CarenZorgt

Wij vinden het erg belangrijk dat er binnen Zorggroep Drenthe eenvoudig contact gelegd kan worden tussen cliënten, naasten en medewerkers. Dit contact ondersteunen wij met het digitale cliëntportaal CarenZorgt (www.carenzorgt.nl). Met CarenZorgt krijgen u en eventueel uw naasten online inzicht in de agenda, de dagelijkse zorgrapportages en uw Zorgleefplan. Ook biedt CarenZorgt u en uw naasten de mogelijkheid om berichten te versturen naar medewerkers.

Wilt u snel aan de slag met CarenZorgt, dan vindt u hieronder de directe links naar de folder, een instructiefilm en de handleiding per onderdeel. Daaronder leggen wij meer uit over CarenZorgt.

Aan de slag met CarenZorgt

- Instructiefilm 
- Informatiefolder 
- Handleiding per onderdeel 

Over CarenZorgt

Uw eigen zorgnetwerk. Snel, makkelijk en veilig!
Als u zorg ontvangt of iemand anders helpt om zorg te organiseren, valt er heel wat te regelen en af te stemmen. Dat is soms best ingewikkeld. Maar niet met Caren!

Wat is Caren?
Caren is een veilig zorgnetwerk voor iedereen die zorg krijgt of zorg geeft. Met Caren kunnen afspraken gemaakt en taken verdeeld worden. Maar ook elkaar op de hoogte houden en contact leggen met de zorgorganisatie. Caren is gratis, snel en handig voor iedereen die te maken heeft met zorg. Of u nu cliënt of patiënt bent, mantelzorger of professioneel zorgverlener.

Hoe werkt Caren?
Op www.carenzorgt.nl maakt u eenvoudig uw eigen account aan. Gewoon met uw eigen emailadres en een wachtwoord dat u zelf kiest. U krijgt dan meteen een eigen zorgpagina, waar u iedereen kunt uitnodigingen die betrokken is bij de zorg. Via deze pagina kunt u informatie delen, afspraken maken en berichten sturen naar deze betrokkenen. Wanneer u maar wilt.

Koppel Caren aan uw zorgorganisatie(s)
Het zorgdossier bekijken, weten wanneer de thuishulp langskomt, de rapportage van de verpleging lezen of berichten uitwisselen met uw zorgverlener – ook dat kan met Caren. 

Meer informatie

Heeft u vragen over CarenZorgt bij Zorggroep Drenthe dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via helpons@zorggroepdrenthe.nl. Natuurlijk kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur ook telefonisch bereiken via T. 0592 – 33 12 32.