In de media

 • Dagblad van het Noorden,

  'Huishoudelijke Wmo-hulp in Midden-Drenthe scoort hoger dan landelijk gemiddelde'

  Gebruikers van de thuiszorg via de Wmo-voorzieningen in Midden-Drenthe zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de ondersteuning die ze krijgen. Dat blijkt uit onderzoek dat vorig jaar onder 450 gebruikers werd gehouden.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
 • AsserCourant,

  Zorggroep Drenthe zet digitale deuren open tijdens Ontdekdezorg Week

  Tijdens de Ontdekdezorg week van 22 tot en met 27 maart kunnen mensen die werk zoeken binnen de zorg alles te weten komen over de verschillende functies bij Zorggroep Drenthe.

  Lees meer: AsserCourant
 • De Krant Nieuws (Noordenveld Plus),

  Kay Menners verrast ouderen De Noorderkroon

  RODEN – ‘Kijk, dit vinden we nu helemaal geweldig, hier gaan we heel veel plezier aan beleven,’ zegt activiteitenbegeleidster van de Noorderkroon Angela Buurke enthousiast. Samen met de 82-jarige bewoonster mevrouw Van Halen kreeg zij een verrassingspakket uitgereikt door Kay Menners.

  Lees meer: De Krant Nieuws (Noordenveld Plus)
 • AssenStad,

  Wijkverpleging kan ’s nachts meer betekenen door extra tas

  Een goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat verpleegkundigen steeds beter toegerust de nachtdienst kunnen draaien. Verpleegkundigen kunnen namelijk beter inspelen op de hulpvraag van de patiënt en helpende hand zijn voor de Huisartsenpost door de juiste uitrusting mee te krijgen.

  Lees meer: AssenStad
 • RTV Drenthe,

  Woonzorgcentra willen prikken, maar vaccins laten op zich wachten

  Wanneer kan het vaccineren beginnen in Drentse woonzorgcentra? Niet op de gewenste zeer korte termijn, blijkt uit een rondgang. Het zorgt voor een slopende onzekerheid, vooral door de opkomst van de Britse coronavariant.

  Lees meer: RTV Drenthe
129 nieuwsberichten << < 1 van 26 > >>