Nieuws

Nieuws Wenning

 • De Wenning in vakantiesfeer 

  De zomer is begonnen en sinds maandag 4 juli jl. staan De Wenning, de aankleding en de activiteiten in het teken van ‘Op vakantie in Nederland’. Ook zijn een aantal maaltijden in de komende weken aangepast aan het thema.

  lees meer
 • Midzomernachtbarbecue

  Afgelopen week was alweer de langste da van het jaar. Om die reden werd bij onze locaties een midzomernachtbarbecue georganiseerd. Bij Mozaiek in Zuidlaren werd op donderdag door de medewerkers van het restaurant rond de middag de barbecue aangezet. De koks en de gastdames zorgden voor heerlijk gevulde bordjes voor de bewoners en cliënten. Er waren stokbroodjes en salades en natuurlijk burgers en worstjes van de barbecue, geserveerd met verrukkelijke sausjes.

  lees meer
 • Nieuw wijkkantoor voor wijkverpleging in Rolde

  Wij leveren al jaren wijkverpleging in Rolde. U heeft onze dienstauto's vast wel eens zien rijden in het dorp.

  lees meer
 • Filmavonden Paradijs Aa en Hunze

  De afgelopen maanden hebben inwoners uit de gemeente Aa en Hunze antwoord gegeven op de vraag: 'Hoe ziet voor jou het paradijs eruit?' Enkele van onze bewoners en cliënten deelden ook 'hun paradijs' voor deze film.

  lees meer
 • Ranjapost voor de Avond4daagse in De Wenning

  Van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni is de Avond4daagse in Rolde. Dit jaar is De Wenning een van de ranjaposten op de route. Via het binnenplein lopen de deelnemers een rondje om De Wenning waarbij zij voorzien worden van een beker ranja en een stempel.

  lees meer
 • Nieuwe hoog-laag bedden voor drie van onze locaties

  Op onze locaties De Wenning, Mozaiek en De Noorderkroon zijn gisteren en vandaag 44 nieuwe hoog-laag bedden geleverd door Meneer Kooi BV uit Leek. Tot op heden werden bedden gehuurd en deze worden nu vervangen door bedden in eigendom. 

  lees meer
 • Asperges!

  Gisteren stond er een speciaal menu rondom asperges op de kaart, samengesteld door onze keukenbrigade.
  In De Wenning werd er een speciaal tintje aan het diner gegeven. Er werd aan lange tafels gedineerd, waarbij de gangen werden afgewisseld met een gedicht en een verhaal over asperges. Gezellig om zo met elkaar van die heerlijke asperges te genieten!

  lees meer
 • Internationale dag van de dans in De Wenning

  29 april; internationale dag van de dans; dat was voor welzijnsmedewerkers van De Wenning reden genoeg om een dansoptreden te organiseren.

   

  lees meer
 • Paasactiviteiten in De Wenning

  Nu de paasdagen voor de deur staan werden ook bij De Wenning verschillende activiteiten in dit thema gedaan. 

  lees meer
 • Nationale Museumweek bij De Wenning

  Vorige week was het Nationale Museumweek. Bij De Wenning gingen bewoners en cliënten daarom creatief aan de slag met acrylverf, scheerschuim en lijm.

  lees meer