In de media

 • RTV Drenthe,

  'Een nachtzoen van een dementerende is waarom werken in de zorg voldoening geeft'

  Het aantal vacatures in de zorg loopt dit jaar op naar 140.000, zo maakte het UWV deze week bekend. Hoe zijn die vacatures in te vullen? De zevende Week van de Zorg heeft als doel om zij-instromers en herintreders te stimuleren om in de zorg te gaan werken.

  Lees meer: RTV Drenthe
 • Dekrantnieuws,

  Overname voelt als een geschenk uit de hemel

  RODEN – Het faillissement van Thuiszorgorganisatie de Buurtzuster deed veel stof opwaaien. Niet in de laatste plaats bij het personeel. Van de bijna honderd werknemers, zijn er nu nog zo’n dertig over.

  Lees meer: Dekrantnieuws
 • De krant van Midden-Drenthe,

  Accordeonclub bezorgt bewoners Spectrum een gezellige avond

  Beilen - De leden van accordeonclub De Vrolijke Klanken bezorgden de bewoners van Spectrum in Beilen dinsdag een gezellige avond. Onder het genot van een kopje koffie konden de bewoners genieten van liedjes uit vervlogen tijden.

  Lees meer: De krant van Midden-Drenthe
 • Drenthe College,

  Zorggroep Drenthe BBL opleiding Verzorgende IG gestart

  25 BBL-studenten Verzorgende IG begonnen 11 februari aan hun eerste schooldag. Een traject van 2,5 jaar die zij met veel enthousiasme zijn gestart. De groep wordt opgeleid in samenwerking met Zorggroep Drenthe.

  Lees meer: Drenthe College
 • Het streek nieuws,

  Overname bewoners, cliënten en medewerkers De Buurtzuster door Zorggroep Drenthe vandaag een feit!!

  Overname bewoners, cliënten en medewerkers De Buurtzuster. Bij vonnis d.d. 19 december 2018 heeft de rechtbank De Buurtzuster in staat van faillissement verklaard, waarbij de heer mr. J.J. Reiziger, advocaat bij Trip Advocaten & Notarissen, tot curator werd benoemd.

  Lees meer: Het streek nieuws
96 nieuwsberichten << < 1 van 20 > >>