Kom d'r bij! Bijbaan en/of vakantiewerk

Word jij onze nieuwe collega? Kom d’r bij!

Ben jij op zoek naar een bijbaan en/of ben je beschikbaar in de vakantieperiode(s)? Wil je werkervaring opdoen, je CV een boost geven en je steentje bijdragen aan het welzijn en geluk van anderen? Zorggroep Drenthe biedt volop mogelijkheden om binnen en buiten de vakantieperiode(s) aan de slag te gaan en daardoor (nieuwe) kennis en ervaring op te doen. Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel! Dat kun je doen via onze vacaturepagina, klik daar op 'Bijbaan en/of vakantiewerk'.

Wat kun je doen bij Zorggroep Drenthe?
Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je bij ons aan de slag als:

  • verzorgingshulp;
  • helpende;
  • verzorgende;
  • facilitair medewerker;
  • medewerker huishouding bij cliënten thuis.
Voor de (thuis)zorg zijn wij op zoek naar collega’s die de opleiding MBO Helpende Zorg en Welzijn hebben afgerond of de opleiding Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde volgen of hebben afgerond. Ook indien je tijdens je opleiding het onderdeel basiszorg succesvol hebt afgerond nodigen wij je van harte uit te solliciteren. 
 

Hoe ziet onze organisatie eruit?
Zorggroep Drenthe verleent ouderenzorg op een aantal locaties en thuiszorg in de omgeving van deze locaties. Wij bieden zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang worden benaderd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze cliënten, naast goede zorg, mooi en veilig wonen, lekkere maaltijden krijgen, zinvolle activiteiten/bezigheden hebben en begeleid worden waar nodig. Meer informatie over onze locaties kun je hier vinden.

Waar kun je aan de slag?

(Thuis)zorg
Wij zijn op zoek naar collega’s voor de thuiszorg en de afdelingen verzorging en verpleging. Wanneer je interesse hebt in een bijbaan kun je zelf aangeven welke afdeling jouw voorkeur heeft.

  • Heb je een overgangsbewijs naar het 3e jaar van de opleiding MBO verzorgende IG, het 2e jaar van de opleiding MBO verpleegkundige, het 3e jaar van de opleiding HBO verpleegkunde of ben je afgestudeerd SAW-er (uitstroomrichting persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en behaalde deelkwalificatie verpleegtechnische handelingen), dan word je uitbetaald volgens schaal 25 uit de cao VVT (minimaal € 11,20 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).
  • Heb je een overgangsbewijs naar het 4e jaar van de opleiding MBO verpleegkundige of de opleiding HBO verpleegkunde, dan word je uitbetaald volgens schaal 35 uit de cao VVT (minimaal € 11,79 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).
  • Voldoe je niet aan bovengenoemde maar heb je tijdens je opleiding wel het onderdeel basiszorg succesvol afgerond? Dan kun je aan de slag als verzorgingshulp en word je uitbetaald volgens schaal 15 uit de cao VVT (minimaal € 10,56 per uur bruto, excl. Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).

De afdeling facilitair
Als collega binnen de afdeling facilitair kun je worden ingezet in de huishouding, keuken en/of het restaurant. De afdeling huishouding is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de appartementen, algemene ruimtes en kantoren. In de keukens van onze locaties worden dagelijks alle maaltijden bereid voor zowel cliënten als overige gasten. Wanneer je werkzaam bent binnen de afdeling facilitair is de uitbetaling afhankelijk van de wijze waarop je wordt ingezet. Als facilitair medewerker word je uitbetaald volgens schaal 15 uit de cao VVT (minimaal € 10,21 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Als vakantiemedewerker word je uitbetaald volgens het minimum(jeugd)loon.

Huishoudelijke zorg bij cliënten thuis
Als collega bij Zorggroep Drenthe Thuis verricht je schoonmaak-werkzaamheden bij cliënten aan huis. Wanneer je werkzaam bent bij Zorggroep Drenthe Thuis is de uitbetaling afhankelijk van de wijze waarop je wordt ingezet. Als medewerker huishouding extramuraal word je uitbetaald volgens het salaris Hulp bij het Huishouden (schaal 100) uit de cao VVT (minimaal € 10,80 per uur bruto, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Als vakantiemedewerker word je uitbetaald volgens het minimum(jeugd)loon.

Ben je geïnteresseerd?

Doordat er verschillende mogelijkheden binnen Zorggroep Drenthe zijn, bieden wij een bijbaan die op jouw lijf geschreven is. Kijk op onze vacaturepagina voor de openstaande vacature en klik op 'Bijbaan en/of vakantiewerk bij Zorggroep Drenthe'.