In de media

 • De Krant,

  Vereeuwigd op de plek waar ze altijd zat te wachten

  RODEN – Jarenlang was mevrouw van der Sleen bewoonster van de Noorderkroon. Altijd zat ze rechts voorin de gang haar huisarts op te wachten. Standaard met de beentjes over de stoelleuning. 

  Lees meer: De Krant
 • RTV Drenthe,

  Proef met seniorenmakelaar: 'Mensen verhuizen vaak te laat'

  Senioren die op termijn hun huis willen verlaten en willen wonen op een plek die is ingericht is op veilig ouder worden, kunnen daar vanaf 1 februari hulp bij krijgen. Dan begint woningcorporatie Actium met een seniorenmakelaar. De proef duurt twee jaar.

  Lees meer: RTV Drenthe
 • Dagblad van het Noorden,

  Zorginstellingen in Drenthe wachten niet op de GGD en boosteren personeel zelf: 'We zouden voorrang krijgen, maar daar is geen sprake van'

  Het kantoor van het Derkshoes in Westerbork is woensdag omgetoverd tot coronavaccinatielocatie. Zes zorginstellingen in Drenthe laten hun personeel hier boosteren, omdat het volgens hen bij de GGD niet snel genoeg gaat.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
 • Dagblad van het Noorden,

  Veertig studenten uit Indonesië gaan aan de slag als verpleegkundigen bij Zorggroep Drenthe, combineren stage met studie in Assen

  Een win-winsituatie. Dat is het studieproject ZorgSaam voor Zorggroep Drenthe en veertig studenten uit Indonesië. Deze week arriveert een groep Indonesiërs in Assen om de komende drie jaar in de zorg te gaan werken en zo een diploma te halen dat wereldwijd geldig is. Zorggroep Drenthe heeft er door het project veel menskracht bijgekregen.

  Lees meer: Dagblad van het Noorden
Zorggroep
Drenthe
doet meer