Nieuws

Nieuws Vijverhof

 • Speciaal ontbijt

  Vorige week vrijdag genoten deze dames van een heerlijk ontbijt. Via de kaart die zij kregen werden zij persoonlijk uitgenodigd om samen te komen genieten van een uitgebreid ontbijt. 

  lees meer
 • Week van de valpreventie bij De Vijverhof

  Vorige week was een week vol beweging voor bewoners en cliënten van De Vijverhof. Het was namelijk de Week van de Valpreventie en in samenwerking met Paramedics werd hier aandacht aan besteed. Van rollatorcheck tot balspel, alles stond in het teken van veilig bewegen.

  lees meer
 • Fijnproevertjes senior van RTV Drenthe in De Vijverhof

  Bewoners en cliënten van De Vijverhof schitteren in ‘Fijnproevertjes senior’ van RTV Drenthe. Als vervolg op ‘Fijnproevertjes kinderen’ van afgelopen zomer is voor de Nationale ouderenweek ‘Fijnproevertjes Senior’ opgenomen in De Vijverhof.

  lees meer
 • Aanvullende voorzorgsmaatregelen

  Op dit moment zien wij dat de coronabesmettingen in Nederland en in onze provincie weer toenemen. Ook uit ons werkgebied en in de omgeving van onze locaties bereiken ons signalen dat er nieuwe besmettingen bij komen. Om die reden neemt Zorggroep Drenthe uit voorzorg aanvullende maatregelen. 

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe heeft eigen corona teststraat

  Het kan niemand ontgaan zijn dat de wachttijden voor het afnemen van een coronatest en het verwerken van de testuitslagen bij de GGD oplopen. Door deze vertraging zijn (zorg)medewerkers relatief lang niet inzetbaar. Voor Zorggroep Drenthe was dit reden om de mogelijkheden voor het opstarten van een eigen corona teststraat (CTS) te onderzoeken.

  lees meer
 • Vakantiesfeer in De Vijverhof

  In De Vijverhof heerste de afgelopen weken vakantiesfeer. Na Italië reisden we via Nederland naar Duitsland.
  Er stond o.a. een pubquiz op het activiteitenprogramma. Op de middag van de pubquiz steeg de spanning aanzienlijk.

  lees meer
 • Vakantieweken in De Vijverhof

  Nadat wij twee weken geleden onze koffers hebben gepakt om vanuit Italië naar Nederland te vertrekken zijn we nu alweer in Duitsland aangekomen.

  lees meer
 • RTV Drenthe in De Vijverhof - Wilma Joling brengt zonnebloemen

  Op woensdag 29 juli was RTV Drenthe aanwezig in De Vijverhof en zaten wij in de live-uitzending van 'Op Tjak' op radio Drenthe. Korte tijd daarvoor bereikte het initiatief van Wilma Joling onze collega in De Vijverhof.

  lees meer
 • Zal “Mooi Wark” doorgaan naar de finale van “We Want More” van SBS6?

  Afgelopen maart heeft “Mooi Wark” opgetreden bij De Vijverhof met de toen geldende Corona maatregelen én de camera’s van SBS6. Wat was het fantastisch!

  lees meer
 • Zomer bij Zorggroep Drenthe!

  De voorbereidingen waren al een vakantiereis op zich en de opening op de locaties van Zorggroep Drenthe was spectaculair! Onze bewoners en cliënten gaan deze zomer namelijk ‘op reis in eigen huis’. Op 14 juli was op alle locaties de aftrap van een speciaal zomerprogramma.

  lees meer