In de media

 • De Krant van Midden Drenthe,

  Leerlingen zijn enthousiast over werken in de (thuis)zorg

  De Ontdekdezorg week vindt plaats van maandag 16 tot en met zaterdag 21 maart. Belangstellenden krijgen die week een kijkje in de keuken van de zorg. Ook in Midden-Drenthe.

  Lees meer: De Krant van Midden Drenthe
 • De Krant van Tynaarlo,

  Ongenode gast - Bingo Symphonie

  De Ongenode Gast moet zich in vele bochten wringen om de Symfonie in Eelde te bereiken. Al maanden ligt de weg naast het woonzorgcentrum eruit en dus komt de Ongenode Gast om klokslag drie uur aan. Normaliter zorgt hij er toch voor dat hij zo’n vijf minuten voor afspraak op de plek van bestemming is, maar goed wegwerkzaamheden verpoedelen die gang van zaken. Als hij aan komt rijden, ziet hij ook net de kinderen van BSO de Westerburcht naar binnen wandelen.

  Lees meer: De Krant van Tynaarlo
 • De Krant van Midden Drenthe,

  Burgemeester opent tijdelijk holocaustmonument bij Spectrum

  Burgemeester Mieke Damsma van de gemeente Midden-Drenthe onthulde maandag officieel het tijdelijke holocaustmonument ‘Levenslicht’ in Beilen. Het monument maakt deel uit van een landelijk project van het Nationaal Comité 4 en 5 mei waaraan meer dan 170 Nederlandse gemeenten deelnemen.

  Lees meer: De Krant van Midden Drenthe
 • Assen Stad,

  Succesvolle afronding van leiderschapsontwikkeltraject bij Zorggroep Drenthe

  In opdracht van de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe zijn relevante key-players binnen de organisatie in januari 2019 gestart met een leiderschapsontwikkeltraject. Een aantal medewerkers van Zorggroep Drenthe hebben met succes de leiderschapsontwikkeltraject afgerond.

  Lees meer: Assen Stad
 • De Krant van Tynaarlo,

  Ongenode Gast - Soosmiddag Mozaiek

  Een druilerige toestand, vrijdagmiddag in Zuidlaren. Voor de openhaard op een zacht kleedje zou een uitstekende optie zijn met dit miezerige weer. Maar het leven van de Ongenode Gast gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. Gelukkig nog een plekkie vlak voor de deur van het fraaie woonzorgcentrum aan de Ludinge. Binnen schijnt de zon. We worden allerhartelijkst ontvangen door Yvonne van Rooyen, de welzijn en vrijwilligerscoördinator van Zorggroep Drenthe.

  Lees meer: De Krant van Tynaarlo
117 nieuwsberichten << < 1 van 24 > >>