Over ons

U wilt zelfstandig en prettig wonen, in een omgeving waar u zich veilig en vertrouwd voelt, met de juiste service en zorg binnen handbereik. Bij Zorggroep Drenthe kan dat. Of u nu in uw eigen huis woont of in een van onze woonzorgcentra, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

U kunt bij ons terecht voor verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, tijdelijke zorg en zorg thuis. Daarnaast bieden we verschillende services die het leven comfortabeler maken.

Thuis

Woont u in uw eigen huis, dan kunt u ons inschakelen voor klussen in en om het huis of tuinonderhoud. Via Van Smaak bieden wij maaltijdservice aan huis. Ook kunnen wij uw personenalarmering regelen, zodat u zich veiliger voelt en er hulp komt als het nodig is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor huishoudelijke hulp. Heeft u (meer) zorg nodig, dan schakelt u onze wijkverpleging in.

Woonzorglocaties

Als het met (onze) hulp en ondersteuning niet meer lukt om zelfstandig te wonen, dan kunt u terecht in een van onze woonzorgcentra. Voor mensen die daarnaast intensieve (medische) zorg nodig hebben, biedt Zorggroep Drenthe verpleeghuiszorg.

Warm en huiselijk

In onze woonzorglocaties heeft u alle zorg en verpleging bij de hand. Maar Zorggroep Drenthe doet meer om u een thuisgevoel te geven. Onze locaties hebben onder andere een winkeltje, kapsalon, restaurant, pedicure en bruin café. De sfeer is warm en huiselijk.

Mooi wonen, hoog welzijn, minder zorg

Wij geloven er in dat als u mooi en prettig woont en uw welzijn hoog is, u minder zorg nodig heeft. Daarom bieden wij mooie en ruime appartementen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg dichtbij.
U kunt deelnemen aan groepsactiviteiten die in de locaties worden georganiseerd. Daarnaast kunt u deelnemen aan specifieke activiteiten gericht op welzijn en dagbesteding, passend bij uw indicatie en uw behoefte.