Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Oranje café in Spectrum

  Ook in Spectrum werd er natuurlijk genoten van de wedstrijd Nederland-Qatar. De lounge ruimte werd omgetoverd tot een waar Oranje Café. Iedereen werd ontvangen met een oranje sapje en een bonbon.

  lees meer
 • Meezingmiddag in Spectrum

  Deze week werd een meezing middag met/voor bewoners georganiseerd in Spectrum. Zangeres Mieke bracht leuke oude meezingers ten gehore. Mooi om te zien was hoe Mieke mensen kon enthousiasmeren en persoonlijk in contact ging. Bewoners en cliënten zongen uit volle borst mee, klapten en haakten in op de muziek. 

  lees meer
 • Herfst, wat heb je te koop?!

  Wat een bladeren en prachtige kleuren zijn er te zien in deze tijd van het jaar. Elke donderdagochtend (behalve als het regent) gaat de wandelclub van Spectrum aan de wandel.

  lees meer
 • Kinderen Harm Smeenge school zingen in Spectrum

  De viering van Sint-Maarten in Spectrum is een begrip voor jong en oud. Kinderen van de Harm Smeenge school kwamen bewoners en cliënten verrassen met hun prachtige lampionnen en liedjes. 

  lees meer
 • Optreden van Rian & Emmie in Spectrum

  Tijdens de ‘Maand van de ontmoeting’ in de gemeente Midden-Drenthe kon men in Spectrum gisteren genieten van een optreden van zangduo Rian & Emmie. Een volle zaal kon genieten van de meezingers. Er werd ingehaakt, meegeklapt en een aantal bewoners en cliënten maakten zelfs een dansje.

  lees meer
 • Herfstbloemschikken

  Bewoners en cliënten bij Spectrum konden hun creativiteit weer volop kwijt tijdens het bloemschikken. En het resultaat mag er zijn! 

  lees meer
 • Ondertekening Sport- en gezondheidsakkoord

  Vanmiddag is het nieuwe ‘Sport- en gezondheidsakkoord Midden-Drenthe’ getekend door 73 ambassadeurs van lokale organisaties voor sport, onderwijs, zorg, voeding, cultuur, bewoners en overheid. Namens Zorggroep Drenthe heeft Marcel van der Meulen ondertekend. In het akkoord staan gezamenlijke doelen en afspraken rond thema’s als fysieke en mentale gezondheid, leefstijl, inclusiviteit en van jongs af aan sporten. De ondertekening vond plaats tijdens het World Cup-damtoernooi in Beilen.

  lees meer
 • Dierendag!!!!

  Ook bij Zorggroep Drenthe ging dierendag niet onopgemerkt voorbij. Bij Spectrum in Beilen kwamen vanmorgen een aantal dieren van Dierenweide Stroomdal op bezoek. Meestal gaan bewoners en cliënten bij de dieren op bezoek, dat was nu eens andersom. De kippen, konijnen en zelfs de mini pony's lieten zich heerlijk vertroetelen met heel veel aandacht en knuffels!

  lees meer
 • Burendag bij Spectrum

  Morgen is het Nationale Burendag maar het werd vandaag bij Spectrum al uitgebreid gevierd! Alle bewoners en cliënten bij Spectrum zijn natuurlijk ook elkaars buren en omdat er een langer periode is geweest waarin men elkaar veel minder zag wilden we de verbintenis voor onze bewoners en cliënten zoeken.

  lees meer
 • Wisselende expositie bij Spectrum

  In Spectrum is van 12 september 2022 tot 30 april 2023 een wisselende expositie van Jaap Plomp en Jannie Pol te zien. De expositie werd op 12 september onder het genot van een hapje en een drankje geopend.

  lees meer