In de media

 • De Krant,

  Voorlezen bij de Noorderkroon: ‘zelf lezen op deze leeftijd is niet vanzelfsprekend’

  RODEN – Vrijdagmiddag zaten ze er klaar voor, in het fraaie restaurant van zorgcentrum de Noorderkroon in Roden. Een clubje van zo’n twintig bewoners werd getrakteerd op een verrukkelijke high tea met scones, soesjes, hartige hapjes en bonbons. Reden? Nationale Ouderendag. Op initiatief van de Leescoalitie en de bibliotheek in Roden wordt er op de eerste vrijdag van de oktober wordt er voorgelezen in veel zorgcentra.

  Lees meer: De Krant
 • ICT & Health,

  Drentse zorgorganisaties sluiten aan bij Anders Werken in de Zorg

  Zestien Drentse ouderenzorgorganisaties willen de grote vraagstukken in de ouderenzorg op een andere, deels digitale manier gaan aanpakken. Onder het motto ‘Ouder worden in de toekomst? Dat doen we samen én anders’, bundelen de organisaties hun kennis en krachten met elkaar en met inwoners, burgerinitiatieven, organisaties en overheden in de regio.

  Lees meer: ICT & Health
 • Dagblad van het Noorden,

  Geslaagd wijkfeest in Assen-Oost

  In Assen-Oost werd afgelopen zaterdag het 15de wijkfeest gehouden, op de Vredeveldseweg ter hoogte van woonzorgcentrum De Vijverhof.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
 • Hoogeveensche Courant,

  Ouderenzorgorganisaties werken samen aan oplossing voor personeelstekort in Drenthe: 36 nieuwe zorgmedewerkers door project OpStap

  36 deelnemers van het project OpStap Drenthe ontvingen woensdag het diploma voor Helpende Zorg & Welzijn uit handen van de docenten. Zij-instromers, statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden in Drenthe met het project omgeschoold tot zorgprofessionals.

  Lees meer: Hoogeveensche Courant
 • dewolden.nieuws.nl,

  Drentse ouderenzorgorganisaties werken aan oplossing personeelstekort

  Ruinen – In totaal 36 deelnemers aan het project OpStap Drenthe ontvingen woensdag hun diploma ‘Helpende Zorg & Welzijn’ uit handen van hun docenten. Zij-instromers, statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden in Drenthe met het project omgeschoold tot zorgprofessionals.

  Lees meer: dewolden.nieuws.nl
163 nieuwsberichten << < 1 van 33 > >>