Nieuws & activiteiten

Nieuws & Activiteiten Messchenstaete

 • Wereld Alzheimer Dag

  Op dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Reden om eens in gesprek te gaan met Daphne Boosman, Casemanager Dementie bij Zorggroep Drenthe. We praten over haar rol als Casemanager Dementie, ervaringen en tips. Sinds 2020 vervulde Daphne Boosman een dubbelrol als Casemanager Dementie en wijkverpleegkundige bij Zorggroep Drenthe. Sinds dit jaar richt zij zich voornamelijk op haar rol als Casemanager Dementie.

  lees meer
 • Eerbetoon van Stichting Dank Helden van de Zorg

  Wat een prachtig eerbetoon mochten wij gisteren ontvangen van Stichting Dank Helden van de Zorg. Een aantal van onze medewerkers laten het eerbetoon dan ook vol trots zien.

  lees meer
 • Aandachtvelders infectiepreventie aangesteld

  Binnen Zorggroep Drenthe zijn op iedere locatie en binnen de wijkverpleging aandachtsvelders infectiepreventie aangesteld. De afgelopen weken zijn zij geschoold om hun taken op de locaties nog beter uit te kunnen voeren. 

  lees meer
 • Campagne voor het werven van vakantiemedewerkers

  Trots op onze nieuwe campagne om vakantiemedewerkers te werven! Met een filmpje op al onze social media kanalen en een interne campagne bereiken we een zo breed mogelijk publiek. Heb jij een buurmeisje, neefje, nichtje of (schoon)zoon/-dochter die op zoek is naar een leuke vakantiebaan? 

  lees meer
 • Barbecue aangeslingerd bij Zorggroep Drenthe

  Ondanks dat het de afgelopen dagen regenachtig is willen we deze barbecue-plaatjes toch graag met jullie delen. De barbecue is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze Nederlandse eetcultuur en daarom is een lekker stukje vlees van de barbecue ook vaste prik bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Vers gebak bij Grand Café de Messchen

  Wist je dat de keukenbrigade van Grand Café de Messchen iedere dag vers gebak maakt voor onze bewoners, cliënten en gasten? Dit ziet er toch heerlijk uit Denk er nog een kopje koffie of thee bij en het is echt genieten!

  lees meer
 • Terras Grand Café De Messchen is weer geopend!

  Sinds kort is ons terras weer geopend en dat komt goed uit. Dit weekend wordt het namelijk prachtig weer om op het terras te zitten. Bewoners en gasten kunnen bij ons in het zonnetje zitten onder het genot van een drankje en/of hapje.

  lees meer
 • Pizza Party Day bij Zorggroep Drenthe

  Vandaag is het Pizza Party Day! Bewoners en cliënten kunnen vandaag in alle locaties genieten van een echte Italiaanse dag. Met name de pizza staat prominent op het menu. O.a. de locaties De Vijverhof en De Noorderkroon zijn gehuld in Italiaanse sferen en daar werden de pizza's geserveerd in echte Italiaanse pizzadozen. Het diner werd afgesloten met een heerlijk Italiaans dessert.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer