Verenigingen

In het leven van de gemiddelde Nederlander is het lid zijn van een vereniging erg belangrijk. In een vereniging heeft men sociale contacten en treft men anderen met dezelfde belangstelling. Het deelnemen aan verenigingen geeft veel ouderen structuur in hun leven en zorgt voor een leuke invulling van de dag.

Welzijn
Door het verenigingsleven en de activiteiten in en om Woon(zorg)centrum Mozaiek te organiseren, kunnen we bijdragen aan datgene wat in het leven zo belangrijk is; uw welzijn. Welzijn in de meest ruime zin van het woord, want er zijn niet alleen gezelligheids- en spelverenigingen, maar wij hebben ook een bloemschikvereniging en een wandelclub. In onze folder laten wij u zien welke activiteiten en verenigingen wij bieden binnen Mozaiek. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje komen nemen om de sfeer te proeven en nader kennis te maken voordat u zich aansluit bij één van onze verenigingen. U bent van harte welkom!

Hoe word ik lid?
Om deel te kunnen nemen aan alle activiteiten betaalt u een bedrag van € 25,- per maand, inclusief koffie of thee (exclusief theaterprogramma van Theater Mozaiek i.s.m. ‘de Nieuwe Kolk’).  U kunt ook kiezen voor een strippenkaart (van 10 strippen) om zo elke activiteit apart af te rekenen. De kosten van een strippenkaart
bedragen € 35,-.

Klik hier om de uitgebreide folder te lezen met hierin ons volledige aanbod en het inschrijfformulier.

Vervoer
Wilt u graag deelnemen aan onze vereniging(en) en/of activiteiten, maar heeft u geen vervoer?
Wij kunnen u (op afspraak) halen en brengen. U betaalt hiervoor slechts € 1,00 voor een enkele reis (binnen een straal van 7 kilometer vanaf Mozaiek, daarbuiten wordt een prijsafspraak met u gemaakt). Wanneer u gebruik wilt maken van ons vervoer, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

Graag tot ziens in Mozaiek!