Mozaiek

Mozaiek is een modern woonzorgcentrum gelegen aan de rand van Zuidlaren. Het ligt in een landelijke omgeving. De entree van het gebouw biedt een hotelachtige sfeer. Er is een galerie, een theater en een sfeervol restaurant. Dit wooncomplex biedt 79 een- en driekamer appartementen. De eenkamerappartementen zijn bestemd voor verpleeghuiszorg.

Appartementen Mozaiek Zuidlaren

De driekamerappartementen hebben een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een tussenkamer die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer of hobbyruimte. De keuken heeft aansluiting voor een vaatwasser en kookgelegenheid. Ook heeft het appartement een gastentoilet en in de berging is een aansluiting voor een wasmachine. De (zorg)appartementen worden niet alleen bewoond door cliënten met een verzorgingshuisindicatie, maar worden ook verhuurd

Bij de Buren

Het restaurant, de kapper, de fysio, schoonheidsspecialiste en de activiteiten vallen onder het concept ‘Bij de Buren’.
‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat er meer mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis.

Galerie en Theater

De galerie van Mozaiek heeft wisselende tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars, klik hier voor meer informatie Galerie Mozaiek. Theater Mozaiek biedt plaats voor 115 gasten. In samenwerking met Theater De Nieuwe Kolk in Assen is het theaterprogramma samengesteld. Voor meer informatie over het theater bekijk hier de website.

Zorgaanbod Mozaiek

Wonen & Leven

Nieuws