Nieuws

Nieuws Vijverhof

 • Samen koken bij De Vijverhof

  Zondag 25 augustus jl. werd er gezellig samen gekookt bij De Vijverhof in Assen. Ze maakten een typisch Nederlands ‘aardappels, groente en vlees’ gerecht. De groenten en de aardappelen kwamen uit eigen tuin, het gehakt uit de supermarkt.

  lees meer
 • Diamanten huwelijk in De Vijverhof

  Donderdag 22 augustus jl. vierde het echtpaar De Does uit De Vijverhof hun diamanten huwelijk. Het echtpaar kreeg onder anderen bezoek van de Burgemeester, familieleden, de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe en medewerkers van De Vijverhof.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Palmpasen nog steeds een traditie voor jong en oud!

  Donderdag 11 april jl. zijn 15 kinderen van de Vredeveldschool richting De Vijverhof vertrokken. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie. Er werden verschillende liederen gezongen en de kinderen deelden hun mooi versierde Palmpaasstokken uit aan de bewoners.

  lees meer
 • De wandelgroep van De Vijverhof

  Binnen De Vijverhof staat er elke dinsdagochtend een groep vrijwilligers en deelnemers van Cosis klaar om met onze cliënten te kunnen wandelen. Weer of geen weer, de wandeling gaat altijd door!

  lees meer
 • Spectrum en Vijverhof inzamelpunt voedselbankactie RTV Drenthe

  Vandaag is de voedselbankactie van RTV Drenthe gestart!

  Van zaterdag 8 december tot vrijdag 14 december fungeren Spectrum in Beilen (Esweg 40) en De Vijverhof in Assen (Vredeveldseweg 75) als inzamelpunt voor deze actie.

  lees meer
 • Uitnodiging Wereldwinkel

  Wij nodigen u van harte uit voor de opening van het verkooppunt van de Wereldwinkel op woensdag 26 september a.s.  in de Vijverhof.

  lees meer
 • Bewegen 'Bij de Buren’ officieel gestart bij De Vijverhof

  Donderdag 23 augustus jl. was de feestelijke opening van ‘Bewegen Bij de Buren’ in De Vijverhof. De ochtend werd geopend met een glaasje (alcoholvrije) champagne, koffie, thee en wat lekkers.

  lees meer
 • De Vijverhof: verrassend culinair en gezellig

  In de krant 'Dit is Assen' van augustus 2018: De Vijverhof is veel meer dan de markante verzorgingsflat aan de vijver bij de Vredeveldseweg. Het complex is -onder de naam ‘Bij de Buren’- toegankelijk voor iedereen uit de wijk Assen-Oost en daarbuiten. Jong en oud is er welkom voor een lekker drankje, hapje of diner in het restaurant, het grand café of op het terras aan de vijver.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer