Kwaliteitsregister

Zorggroep Drenthe biedt verzorgenden en verpleegkundigen de mogelijkheid zich in te schrijven in het kwaliteitsregister V&V.

Het kwaliteitsregister V&V is een online registratiesysteem waarin verzorgenden en verpleegkundigen kunnen vastleggen wat zij doen aan deskundigheidsbevordering. Nieuwe inzichten in behandelmethoden, in technologische ontwikkeling en in nieuwe wetgeving maken dat alleen werken niet altijd genoeg is om vaardigheden en kennis bij te houden. Het kwaliteitsregister biedt de mogelijkheid een digitaal portfolio aan te maken waarin genoteerd kan worden wat de verzorgende of verpleegkundige heeft gedaan aan deskundigheidsbevordering.

Informatie kwaliteitsregister

Zorggroep Drenthe staat voor de kwaliteit van zorg. Wij vinden de kwaliteitsbewaking in het verlenen van zorg van verzorgenden en verpleegkundigen erg belangrijk. Ook cliƫnten, collega's, managers en andere relaties van Zorggroep Drenthe willen weten of zij te maken hebben met een verzorgende of verpleegkundige die deskundig is. Met het inschrijven van verzorgenden en verpleegkundigen in het kwaliteitsregister V&V laat Zorggroep Drenthe zien een actieve rol te spelen in de (bevordering van de) deskundigheid van haar verzorgenden en verpleegkundigen.

Meer weten over het Kwaliteitsregister V&V?

Meer informatie over het kwaliteitsregister V&V is te vinden op de website van VenVN.

Scholingen kwaliteitsregister

Zorggroep Drenthe is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister voor het geven van scholingen. Door scholingen te volgen is het mogelijk je vak bij het houden. Na het volgen van de geaccrediteerde scholingen ontvang je een bewijs van deelname.