Avonddienst, machines en erwtensoep

Dat onze nieuwe collega’s uit Indonesië gestart zijn met hun stage is je vast niet ontgaan als je ons al een tijdje volgt. Onze collega Stiena werkte in de eerste week van Siska drie avonddiensten met haar samen en ze nemen je graag mee in deze diensten.

Samen in de auto naar het werk. Iedere dienst, haalde ik Siska op bij haar appartement. Zo leren we elkaar onderweg ook alvast een beetje kennen.

In de avonddienst komt Siska van alles tegen en ze is verbaasd over alle machines die hier in Nederland worden gebruikt. Denk aan de afwasmachine, wasmachine, droger en dan ook nog een stoelmachine (sta-op-stoel) die met een knop te bedienen is voor omhoog of omlaag en zelfs ligstand. Veel hulpmiddelen!

Er was erwtensoep en dat wilde Siska graag proeven, spannend natuurlijk, maar ze vond het lekker. Zo lekker zelfs dat ze in de pauze op zoek ging naar het recept.
Siska is heel nieuwsgierig en wil van alles leren en is ook erg geïnteresseerd in alles, zo maakte ze kennis met de FreeStyle Libre (De FreeStyle Libre meet glucosewaarden zonder vingerprikken). De cliënt legde haar zelf uit waar deze voor dient en hoe vaak deze moet worden vervangen.

Met het team maakten we een attentie voor de cliënten voor de Kerstdagen. Wij gaan voor een fijne samenwerking de komende tijd. Samen voor een moooie dag!

Groetjes Siska en Stiena vanuit Mozaiek Zuidlaren