Nieuws & activiteiten

Nieuws & Activiteiten Messchenstaete

 • Esther Hoekzema - Croese nieuw lid raad van bestuur

  Esther Hoekzema - Croese (46) treedt per 1 juli a.s. toe tot de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Samen met Gerben Krewinkel (voorzitter) vormt Esther Hoekzema – Croese de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Esther Hoekzema - Croese is op dit moment bestuurder bij Vitaal Thuiszorg, een thuiszorgorganisatie die actief is in de Achterhoek en Gooi en Vechtstreek.

  lees meer
 • Project OpStap wint Noorderpoort jaarprijs 2023!

  Trots kunnen we melden dat project ‘OpStap’ de Noorderpoort Jaarprijs 2023 voor leerbedrijf van het jaar heeft gewonnen! Onze directeur Zorg en Behandeling en bedenker van OpStap, Marcel van der Meulen, heeft vanavond deze mooie prijs tijdens de Noorderpoort Jaarprijs-uitreiking in ontvangst genomen.

  lees meer
 • Paaslunch voor medewerkers, bewoners en cliënten

  Op eerste paasdag was er voor onze bewoners een heerlijke paaslunch. De paaslunch was er ook voor de medewerkers van de woonzorglocaties en wijkverpleging die op eerste paasdag aan het werk waren.

  lees meer
 • Project OpStap genomineerd voor 'Beste leerbedrijf'

  Vorige week waren de opnames van de genomineerden 'Beste Leerbedrijf' voor de Noorderpoort Jaarprijs 2023. Onze directeur Zorg en Behandeling Marcel van der Meulen wordt tijdens de opnames geïnterviewd over 'OpStap'. Zorggroep Drenthe biedt met dit unieke project zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan in de zorg.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe opnieuw ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat ons ISO 9001:2015 certificaat met een jaar verlengd is! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. Gisteren mochten wij het nieuwe certificaat ontvangen.

  lees meer
 • Gediplomeerde collega's

  Hoera, Zorggroep Drenthe heeft er nog meer zorgtoppers bij!
  Jan Harm, Gonda, Bianca, Willy, Stephanie en Esmeralda, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Verzorgende-IG diploma!

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat wij op 10 februari 2022 het ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald! Na een periode van verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. In het voorjaar van 2021 werd gestart met het traject voor certificering.

  lees meer
 • NL Doet bij Zorggroep Drenthe

  Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

  lees meer
 • Nieuwe algemene voorwaarden per 1 januari 2022

  Met ingang van 1 januari 2022 zijn de algemene voorwaarden geactualiseerd. Het gaat om een actualisatie van de algemene voorwaarden van 2018, die op 1 januari 2022 komen te vervallen. De actualisatie en wijziging van de tweezijdige algemene voorwaarden zijn voortgevloeid uit overleg tussen ActiZ en Zorgthuisnl, Consumentenbond, LOC Waardevolle zorg en Patiëntenfederatie Nederland.

   

  lees meer
 • Woonzorg Flevoland en Zorggroep Drenthe verwelkomen Indonesische studenten

  ASSEN/ LELYSTAD - In Nederland neemt het tekort aan zorgprofessionals toe, ook in de ouderenzorg. Zorgaanbieders vissen allemaal in dezelfde vijver. Ook bij Zorggroep Drenthe en Woonzorg Flevoland is het niet zo eenvoudig vacatures te vervullen. Dit noopt tot anders denken, durven en organiseren. Daarom starten beide zorgorganisaties een studieproject in samenwerking met Yomema. Een organisatie die zich richt op het werven van professionals op de buitenlandse arbeidsmarkt.

  lees meer