Verzorgingshuiszorg

Als het met behulp van uw mantelzorg en onze thuiszorgmogelijkheden niet meer lukt om zelfstandig thuis te wonen, dan kunt u in een van onze verzorgingshuizen terecht.  

Mooi wonen vindt Zorggroep Drenthe belangrijk, daarom zijn onze verzorgingshuizen voorzien van ruime appartementen en goede voorzieningen. In onze verzorgingshuizen hebt u alle zorg en verpleging bij de hand.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij:

  • wassen
  • aankleden
  • eten en drinken
  • het huishouden
  • naar bed gaan

Thuis in de verzorgingshuizen van Zorggroep Drenthe

Maar Zorggroep Drenthe doet meer om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt in onze verzorgingshuizen. Elk verzorgingshuis heeft onder andere een winkeltje, kapsalon, restaurant, pedicure en bruin café. Deze faciliteiten vallen allen onder ons concept ‘Bij de Buren’. De sfeer is warm en huiselijk.

Tijdelijk verblijf in een verzorgingshuis

U kunt ook tijdelijk in een verzorgingshuis van Zorggroep Drenthe verblijven, bijvoorbeeld voor herstel na een ongeval of operatie, of tijdens de vakantie van uw mantelzorgers. Ook kunt u gebruik maken van onze dagbesteding, dan gaat u 's avonds weer terug naar uw eigen huis.

Meer informatie

Wilt u meer informatie dan kunt u de brochure zorg hier bekijken, terecht bij het Zorgservicebureau T. 0592-331232 of u vult het contactformulier in.