Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Bewoners van Spectrum genieten van een haringparty

  Afgelopen vrijdag werd er, tijdens de vaste borrelmiddag in Spectrum, een haringparty georganiseerd.

  lees meer
 • LHBTIQ+ ouderen in de zorg

  Bij Zorggroep Drenthe mag iedereen zichzelf zijn en is iedereen welkom. Dat geldt voor medewerkers, maar ook voor onze bewoners en cliënten. Bij Zorggroep Drenthe geloven wij daar zo sterk in dat wij ‘uniek’ zien als een kernwaarde. Graag besteden wij aandacht aan twee initiatieven die hier bij aansluiten; de Roze 50+ ontmoetingsgroep en de Roze Loper.

  lees meer
 • Bewoners in oranje sferen

  In Spectrum en De Wenning zat iedereen klaar om het Nederlands elftal op het EK 2024 aan te moedigen!

  lees meer
 • Kees Donkervoort nieuw lid raad van bestuur Zorggroep Drenthe

  Kees Donkervoort is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli a.s. vormt hij samen met Gerben Krewinkel (voorzitter raad van bestuur) de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Feestweek LaNijTo gevierd in Spectrum

  Beilen maakt zich op voor de feestweek LaNijTo en Spectrum doet uiteraard ook mee!

  lees meer
 • Bijeenkomst ter nagedachtenis in Spectrum

  Afgelopen donderdag is er in Spectrum een bijeenkomst gehouden ter nagedachtenis van bewoners die in het afgelopen jaar zijn overleden. 

  lees meer
 • Zorg- en beweegmarkt in Norg

  Op 30 april werd er een zorg- en beweegmarkt georganiseerd in De Brinkhof in Norg. Deze markt was voor iedereen die ondanks zijn beperking toch meer wil gaan sporten of bewegen. Dat er veel mogelijk is op dit gebied, werd op deze middag gepresenteerd.

  lees meer
 • Heel Harm Smeenge Bakt!

  Een aantal bewoners van Spectrum zijn afgelopen week naar een proeverij geweest. De proeverij had de naam: "Heel Harm Smeenge Bakt".

  lees meer
 • Spectrum wint scholingspakket van mondzorg Vitadent Academy

  Bij Zorggroep Drenthe blijven medewerkers zich ontwikkelen. Niet alleen binnen de mogelijkheden van de organisatie, medewerkers nemen hier zelf ook initiatief in. Zo werd er in september 2023 door locatie Spectrum meegedaan met een winactie voor een scholingspakket mondzorg van Vitadent Academy t.w.v. 10.000,-!

  lees meer
 • Training ‘wandelen met wielen’ voor vrijwilligers

  Een groep van 12 vrijwilligers van verschillende organisaties nam deel aan de rolstoeltraining in de Karspelhof, georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligerswerk. Tijdens deze training leerden zij meer over de fijne kneepjes van het rolstoel rijden.

  lees meer