In de media

 • Asser Courant,

  Leerlingen Vredeveldschool wandelen met ouderen Vijverhof

  Assen – Zestien leerlingen van de Vredeveldschool in Assen maakten dinsdag een wandeling met 50 ouderen van woonzorgcentrum De Vijverhof.

  Dit gebeurde in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

  Lees meer: Asser Courant
 • Het gezinsblad,

  Intentie tot samenwerking Stichting de Vondel en Zorggroep Drenthe

  Stichting de Vondel in Groningen heeft op 9 januari 2018 een intentieverklaring getekend met Zorggroep Drenthe uit Assen.

  Beide partijen spreken de intentie uit om de komende maanden een samenwerking uit te werken op het gebied van de bouw van een nieuw appartementencomplex voor ouderen in de stad Groningen.

  Lees meer: Het gezinsblad
 • Assercourant,

  Dubbel feest in Asser woonzorgcentrum De Vijverhof: twéé briljanten echtparen!

  Assen – Een bijzondere gebeurtenis in woonzorgcentrum De Vijverhof in Assen. Zowel de bewoners Johanna (87) en Gerrit (91) van Hasseld als Jouke (90) en Boukje (87) Zijlstra bleken elkaar op 24 december 1952 het ja-woord te hebben gegeven.

  Lees meer: Assercourant
 • Gezinsbode,

  Transmurale Zorgbrug van start in Groningen en Drenthe

  GRONINGEN – 22 thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen uit Groningen en Drenthe hebben dinsdag in het Martini Ziekenhuis in Groningen een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van ouderenzorg ondertekend: de Transmurale Zorgbrug.

  Lees meer: Gezinsbode
 • DE nieuwe PRAKTIJK,

  Het samenwerkingsconvenant eerstelijns verblijf in Drenthe

  Vijf samenwerkingspartners in de zorgsector en de huisartsen in de regio Assen hebben het samenwerkingsconvenant eerstelijns verblijf gesloten. Het doel is de realisatie van een eenduidige, gezamenlijke werkwijze. Het gezamenlijk streven is voorspoedige terugkeer van patiënten naar hun oorspronkelijke woonsituatie.

  Lees meer: DE nieuwe PRAKTIJK
48 nieuwsberichten << < 1 van 10 > >>