Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • IGJ heeft vertrouwen in verbetermaatregelen Zorggroep Drenthe

  Op 18 december 2018 heeft de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een onaangekondigd inspectiebezoek aan Zorggroep Drenthe, locatie Mozaiek in Zuidlaren gebracht. IGJ bezoekt alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringswet.

  lees meer
 • Steek-ijs bakfiets in Mozaiek

  Het is nu -regenachtig en 20 graden- bijna niet voor te stellen dat het precies een week geleden (op donderdag 25 juli) de warmste dag ooit gemeten in Nederland was.

   

  lees meer
 • Reisgids: Rondrit door het Drentse Aa gebied

  Donderdag 20 juni jl. vond het reisje uit de reisgids ‘Rondrit door het Drents Aa gebied’ plaats. Vanuit verschillende locaties werden de bewoners opgehaald om gezamenlijk verder te reizen met de grote bus.

  lees meer
 • Thaise delegatie bezoekt locaties Spectrum en Mozaiek

  Een Thaise delegatie heeft 23 juni jl. de locaties Mozaiek en Spectrum van Zorggroep Drenthe bezocht.
  Thaise zorg aan gepensioneerde toeristen wordt geïnspireerd op Nederlandse, onderscheidende voorbeelden van zorg aan ouderen.

  lees meer
 • Koffieconcert van bassischool De Schuthoek

  Woensdagochtend 19 juni genoten de bewoners van Mozaiek van een koffieconcert. Het concert werd gegeven door 16 leerlingen van bassischool De Schuthoek uit Zuidlaren.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Loopgroep start bij Mozaiek

  Vrijdag 10 mei jl. kwam de loopgroep “De Drentsche Aa” bij Mozaiek met 37 hardlopers. De hardloopavond startte bij Mozaiek en eindigde bij restaurant 'Bij De Buren'.

  lees meer
 • Vrijwilligersoverleg met Alzheimer Nederland

  Woensdag 17 april jl. was er een vrijwilligersoverleg met Alzheimer Nederland in Theater Mozaiek. Stichting Alzheimer Nederland is een stichting die zich sinds 1984 in zet voor mensen met dementie en hun dierbaren. 

  lees meer
 • Beschuit met muisjes bij Mozaiek!

  Het is volop Lente bij Mozaiek in Zuidlaren! De temperatuur gaat langzaam omhoog, de knoppen van de bomen en struiken gaan uitlopen, je ziet overal weer bloesem, de dieren komen uit hun winterslaap, vogels gaan nestelen en er worden weer veel jonge dieren geboren.

  lees meer
 • Blazersklas geeft uitzwaaiconcert

  Al maanden kijken de Blazersklasmuzikanten van OBS De Schuthoek in zuidlaren en naar uit: hun grote Italiëreis van 11 t/m 14 april. In Riva del Garda doet de Blazersklas als Nederlandse inzending mee met het Europese Yamaha Blazersklas festival met vele Europese jeugdorkesten.

  lees meer