In de media

 • Assen Stad,

  Succesvolle afronding van leiderschapsontwikkeltraject bij Zorggroep Drenthe

  In opdracht van de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe zijn relevante key-players binnen de organisatie in januari 2019 gestart met een leiderschapsontwikkeltraject. Een aantal medewerkers van Zorggroep Drenthe hebben met succes de leiderschapsontwikkeltraject afgerond.

  Lees meer: Assen Stad
 • De Krant van Tynaarlo,

  Ongenode Gast - Soosmiddag Mozaiek

  Een druilerige toestand, vrijdagmiddag in Zuidlaren. Voor de openhaard op een zacht kleedje zou een uitstekende optie zijn met dit miezerige weer. Maar het leven van de Ongenode Gast gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. Gelukkig nog een plekkie vlak voor de deur van het fraaie woonzorgcentrum aan de Ludinge. Binnen schijnt de zon. We worden allerhartelijkst ontvangen door Yvonne van Rooyen, de welzijn en vrijwilligerscoördinator van Zorggroep Drenthe.

  Lees meer: De Krant van Tynaarlo
 • De Krant ,

  Leuke ontmoetingen tussen jong en oud in De Noorderkroon

  De afgelopen twee jaren kwamen de leerlingen van de Verwondering al bij De Noorderkroon met Palmpasen. De bewoners genoten enorm van de kinderen, en andersom vonden de kinderen het ook erg leuk. Hierdoor ontstond het idee om vaker iets samen te doen met de leerlingen van de Verwondering en de bewoners van De Noorderkroon. 

  Lees meer: De Krant
 • Dagblad van het Noorden,

  Alzheimercafé Noordenveld verkent eerste verschijnselen dementie

  Het Alzheimercafé Noordenveld in Hotel Langewold in Roden staat donderdag 7 november in het teken van de eerste verschijnselen van dementie. Gastspreker van deze avond is Arenda Krol. Zij is werkzaam als eerste geneeskundige bij Zorggroep Drenthe.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
Zorggroep
Drenthe
doet meer