Wachtlijst verzorgingshuiszorg

Als u een indicatie heeft en wilt komen wonen in een van de woonzorgcentra van Zorggroep Drenthe dan komt u op onze wachtlijst te staan. Ook als u dringend op zoek bent naar een zorgappartement in een woonzorgcentrum.

De wachtlijst werkt als volgt:
In principe wordt uitgegaan van de urgentie van uw verhuizing naar het woonzorgcentrum. Wanneer er meer mensen met een gelijke urgentie op de wachtlijst staan, geldt de oudste aanmeldingsdatum als criterium voor plaatsing.

Tijdens de periode dat u op de wachtlijst staat wordt u of uw familie/mantelzorger(s) regelmatig benaderd om de huidige situatie te bespreken zodat de wachtlijst actueel blijft. Zodra u bovenaan de wachtlijst staat en er een zorgappartement in het woonzorgcentrum voor u vrijkomt, nemen wij contact met u op. Er wordt een afspraak gepland om het appartement te bezichtigen en daarna wordt de eventuele verhuizing naar het woonzorgcentrum in gang gezet.

Wachtlijst verzorgingshuis per 1 juli 2024: 


Wilt u meer weten over de wachtlijsten bij onze locaties? Neem dan contact op met het Zorgservicebureau via telefoonnummer 0592 - 30 57 65.