Netwerk Dementie

Zorggroep Drenthe participeert in het Netwerk Dementie Drenthe. Dit netwerk is ontstaan vanuit het Landelijk Dementie Programma. Het heeft zich ontwikkeld tot een kwaliteitsnetwerk. Netwerk Dementie Drenthe is een samenwerkingsverband van lokale zorgaanbieders en gemeenten in de Provincie Drenthe, die een samenhangend aanbod in de provincie Drenthe willen realiseren.

Netwerk Dementie Drenthe

Op de website van het Netwerk Dementie Drenthe vindt u informatie over Dementie in Drenthe. Er is algemene informatie over het ziektebeeld dementie en Alzheimer, door directe links met websites met goede, actuele informatie. Er is informatie over de mogelijkheden van hulp bij dementie in Drenthe; u vindt hier Zorgwijzers, links naar sociale kaarten en websites. Voor hulpverleners en andere belangstellenden is er informatie over de activiteiten en organisatie van het Netwerk Dementie Drenthe.

Voor contact met het Netwerk Dementie Drenthe is er een webpagina met adressen. De Helpdesk Dementie Drenthe is bedoeld voor alle vragen over Dementie in Drenthe. Zowel patiƫnten en verzorgers, alsook professionals kunnen bij de Helpdesk terecht met vragen over dementie en over hulpmogelijkheden.

Via de Helpdesk komt u in contact met Drentse dementiedeskundigen van het Netwerk Dementie Drenthe:
T. 0592 - 85 74 74 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).
E-mail: helpdesk@dementiedrenthe.nl (uw e-mail wordt binnen 3 dagen beantwoord).