Nieuws

Nieuws Vijverhof

 • Asielzoekers maken gerechten voor proefmarkt De Vijverhof

  Donderdag 30 mei jl. organiseerden een groep asielzoekers van AZC Assen en De Vijverhof een proefmarkt. De bewoners konden kleine gerechtjes proeven uit 12 verschillende landen, zoals Syrië, Koerdistan, Yemen en Myanmar. Het zijn de landen waar de asielzoekers vandaan komen. De smaken waren erg verschillend en soms ook (erg) pittig. 

   

  lees meer
 • Vrolijke beestenbel in De Vijverhof

  Vorige week was het een beestenboel in De Vijverhof! Welzijnsmedewerker Janneke had een paar van haar Shetlanders meegenomen. 

  lees meer
 • Kees Donkervoort nieuw lid raad van bestuur Zorggroep Drenthe

  Kees Donkervoort is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli a.s. vormt hij samen met Gerben Krewinkel (voorzitter raad van bestuur) de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Nieuwe samenwerking in De Vijverhof

  Collega’s van Welzijn in De Vijverhof zijn in contact gekomen met Roel. Roel is begeleider in het AZC in Assen. Samen hebben ze een plan opgezet voor een samenwerking. 

  lees meer
 • Een bijzondere huldiging voor een bewoner van De Vijverhof

  In De Vijverhof vond afgelopen week een bijzondere huldiging plaats. 

  lees meer
 • Zorg- en beweegmarkt in Norg

  Op 30 april werd er een zorg- en beweegmarkt georganiseerd in De Brinkhof in Norg. Deze markt was voor iedereen die ondanks zijn beperking toch meer wil gaan sporten of bewegen. Dat er veel mogelijk is op dit gebied, werd op deze middag gepresenteerd.

  lees meer
 • Verse bloemen op de huiskamer!

  Op de huiskamer in De Vijverhof zijn alle bloembakken klaar voor de lente en zomer.

  lees meer
 • Driedaagse tulpenroute voor bewoners van De Vijverhof

  De collega’s van Welzijn hadden afgelopen week een tulpenroute georganiseerd voor bewoners van De Vijverhof. Dit idee ontstond naar aanleiding van een tip van een aantal bewoners. Het werd de driedaagse tulpenroute! Maar liefst drie dagen op rij gingen de bewoners in het busje van Zorggroep Drenthe op stap.

   

  lees meer
 • Koningsdag pubquiz in De Vijverhof

  Afgelopen woensdag werd er in De Vijverhof een pubquiz georganiseerd voor bewoners. De vragen gingen over het koningshuis en Koningsdag.

  lees meer
 • Gedoneerde planten staan te pronken bij De Vijverhof

  Via vrijwilliger Jan, die tuinman is bij De Vijverhof, zijn er planten gedoneerd om de tuin bij de Vijverkamer op te knappen.

  lees meer