Professionele alarmopvolging

U wilt zo lang mogelijk op uzelf blijven wonen, maar stel dat er iets gebeurt? Dan is het goed om te weten dat u een abonnement kunt nemen op de professionele alarmopvolging van Zorggroep Drenthe. U krijgt hiervoor een alarmkastje, samen met een hals- of polszender. Een druk op de knop en u heeft binnen enkele minuten contact met een gekwalificeerd medewerker van Zorggroep Drenthe. Zo is hulp dichtbij. Wij zorgen er voor dat u, als er zorg nodig is of in een noodsituatie, snel hulp krijgt van een van onze verpleegkundigen of verzorgenden.  

De alarmering komt rechtstreeks op de telefoon van onze eigen medewerkers, die u persoonlijk zorg verlenen. Hiermee onderscheiden wij ons van zorgaanbieders die werken met callcenters, die veelal eerst familie of buren inschakelen om te kijken wat er aan de hand is.

Professionele alarmopvolging werkt op zowel een analoge en mobiele telefoonaansluiting als ook op een digitale aansluiting (zoals internet plus bellen) en in de meeste gevallen op glasvezel.

Wilt u meer informatie over personenalarmering of direct personenalarmering aanvragen? Dat kan middels deze folder. De actuele prijzen voor alarmering vindt u hier. Wilt u meer weten over de services van Zorggroep Drenthe? Onze collega's van het Zorgservicebureau helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. Bel 0592-30 57 65 of vul het contactformulier in.