Werken en leren

Geïnteresseerd in een BBL-opleiding tot verzorgende IG? Wij starten regelmatig met een nieuw traject, zodra de datum voor de start van een nieuw traject bekend is zullen we een vacature plaatsen op onze website. Hierop kan je dan solliciteren.

Voor medewerkers binnen Zorggroep Drenthe zijn er ook verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Door bijvoorbeeld het volgen van trainingen en scholingen blijven onze medewerkers op de hoogte van ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden. Voor medewerkers van Zorggroep Drenthe is het ook mogelijk een (vervolg)opleiding te volgen.

Zorggroep Drenthe is een erkend leerbedrijf en werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Project OpStap

Hoe helpen we meer mensen aan een baan in de zorg? Een vaste baan in de zorg hoewel je je opleiding nog niet hebt afgerond. Dit is een van de belangrijkste onderdelen uit het project OpStap. Via OpStap kunnen zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding volgen en meelopen met ervaren zorgmedewerkers, om uiteindelijk aan de slag te gaan bij Zorggroep Drenthe.

Meer lezen over OpStap? Klik hier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over werken en leren bij Zorggroep Drenthe, neem dan contact op met de afdeling Recruitment via T. 0592-33 12 32 of gebruik het contactformulier.