Huurwoningen

De zorg in Nederland verandert. Het is de bedoeling dat mensen steeds langer thuis wonen en zelf zorg en ondersteuning organiseren als dat nodig is. De drempel om voor een woning in een woonzorgcentrum in aanmerking te komen, wordt steeds hoger. Wij kunnen u daarom een alternatief bieden bij enkele locaties: u huurt uw eigen appartement bij Zorggroep Drenthe.

Zelfstandig wonen binnen het woonzorgcentrum

Onze ruime appartementen kunt u zonder of met een (kleine) zorgvraag huren. U woont zelfstandig, in uw eigen ingerichte woning, maar wel met alle gemakken van de locatie onder handbereik. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie biedt.

Bij De Vijverhof zijn 8 aanleunwoningen die verhuurd worden. Deze appartementen zijn 36 m² groot en bestaan uit een woonkamer, separate slaapkamer, eigen keuken, badkamer met aansluiting voor een wasmachine, berging en inpandig balkon.
Messchenstaete biedt appartementen van 75 m². De luxe appartementen in Messchenstaete bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, een gastentoilet en een berging met aansluiting voor een wasmachine en droger. De keuken is voorzien van een vaatwasser en kookgelegenheid.

Zorgmogelijkheden in uw huurappartement

Als u een appartement huurt en u heeft een zorgvraag, dan krijgt u deze zorg geleverd van Zorggroep Drenthe. U heeft hiervoor een indicatie nodig van onze wijkverpleegkundige. U kunt haar bereiken op T. 0592-33 12 32.