Spectrum

Spectrum is gelegen in het centrum van Beilen, nabij de winkels. De locatie is goed bereikbaar met het OV, de bushalte bevindt zich voor de deur.

Appartementen in Spectrum

De twee gebouwen bieden, in samenwerking met Woonservice, 81 tweekamerappartementen. De woning heeft een woonkamer met open keuken. De keuken heeft een aansluiting voor een vaatwasser en kookgelegenheid. Daarnaast biedt het appartement een gastentoilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine. De aparte slaapkamer geeft toegang tot een ruime badkamer. De appartementen kunnen ook worden gehuurd zonder dat er een zorgbehoefte is. 

Bij de Buren in Beilen

Naast de prachtige nieuwe appartementen is er restaurant ‘Bij de Buren’ te vinden. ‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. Mensen blijven langer thuis wonen maar hebben behoefte aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis. Binnen dit concept hebben wij in Beilen o.a. een pedicure, kapsalon en schoonheidsspecialiste. Daarnaast worden er diverse activiteiten aangeboden die voor buurtgenoten toegankelijk zijn. Lees meer over 'Bij de Buren' en bekijk de activiteiten op de website.

Zorgaanbod in Spectrum

Wonen & Leven

 

Nieuws