Medewerkers vertellen

Op deze pagina vertellen medewerkers over werken bij Zorggroep Drenthe. 

 • Alie Huisman over haar werk bij Zorggroep Drenthe

  “Nu gaat het goedkomen, dat was wat ik dacht toen ik met de loopbaanadviseur van ZorgpleinNoord in gesprek ging”. In een interview met ZorgpleinNoord vertelt collega Alie Huisman over de periode dat ze bij Zorggroep Drenthe in het restaurant werkte en ze, door verschillende omstandigheden, met burn-out klachten thuis kwam te zitten. Nog steeds werkt Alie bij Zorggroep Drenthe, maar nu in de functie van gastvrouw.

  lees meer
 • Kok Johan op ’t Holt - Vers bereid in eigen keuken

  We spreken Johan op ’t Holt. Johan is kok in woonzorgcentrum Mozaiek in Zuidlaren. Hij woont in Hoogezand en komt (bijna) elke dag op de fiets naar het werk. Samen met het keukenteam van Mozaiek zorgt hij er elke dag voor dat de bewoners en gasten een heerlijke, verse maaltijd krijgen. In dit interview vertelt Johan ons meer over de verse maaltijden en hoe er steeds duurzamer gekookt wordt.

  lees meer
 • Praktijkexpert Alja Miedema over het begeleiden van studenten bij OpStap

  Alja is praktijkexpert bij Zorggroep Drenthe. Zij begeleidt de studenten van OpStap van begin tot eind. Wij interviewden Alja over wat zij precies doet als praktijkexpert.

  lees meer
 • 'Op Stapper' Henri Vinke over zijn ervaring tijdens dit leertraject

  Henri Vinke is een van de ‘Opstappers’ bij Zorggroep Drenthe. Hij vertelt over zijn ervaringen tijdens Op Stap leertraject.

   

  lees meer
 • Fennechina Graansma (EHO) over haar werk en grappige momenten bij cliënten

  Fennechina Graansma vertelt over haar werk bij de Extramurale Huishoudelijke Ondersteuning (EHO) en grappige momenten bij cliënten.

  lees meer
34 posts << < 1 van 7 > >>