Nieuws

Nieuws Vijverhof

 • Nieuwjaarsbijeenkomst in De Vijverhof

  Op woensdag 22 januari jl. vond de nieuwjaarsbijeenkomst van Zorggroep Drenthe plaats in De Vijverhof. Na een terugblik op 2019 en een korte vooruitblik op 2020 door Lex Smetsers bood de bijeenkomst plaats voor de heropening van het bruin café in De Vijverhof.

  lees meer
 • Opening expositie op De Vijverhof

  ‘Kracht van Binnenuit’ de expositie van Sake Elzinga is dinsdag 7 januari jl. begonnen aan haar reis langs diverse locaties van Zorggroep Drenthe. Bij De Vijverhof werd de expositie officieel geopend voor cliënten en vrijwilligers.

  lees meer
 • Reizende expositie Sake Elzinga

  Met trots kunnen wij melden dat de succesvolle expositie 'Kracht van Binnenuit' welke onderdeel was van het jubileum van Zorggroep Drenthe, vanaf 7 januari a.s. op een aantal locaties van Zorggroep Drenthe te zien zal zijn! 

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Kerst in De Vijverhof

  Rond 9 december j.l. begonnen de Kerstactiviteiten in De Vijverhof. Nadat maandag en dinsdag de begane grond in Kerstsfeer was gebracht werden er woensdagmiddag Kerststukken gemaakt door onze bewoners. Ook de deelnemers van de dagverzorging hebben donderdag een Kerststuk gemaakt.

  lees meer
 • Sint Pannekoek

  Bij De Vijverhof in Assen vierden ze donderdag 29 november Sint Pannekoek. Bij deze van oorsprong Rotterdamse traditie legt iedereen een pannenkoek op z'n hoofd en zegt; ‘Wij wensen u een vrolijke en gezegende Sint Pannekoek!’

  lees meer
 • Verwenmiddag in De Vijverhof

  Op donderdag 7 november jl. hebben we samen met onze collega's van Cosis en vrijwiligers van Zorggroep Drenthe een verwenmiddag georganiseerd voor de bewoners van De Vijverhof en deelnemers van Cosis.

  lees meer
 • Gezelligheidskoor de Pelikaan

  Woensdag 6 november jl. werden de bewoners van De Vijverhof en externe gasten weer getrakteerd op een mooie muziekavond. Dit keer was 'Gezelligheidskoor de Pelikaan’ uit Hoogeveen te gast. Gezelligheid staat bij het koor hoog in het vaandel en dat is zeker niet te veel gezegd.

  lees meer
 • Rabobank Regio Concert René Karst

  René Karst trad maar liefst 2 keer op voor Zorggroep Drenthe op donderdag 10 oktober jl. De concerten werden door Rabobank Assen en Noord-Drenthe aangeboden in het kader van de Week van de Coöperatie. Het viel ook samen met het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe dus het was dubbel feest voor de bewoners van De Vijverhof & Spectrum.

  lees meer
 • Regenboogweek in Drenthe

  Van 11 t/m 18 oktober 2019 is het Regenboogweek in Drenthe. In die week wordt extra aandacht gegeven aan de sociale acceptatie van LHBTI. In de hele provincie wapperen regenboogvlaggen.

  lees meer