Nieuws

Nieuws Mozaiek

 • Duofiets Mozaiek weer in gebruik

  Sinds kort is de duofiets van Mozaiek uitgerust met schermen tussen de stoeltjes. Hierdoor kunnen bewoners, cliënten en medewerkers weer gezamenlijk fietsen. Afgelopen woensdagochtend werd de aangepaste duofiets weer in gebruik genomen. 

  lees meer
 • Planten verpotten in Mozaiek

  Onder het motto 'vele handen maken licht werk' werden er deze week planten verpot op de verpleegafdeling van Mozaiek. Bewoners, cliënten en medewerkers hebben de planten samen voorzien van verse aarde en inmiddels staan de planten weer te schitteren op de tafels en in de vensterbanken.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Rode rozen voor moederdag bij Mozaiek

  Tijdens het bloemschikken in Mozaiek afgelopen vrijdag werden door bewoners en cliënten prachtige bloemstukjes gemaakt. Dit keer speciaal met rode rozen, zodat de deelnemers tijdens moederdag een mooi stukje op tafel hadden.

  lees meer
 • Versierde cupcakes in Mozaiek

  Tijdens de soosmiddag in Mozaiek hebben bewoners en cliënten hun eigen traktatie voor bij de koffie en thee gemaakt: cupcakes! De cakes werden ingesmeerd met verwarmde jam zodat de kleurrijke versiering goed bleef zitten. Het was een gezellige middag en de cupcakes waren heerlijk!

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer
 • Dames breiclub Mozaiek maken prachtige dingen!

  Iedere woensdagochtend wordt er door de dames van de breiclub in Mozaiek hard gewerkt en dat levert mooie resultaten op. De gebreide vestjes en sokken worden verkocht in het winkeltje van Mozaiek.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe viert Koningsdag

  Gisteren stond Zorggroep Drenthe in het teken van Koningsdag. Zo werden er in De Noorderkroon Koningsdagspelen georganiseerd. Bewoners en cliënten speelden in twee kringen een aantal spellen waarbij kring oranje het opnam tegen kring rood. 

  lees meer
 • Wereldboekendag bij Zorggroep Drenthe

  Het is vandaag Wereldboekendag en dat bracht een aantal van onze medewerkers op het idee om boeken uit te wisselen tussen de verschillende locaties.

  lees meer
 • Mevrouw Boswijk in gesprek over vrouwen in de sport: vroeger én nu

  Enkele weken geleden ging mevrouw Boswijk, bewoonster van Mozaiek in Zuidlaren, in gesprek met Indy Klinkhamer, jongere in de gemeente Tynaarlo. Zij spraken elkaar over het thema 'vrouwen in de sport: vroeger én nu'.

  lees meer