Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Vrijwilligersdag bij Zorggroep Drenthe!

  Op 13 februari werd er in Mozaiek een speciale vrijwilligersdag georganiseerd voor al onze vrijwilligers. De dag werd afgetrapt met koffie en gebak waarna een welkomstwoord volgde van Marcel van der Meulen, Directeur Zorg en Behandeling.

  lees meer
 • ISO 9001:2015 certificaat behouden!

  De maand januari stond voor een deel in het teken van externe audits voor onze ISO-certificering door KIWA. Trots kunnen we laten weten dat we ons ISO 9001:2015 behouden hebben! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het werk dat hiervoor door iedereen is verzet.

   

  lees meer
 • Hart voor je zaak event

  Gister werd het Hart voor je zaak event gehouden in Martiniplaza. Hart voor je zaak is een evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers. Onze collega Marcel van der Meulen nam de bezoekers, samen met Bart de Bruin van Stichting Phusis mee in de kracht van project OpStap.

  lees meer
 • Traditiegetrouw gezang in Spectrum

  Al vele jaren wordt er op de eerste donderdag van de maand traditiegetrouw gezongen met bewoners in Spectrum.

  lees meer
 • Dag van het werkplezier in de zorg!

  Vandaag is het de Dag van het werkplezier in de zorg! Een mooie dag om al onze medewerkers te bedanken. Elke dag opnieuw wordt er, met hart voor de zorg, ontzettend veel werk verzet!

  lees meer
 • Nieuw jaar in Spectrum ingeluid

  Het nieuwe jaar is goed begonnen in Spectrum. Het afgesproken swing/popkoor kon helaas niet komen optreden, maar een vrijwilligster die in het popkoor zingt verzorgde een solo-optreden en zong Happy New Year van ABBA.

  lees meer
 • Stralende dagen voor kerst in Spectrum

  In december werden er mooie kerstgeschenken naar Spectrum gebracht. 

  lees meer
 • Gezellige en drukke maand in Spectrum

  Het was een gezellige en drukke decembermaand voor de bewoners van woonzorgcentrum Spectrum. Er werden kniepertjes gebakken, kerststukjes gemaakt, kerstbomen versierd, een kerstmarkt bezocht en nog veel meer.

  lees meer
 • Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest op de locaties!

  Sinterklaas heeft ons land inmiddels verlaten, maar wij kijken graag nog even terug!

  lees meer
 • Vrolijke afsluiting van de maand november

  Afgelopen week hebben bewoners van Spectrum genoten van een optreden door gemengd koor L.E.U.K. Het koor zong meezingers en bewoners dansten vrolijk mee. Er werd zelfs een polonaise gelopen! Er was voor iedereen een hapje en een borreltje en zo werd de maand november gezellig afgesloten.

  lees meer