In de media

 • Assenstad,

  Drukke twaalfde wijkfeest in Assen-Oost (Video)

  Vandaag werd voor de twaalfde keer een wijkfeest in Assen-Oost georganiseerd.

  Lees meer: Assenstad
 • Assercourant,

  In Beeld: Wijkfeest Assen-Oost

  Assen – Voor het twaalfde jaar stond Assen-Oost zaterdag in het teken van het altijd gezellige wijkfeest.

  Lees meer: Assercourant
 • AsserCourant,

  Feestelijke opening ‘Bewegen bij de Buren’

  ASSEN - De feestelijk opening van het nieuwe initiatief ‘Bewegen bij de Buren’ was vanmorgen. Activiteitenbegeleidster van woonzorggroep De Vijverhof Harma Warta vertelde over de samenwerking tussen Paramedics Fysio arbo sport en leefstijl, COSIS en Zorggroep Drenthe. ‘De recreatieruimte ‘De Vlonder’ in de aangrenzende vleugel van de Vijverhof is sinds kort vrijgekomen en uitermate geschikt voor een activiteit als dit. We hoeven nu niet eerst vooraf zware tafels en stoelen te verplaatsen om te kunnen starten met deze bijzondere vorm van bewegingstherapie voor ouderen. We zijn hier enorm trots op en verheugen ons op de start.’

  Lees meer: AsserCourant
 • Assercourant,

  Wandelen verbindt jong en oud

  Assen - Het begon 2,5 jaar geleden met een buurtwandeling in Assen-Oost. Om buurtbewoners kennis met elkaar te laten maken op een laagdrempelige manier. Later sloten de ouderen van De Vijverhof aan en nu wandelen ook de kids van de Vredeveldschool mee.

  Lees meer: Assercourant
 • RTV Drenthe,

  Uitje ouderen afgelast wegens hitte

  BEILEN - Doe het rustig aan, is een van de adviezen in het nationale hitteplan. Dat betekent dat de activiteiten ook voor ouderen in verzorgingstehuizen op een laag pitje staan.

  Lees meer: RTV Drenthe
63 nieuwsberichten << < 1 van 13 > >>