugd)loon.

Ben je geïnteresseerd?
Doordat er verschillende mogelijkheden binnen Zorggroep Drenthe zijn, bieden wij een bijbaan die op jouw lijf geschreven is. Ben je geïnteresseerd? Kijk op onze vacaturepagina voor de openstaande vacature.