Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Muzikaal borreluurtje in Spectrum

  Iedere vrijdagmiddag wordt er in de lounge van Spectrum een borreluurtje georganiseerd.

  lees meer
 • NLdoet bij Zorggroep Drenthe

  Afgelopen vrijdag en zaterdag vond NLdoet, de landelijke actie van het Oranje Fonds plaats. Ook bij onze locaties werden verschillende klussen uitgevoerd.

  lees meer
 • Toneeluitvoering “Geef mij maar een boerenjong” in Spectrum

  Afgelopen dinsdagavond werd er in Spectrum een toneeluitvoering van toneelvereniging De Kring uit Holthe opgevoerd. Het toneelstuk ‘’Geef mij maar een boerenjong’’ werd voor bewoners en cliënten gespeeld.

  lees meer
 • Gediplomeerde collega's

  Hoera, Zorggroep Drenthe heeft er nog meer zorgtoppers bij!
  Jan Harm, Gonda, Bianca, Willy, Stephanie en Esmeralda, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Verzorgende-IG diploma!

   

  lees meer
 • Leuke activiteiten bij Spectrum!

  In januari en begin februari hebben bewoners en cliënten van Spectrum mooie bloemstukjes gemaakt. Voor de huiskamer van de verpleegafdeling werd een groot bloemstuk gemaakt voor op de eettafel.

  lees meer
 • Cliënten Spectrum bezoeken Indoor Hartje Drenthe

  Op uitnodiging van paardensportvereniging ‘De Stroomruiters’ hebben cliënten van de verpleegafdeling in Spectrum een gezellig uitje beleefd. Zij bezochten de manege waar het grote springconcours ‘Indoor Hartje Drenthe’ (ook bekend van tv) werd verreden.

  lees meer
 • Gezellige aanloop naar kerst bij Spectrum

  Een afvaardiging van Spectrum stond recent op de kerstmarkt in het centrum van Beilen. Voorafgaand aan de kerstmarkt hielpen bewoners, cliënten en medewerkers met de voorbereiding. Op de kerstmarkt werden onder andere kniepertjes en kerststukjes verkocht. 

  lees meer
 • Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest

  Sinterklaas heeft ons land dan wel verlaten, maar wij kijken graag nog even terug naar deze gezellige dagen. Eerder was op onze website al te lezen dat Sinterklaas een bezoek bracht aan De Vijverhof en De Noorderkroon. De goedheiligman (of delegatie) kwam ook langs op onze andere locaties.

  lees meer
 • Oranje café in Spectrum

  Ook in Spectrum werd er natuurlijk genoten van de wedstrijd Nederland-Qatar. De lounge ruimte werd omgetoverd tot een waar Oranje Café. Iedereen werd ontvangen met een oranje sapje en een bonbon.

  lees meer
 • Meezingmiddag in Spectrum

  Deze week werd een meezing middag met/voor bewoners georganiseerd in Spectrum. Zangeres Mieke bracht leuke oude meezingers ten gehore. Mooi om te zien was hoe Mieke mensen kon enthousiasmeren en persoonlijk in contact ging. Bewoners en cliënten zongen uit volle borst mee, klapten en haakten in op de muziek. 

  lees meer