Wat kunt u van Zorggroep Drenthe verwachten?

Bij eerstelijns verblijf verlenen wij u (of uw naaste) de dagelijkse zorg. U krijgt de persoonlijke begeleiding, verzorging en verpleging die u nodig heeft en die gericht is op het herstel van zelfzorg en zelfredzaamheid, zodat spoedige terugkeer naar uw eigen woonomgeving mogelijk wordt.

Uw zorgvraag bepaalt of u tijdens uw tijdelijke verblijf onder behandeling blijft van uw eigen huisarts of dat onze specialist ouderengeneeskunde wordt ingezet. Ons zorgservicebureau kijkt samen met u naar de meest geschikte locatie voor uw verblijf. Onze verzorgenden, verpleegkundigen en andere deskundigen (psycholoog en fysiotherapeut) staan voor u klaar.

Bij respijtzorg verlenen wij u (of uw naaste) de dagelijkse zorg, zo veel als mogelijk hoe dit thuis verloopt.

Als u tijdelijk bij ons verblijft beschikt u over een eigen kamer met badkamer en in sommige locaties heeft u een compleet ingericht appartement met keuken, badkamer en een aparte slaapkamer tot uw beschikking. Tijdens het verblijf kunt u gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen van de locatie.

Naast de zorgverlening wordt u voorzien van lekkere maaltijden. Het ontbijt, de lunch en het diner kunt u bij ons in het restaurant of op uw eigen appartement gebruiken. Uw bezoek is altijd welkom, er zijn geen bezoektijden. Wij bieden u graag een aangenaam verblijf!