Mozaiek

Mozaiek is een modern woonzorgcentrum gelegen aan de rand van Zuidlaren. Het ligt in een landelijke omgeving. De entree van het gebouw biedt een hotelachtige sfeer. Er is een galerie, een theater en een sfeervol restaurant. Dit wooncomplex biedt 79 een- en driekamer appartementen. De eenkamerappartementen zijn bestemd voor beschutte verpleeghuiszorg.

Appartementen Mozaiek Zuidlaren

De driekamerappartementen hebben een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een tussenkamer die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer of hobbyruimte. De keuken heeft aansluiting voor een vaatwasser en kookgelegenheid. Ook heeft het appartement een gastentoilet en in de berging is een aansluiting voor een wasmachine.
De eenkamerappartementen hebben een zit- slaapkamer met een keukenblok. Ook heeft het appartement een eigen badkamer met toilet.

Naast het hoofdgebouw staat een appartementencomplex dat in verbinding staat met het woonzorgcentrum. De appartementen in dit complex worden verhuurd door Hoekstra Vastgoedbeheer.

Bij de Buren

Het restaurant, de kapper, schoonheidsspecialiste en de activiteiten vallen onder het concept ‘Bij de Buren’.
‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat er meer mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis.

Galerie Mozaiek

De galerie van Mozaiek heeft wisselende tentoonstellingen van gerenommeerde kunstenaars, klik hier voor meer informatie over Galerie Mozaiek.

Virtuele rondleiding

Bent u benieuwd hoe Mozaiek er van binnen uit ziet? Maak dan alvast een virtuele rondleiding door het gebouw. Klik op onderstaande video om de video rondleiding te starten.

  • Klik hier om zelf 360˚ rond te kijken in een eenkamerappartement.
  • Klik hier om de plattegrond van een eenkamerappartement te bekijken.
  • Klik hier om zelf 360˚ rond te kijken in een tweekamerappartement.
  • Klik hier om de plattegrond van een tweekamerappartement te bekijken.
  • Klik hier om zelf 360˚ rond te kijken in een driekamerappartement.
  • Klik hier om de plattegrond van een driekamerappartement te bekijken.


Zorgaanbod Mozaiek

Wonen & Leven

Nieuws