Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • Shanty- en Amusementkoor 't Kompas

  Afgelopen woensdag trad Shanty- en Amusementkoor 't Kompas op in het theater van Mozaiek. Bewoners werden getrakteerd op prachtige zeemans- en amusementsliederen. Tijdens de pauze konden de bewoners genieten van een glaasje fris met daarbij een 'bootje', gevuld met kaas en worst. Smullen geblazen! Het was een ontspannen middag.

  lees meer
 • Pieten op de duo-fiets door Mozaiek!

  Gisteren werden de bewoners van Mozaiek feestelijk verrast. Twee pieten van Sinterklaas kwamen namelijk op bezoek! De pieten fietsten, met Sinterklaasmuziek, op de duo-fiets door Mozaiek. Ze hadden voor iedere bewoner een cadeau uit Spanje meegenomen.

  lees meer
 • Muzikale Sinterklaas middag in Mozaiek

  Afgelopen zaterdag hebben bewoners van de verpleegafdeling in Mozaiek genoten van een mooi optreden. Kinderkoor Eigenwijs uit Assen kwam optreden met een uitvoering in het teken van Sinterklaas.

  lees meer
 • Welzijn in klein groepsverband

  Op de verpleegafdeling in Mozaiek werd afgelopen week een activiteit in een kleine groep gedaan. Een collega van welzijn sloeg samen met twee bewoners een grote ballon over.

  lees meer
 • Vrolijk optreden in Mozaiek met amusementskoor Ratjetoe

  Afgelopen vrijdag was het feest in Mozaiek! Amusementskoor Ratjetoe trad op in het theater.

  lees meer
 • Op pad met de robotkat

  In Mozaiek bieden wij onze bewoners met verpleeghuiszorg individueel welzijn. Bij het individueel welzijn zetten wij soms ook verschillende innovaties in, de robotkat is hier een mooi voorbeeld van.

  lees meer
 • Herdenkingsbijeenkomst in Mozaiek

  Afgelopen week werd in Mozaiek een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Tijdens deze bijeenkomst gedenken we de bewoners die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen.

  lees meer
 • 11 november is de dag... dat mijn lichtje branden mag!

  Afgelopen zaterdag was het Sint Maarten maar in onze woonzorglocaties werd afgelopen week al flink gezongen! Alle aanwezige bewoners hebben volop genoten, er waren alleen maar blije gezichten te zien!

  lees meer
 • Een kippenvel moment door individueel welzijn

  Soms komt het voor dat echtparen met verschillende ziektebeelden apart van elkaar wonen in onze woonzorglocaties. Zo ook het echtpaar in onderstaand verhaal.

  lees meer
 • Nieuwe activiteit in Mozaiek: zang- en muziekochtend

  Onlangs startte er een nieuwe activiteit in het theater van Mozaiek. Iedere week wordt muzikaal en feestelijk afgesloten met een zang- en muziekochtend!

  lees meer