Personeelsvereniging Zorggroep Drenthe

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe!
De PV organiseert regelmatig leuke activiteiten. Er worden o.a. workshops, een sportdag, een PubQuiz en Sinterklaasfeest georganiseerd.

Voordelen PV leden
• Activiteiten met korting
• Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod
• Voorrang bij het aanmelden voor activiteiten

Lidmaatschap
Medewerkers van Zorggroep Drenthe met een personeelsnummer kunnen lid worden van de PV.
Het lidmaatschap kost € 3,50 per maand. Dit bedrag wordt automatisch ingehouden van het salaris en is terug te vinden op je loonstrook in Youforce.

Lid worden

Lid worden kan alleen door het invullen van het aanmeldingsformulier. Een formulier aanvragen per mail kan ook, via: pv@zorggroepdrenthe.nl

Vul dit formulier volledig in en stuur het naar:
PV Zorggroep Drenthe
Industrieweg 15
9402 NP ASSEN

Aanmelden voor activiteiten
Wil je je aanmelden voor een van de (of meerdere) activiteiten van de PV?
Stuur dan een mailtje naar pv@zorggroepdrenthe.nl

Benefits at Work

Bij Zorggroep Drenthe zijn we altijd op zoek naar leuke voordeeltjes voor de medewerkers. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Benefits at Work. Op dit platform kun je flink besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Deze gunstige voorwaarden gelden exclusief voor medewerkers van Zorggroep Drenthe.

Hoe werkt het?
Het gebruik van Benefits at Work is helemaal gratis en kan op je laptop, telefoon en tablet. Aanmelden is binnen 1 minuut geregeld! Wil je hier graag gebruik van maken? Stuur dan een mail naar pv@zorggroepdrenthe.nl. Je krijgt dan van de personeelsvereniging een mailtje met daarin de stappen hoe je je kunt aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van de PV om hier gebruik van te maken.

  • 1559