Professionele alarmopvolging

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar stel dat er iets gebeurt? Dan is het goed om te weten dat u via Zorggroep Drenthe dag en nacht professionele alarmopvolging kunt krijgen. U krijgt hiervoor een alarmkastje en een hals- of polszender. Met één druk op de knop heeft u snel contact met een gekwalificeerd zorgmedewerker. Zo is hulp altijd dichtbij. In geval van nood is altijd één van onze verpleegkundigen of verzorgenden snel ter plaatse.

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Uw alarmering komt binnen bij de alarmcentrale van onze samenwerkingspartner Altide (voorheen Naast-ZCN). De alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U krijgt rechtstreeks contact met een professional. Als u hulp nodig heeft, dan wordt een zorgprofessional via Zorggroep Drenthe ingeschakeld. Deze is altijd in de buurt en snel bij u.

Professionele alarmopvolging werkt op een analoge en mobiele telefoonaansluiting. Het werkt ook op een digitale aansluiting (zoals internet plus bellen) en in de meeste gevallen op glasvezel.

Zeker van snelle hulp

Wilt u zeker zijn van snelle en juiste hulp in geval van nood? Sluit dan nu een abonnement voor professionele alarmering af. Klik hier als u verzekerd wilt zijn van snelle hulp in geval van nood. 

Wilt u meer weten over de professionele alarmopvolging? Neem dan contact op met de zorgcentrale op 088 – 9800 953 of via pa@zcn.nl.