In de media

 • De krant van Tynaarlo,

  Turn(st)ers SUIZ geven turndemo aan bewoners woonzorgcentrum Mozaiek

  Als de Ongenode Gast het grasveld betreedt, ziet ze dat turn(st)ers bezig zijn met hun warming-up en dat er al meerdere rolstoelers naar hun plek worden gereden. Die plek is de sport- en beweegtuin waar vanmiddag door de turn(st)ers van SUIZ een turndemo wordt gegeven aan bewoners van woonzorgcentrum Mozaiek.

  Lees meer: De krant van Tynaarlo
 • De krant van Midden-Drenthe,

  Primeur voor Beilen: de Rollatorwandelclub

  Beilen heeft een primeur op donderdag 27 mei. Om 14.00 uur start voor het gemeentehuis van Beilen de Rollatorwandelclub. Bedoeld voor mensen in een rolstoel, mensen die met rollator lopen én voor iedereen die niet bij de pakken neer wil zitten maar erop uit wil.

  Lees meer: De krant van Midden-Drenthe
 • De Oostermoer,

  Turnsters geven demonstratie bij woonzorgcentrum Mozaiek

  Turnsters van gymnastiekvereniging Suiz hebben vanmiddag een demonstratie verzorgd voor de bewoners van woonzorgcentrum Mozaiek in Zuidlaren.

  Lees meer: De Oostermoer
 • AssenStad,

  Technologie en Zorg Academie Drenthe van start

  De Technologie en Zorg Academie (TZA) Drenthe gaat vandaag formeel van start. Binnen de TZA Drenthe werken 20 partijen samen om ervoor te zorgen dat technologie in de zorg zó gebruikt wordt dat de werkdruk van medewerkers in de zorg vermindert, mensen met een zorgvraag zo zelfstandig en prettig mogelijk kunnen leven en dat meer zorg met minder medewerkers kan worden geleverd.

  Lees meer: AssenStad
 • Dagblad van het Noorden,

  'Huishoudelijke Wmo-hulp in Midden-Drenthe scoort hoger dan landelijk gemiddelde'

  Gebruikers van de thuiszorg via de Wmo-voorzieningen in Midden-Drenthe zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de ondersteuning die ze krijgen. Dat blijkt uit onderzoek dat vorig jaar onder 450 gebruikers werd gehouden.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
133 nieuwsberichten << < 1 van 27 > >>