Maaltijdservice

Mocht u (tijdelijk) niet in staat zijn zelf voor uw maaltijd te zorgen of heeft u af en toe geen zin om te koken, dan kan Zorggroep Drenthe uitkomst bieden.

Restaurants Bij de Buren
Gezellig samen een kopje koffie drinken of een hapje eten is altijd leuk. Kom genieten van een lunch of een lekkere maaltijd voor een redelijke prijs in een van onze 'Bij de Buren' restaurants. Ons team van medewerkers biedt u een gastvrij onthaal.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om bij ons te komen eten? Of wilt u meer informatie over een van onze services? Onze collega's van het Zorgservicebureau helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. Bel 0592-30 57 65 of vul het contactformulier in.

Maaltijdservice
In samenwerking met Van Smaak bieden wij u heerlijke en verantwoorde maaltijden aan die u kunt gebruiken op het moment dat dit u uit komt. De maaltijden worden bij u thuis bezorgd. U kunt de maaltijd verwarmen in de magnetron. Ook is het mogelijk om warme maaltijden thuis te ontvangen. Aan de hand van een menulijst bepaalt u uw keuze.

Maaltijdservice aanvragen/meer informatie
Wilt u maaltijdservice aanvragen? Dan kunt u rechtstreeks bellen met ‘Van Smaak’, zij zijn u graag van dienst. U kunt hen tijdens kantoortijden bereiken via: 088 – 511 54 00. Of kijk op Van Smaak.