Nieuws

Nieuws Vijverhof

 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Versierde bordjes met gedichten in De Vijverhof

  In De Vijverhof hebben bewoners en cliënten vorige week bordjes gemaakt die opgehangen kunnen worden in de kamers. Elk bordje is versierd en op elk exemplaar prijkt een gedicht dat een glimlach op ieders gezicht brengt. Het was een gezellige en creatieve middag.

  lees meer
 • Moederdagdiner in De Vijverhof

  Gisteren stond er in De Vijverhof een heerlijk moederdagdiner op het menu. Met deze prachtige plaatjes van een van de koks laten wij u nog graag een beetje meegenieten.

  lees meer
 • Medewerkers De Vijverhof kiezen creatieve oplossing voor klinische lessen

  Regelmatig zitten de medewerkers van De Vijverhof online 'bij elkaar' voor klinische lessen. Met deze doelmatige, informatieve maar bovenal leuke lessen frissen zij elkaars kennis en kunde op en spijkeren ze deze, waar nodig, bij.

  lees meer
 • Kleurrijke Bevrijdingstoetjes in De Vijverhof

  Bewoners en cliënten van De Vijverhof hebben gisteren heerlijk kunnen genieten van het Bevrijdingstoetje in het kader van Bevrijdingsdag. De rood-wit-blauwe kleuren komen prachtig naar voren en het smaakte ook nog eens verrukkelijk!

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer
 • Bevrijdingsdag...

  Bij De Vijverhof werd donderdag 29 april tijdens de thema-ochtend aandacht besteed aan de Bevrijding. Er werden herinneringen opgehaald aan de Tweede Wereldoorlog.

  lees meer
 • Asperges op het menu bij de restaurants van Zorggroep Drenthe

  Zoals beloofd stonden er vandaag asperges op het menu bij de restaurants van Zorggroep Drenthe. Onze fotograaf nam een kijkje bij De Vijverhof.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe viert Koningsdag

  Gisteren stond Zorggroep Drenthe in het teken van Koningsdag. Zo werden er in De Noorderkroon Koningsdagspelen georganiseerd. Bewoners en cliënten speelden in twee kringen een aantal spellen waarbij kring oranje het opnam tegen kring rood. 

  lees meer
 • Wereldboekendag bij Zorggroep Drenthe

  Het is vandaag Wereldboekendag en dat bracht een aantal van onze medewerkers op het idee om boeken uit te wisselen tussen de verschillende locaties.

  lees meer