De Vijverhof

De Vijverhof ligt in de wijk Assen-Oost aan het natuurgebied ‘Schieven’. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Vredeveld, waar onder andere Albert Heijn, praktijk voor fysiotherapie, bloemist en bakkerij zijn gevestigd. Openbaar vervoer bevindt zich voor de deur van De Vijverhof.

Appartementen in De Vijverhof Assen

De Vijverhof telt 99 appartementen van 25 tot 60 m². Op de eerste vier etages bieden wij psychogeriatrische (PG) verpleeghuiszorg. Etages vijf t/m acht zijn geschikt voor verzorgingshuiszorg en somatische verpleeghuiszorg.

De Vijverhof beschikt over 8 aanleunwoningen welke verhuurd worden. U woont zelfstandig, in uw eigen ingerichte woning, maar wel met alle gemakken van het woonzorgcentrum onder handbereik. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die De Vijverhof biedt. Personenalarmering en eventuele thuiszorg wordt uitsluitend verleend vanuit de thuiszorg van Zorggroep Drenthe.

Over De Vijverhof in Assen

Locatie De Vijverhof is warm en huiselijk ingericht en doet hotelachtig aan bij binnenkomst. De locatie beschikt over twee ruime zalen waar u een (feestelijke) gelegenheid kunt vieren. Ook zijn deze ruimten geschikt als vergaderlocatie. U kunt voor catering terecht in het restaurant ‘Bij de Buren’. Wilt u met de bus naar het centrum van de stad reizen, dan kunt u gebruik maken van de Cityline. Lijn 7 gaat door de wijken Assen Oost, Lariks, Pittelo en Kloosterveen.

Bij de Buren in De Vijverhof in Assen

‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis. U kunt bij de buren naar de kapper, pedicure, boodschappen doen, lezen, lekker eten in het restaurant en een drankje drinken in De Blaffende Vis.

Virtuele rondleiding

Bent u benieuwd hoe De Vijverhof er van binnen uit ziet? Maak dan alvast een virtuele rondleiding door het gebouw. Klik op onderstaande video om de video rondleiding te starten.

  • Klik hier om zelf 360˚ rond te kijken in een eenpersoonsappartement.
  • Klik hier om de plattegrond van een eenpersoonsappartement te bekijken.
  • Klik hier om zelf 360˚ rond te kijken in een tweepersoonsappartement.
  • Klik hier om de plattegrond van een tweepersoonsappartement te bekijken.

Zorgaanbod De Vijverhof

Wonen & Leven

Nieuws