Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • Een donderdagochtend bij Mozaiek

  Bewegen op muziek op het terras (op gepaste afstand) onder leiding van de buurtsportcoach van de gemeente Tynaarlo.

  lees meer
 • Locaties voorzien van bewegwijzering

  Om onze locaties gereed te maken voor het ontvangen van bezoek was er een aantal klussen die wij vooraf moesten klaren.

  Een daarvan was het aanbrengen van bewegwijzering. De persen bij Reclame Assen stonden niet stil! Inmiddels zijn er maar liefst 1750 stickers geplakt! Vandaag zijn de laatste stickers geplakt door onze collega’s bij de locaties die vanaf morgen open mogen voor bezoek.

  lees meer
 • Weer bezoek bij locaties Zorggroep Drenthe

  Wij zijn blij dat wij, ook al is het nog in zeer beperkte mate, de deuren van onze locaties weer open mogen doen voor bezoek. Wij bewaken daarin de balans tussen enerzijds het voorkomen van besmetting en verspreiding van het coronavirus en anderzijds het welzijn van onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Webinars voor bewoners, cliënten en contactpersonen

  De afgelopen dagen organiseerden wij vier webinars. Wij gingen digitaal in gesprek met bewoners, cliënten en hun eerste contactpersonen. Als praatstuk werden de uitkomsten van de vragenlijsten die men vooraf kon invullen gebruikt.

  lees meer
 • Muziek met Harry op Tynaarlo lokaal!

  Vrijdag 15 mei is de première van het muziekprogramma ‘Muziek met Harry’ op Tynaarlo Lokaal. Harry Wessels is vrijwilliger bij Zorggroep Drenthe maar kan vanwege de maatregelen rondom corona zijn ‘gewone’ vrijwilligerswerk niet doen. Daarom dook hij speciaal voor alle bewoners en cliënten van Zorggroep Drenthe, voor het eerst, de studio in om het programma in elkaar te zetten.

  lees meer
 • Muziek, bloemen en meer...

  Op maandag 4 mei werden door de Rabobank maar liefst 25 dozen met prachtige boeketten bezorgd bij Mozaiek. De boeketten hebben allemaal een mooi plekje gekregen.

  lees meer
 • K(w)oningsdag bij Zorggroep Drenthe

  Helaas kon Koningsdag dit jaar niet gevierd worden zoals gebruikelijk. Gelukkig werd op onze locaties wel van alles georganiseerd om de dag een Koninklijk tintje te geven.

  lees meer
 • Kapsters van Kapsalon Bert bezoeken Mozaiek

  De bewoners en cliënten van van Mozaiek kregen 'bezoek' van de kapsters van Kapsalon Bert met een groot spandoek. Normaliter zien de kapsters de bewoners en cIiënten natuurlijk regelmatig in de salon in Mozaiek.

  lees meer
 • Daar zit muziek in!

  Muziek verbroedert, zorgt voor herkenning en raakt mensen. Dankbaar zijn wij dan ook voor alle muzikale initiatieven die voor de bewoners en cliënten van onze locaties georganiseerd worden. De afgelopen periode deed de omgeving van onze locaties regelmatig dienst als podium.

  lees meer
 • Pasen 2020

  Pasen (en de aanloop daarnaartoe) is bij Zorggroep Drenthe niet ongemerkt voorbij gegaan. Een opsomming met leuke plaatjes:

  lees meer