In de media

 • De Krant van Tynaarlo,

  Ongenode Gast aanwezig bij expositie bijzondere trouwjurken

  ZUIDLAREN – Van donderdag 8 september tot en met woensdag 19 oktober is er een bijzondere trouwjurken expositie te bewonderen bij Mozaiek in Zuidlaren. De expositie is te zien in het theater van de locatie en werd vorige week op donderdag 8 september geopend. De getoonde werken zijn gemaakt door bewoners en cliënten van De Noorderkroon in Roden, Symphonie in Eelde en Mozaiek in Zuidlaren. De moeite van het bezoeken meer dan waard, want ze gaan ook nog eens in de verkoop!

  Lees meer: De Krant van Tynaarlo
 • DitisRoden.nl,

  Tijdelijke camping Ot & Sien bij De Noorderkroon

  DitisRoden.nl was afgelopen donderdag te gast op onze camping Ot & Sien bij De Noorderkroon in Roden. Fijn dat we hen, natuurlijk naast onze vaste gasten, mochten ontvangen.
  Inmiddels staan de caravans weer in de stalling, zijn de tenten afgebroken en is de camping gesloten, maar wat hebben we genoten!

  Lees meer: DitisRoden.nl
 • nporadio1,

  Personeelstekort houdt heel Nederland in zijn greep

  Afgelopen weekend nog vielen er nog treinen uit wegens een tekort aan krachten. Nergens in het land is het personeelstekort zó nijpend als in Drenthe. Ruim veertig procent van de ondernemers in deze provincie heeft simpelweg te weinig mankracht om hun zaak draaiende te houden. "Drenthe is ook geen regio met studenten, doorgaans de groep waar je een beroep op kunt doen met dit soort baantjes", vertelt Fabian Tuin van uitzendbureau Werq in 5 Dagen.

  Lees meer: nporadio1
 • De Krant,

  Vereeuwigd op de plek waar ze altijd zat te wachten

  RODEN – Jarenlang was mevrouw van der Sleen bewoonster van de Noorderkroon. Altijd zat ze rechts voorin de gang haar huisarts op te wachten. Standaard met de beentjes over de stoelleuning. 

  Lees meer: De Krant
Zorggroep
Drenthe
doet meer