Vacatures vrijwilligers

Zorggroep Drenthe en haar bewoners kunnen niet zonder vrijwilligers. Wij zijn dan ook erg blij met onze vrijwilligers en verwelkomen graag nieuwe. Wil jij je inzetten voor onze bewoners? Lees dan snel verder!

  • 5981

Vrijwilligerswerk is maatwerk

Met (welzijns)activiteiten geven we kleur aan de dag van onze bewoner(s). Vrijwilligerswerk wordt op maat ingezet, voor onze bewoners én jou als vrijwilliger. Als vrijwilliger kun je je op verschillende vlakken inzetten voor onze bewoners. Zo ondersteun je bijvoorbeeld bewoners op de huiskamer. Maar je kunt ook je eigen hobby zoals schilderen of tuinieren inzetten.

Vrijwilligers nemen geen taken over van onze medewerkers. Mede door de inzet van vrijwilligers is het mogelijk om bewoners die waardevolle, extra aandacht te geven.

Waardering

Als vrijwilliger zet jij je in voor onze bewoners. Daar krijg je veel voor terug. Door kleur te geven aan de dag van onze bewoners ontvang je een glimlach die onbetaalbaar is. Je krijgt waardering en het gevoel zinvol bezig te zijn. Vrijwilligerswerk draagt ook bij aan je persoonlijke groei en vergroot het aantal sociale contacten.

Ons aanbod

- Leuke collega’s en werkomgeving;
- Een inwerkprogramma met wederzijdse proefperiode;
- Eigen inbreng wat betreft activiteiten;
- De mogelijkheid om kennis te vergroten d.m.v. scholing of trainingen;
- Ondersteuning door welzijnsmedewerker;
- Reiskostenvergoeding.

Verzekering

Tijdens het vrijwilligerswerk kun je ongewild schade aanrichten of zelf schade oplopen. Dan is het goed om te weten dat Zorggroep Drenthe hiervoor verzekerd is.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor diverse locaties. Wil je vrijwilliger worden, of wil je eerst nog meer informatie? Mail dan naar onze welzijnscoach Thea Peters via: t.peters@zorggroepdrenthe.nl.