Nieuws

Nieuws Wenning

 • Draaiorgel van Joris ten Have bij De Wenning

  Joris ten Have kwam met zijn draaiorgel naar De Wenning in Rolde. Hij verzorgde hier twee maal een optreden van 45 minuten. 

   

  lees meer
 • Locaties voorzien van bewegwijzering

  Om onze locaties gereed te maken voor het ontvangen van bezoek was er een aantal klussen die wij vooraf moesten klaren.

  Een daarvan was het aanbrengen van bewegwijzering. De persen bij Reclame Assen stonden niet stil! Inmiddels zijn er maar liefst 1750 stickers geplakt! Vandaag zijn de laatste stickers geplakt door onze collega’s bij de locaties die vanaf morgen open mogen voor bezoek.

  lees meer
 • Weer bezoek bij locaties Zorggroep Drenthe

  Wij zijn blij dat wij, ook al is het nog in zeer beperkte mate, de deuren van onze locaties weer open mogen doen voor bezoek. Wij bewaken daarin de balans tussen enerzijds het voorkomen van besmetting en verspreiding van het coronavirus en anderzijds het welzijn van onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Draaiorgel bij De Wenning

  Het is al weer even geleden maar dat maakt de actie van Klaas Postema niet minder speciaal. Hij is eigenaar van Causa Traffic Services in Nooitgedacht en regelde voor de bewoners en cliënten van De Wenning een draaiorgel. 

  lees meer
 • Webinars voor bewoners, cliënten en contactpersonen

  De afgelopen dagen organiseerden wij vier webinars. Wij gingen digitaal in gesprek met bewoners, cliënten en hun eerste contactpersonen. Als praatstuk werden de uitkomsten van de vragenlijsten die men vooraf kon invullen gebruikt.

  lees meer
 • Bevrijdingsdag bij De Wenning

  Op 5 mei verzorgde een aantal leden van jeugdorkest Eigenwies uit Grolloo een optreden bij De Wenning. Fantastisch dat zij op deze dag onze bewoners en cliënten kwamen vermaken!

  lees meer
 • K(w)oningsdag bij Zorggroep Drenthe

  Helaas kon Koningsdag dit jaar niet gevierd worden zoals gebruikelijk. Gelukkig werd op onze locaties wel van alles georganiseerd om de dag een Koninklijk tintje te geven.

  lees meer
 • Traktaties voor onze medewerkers

  Ook onze medewerkers worden niet vergeten! Door Erik Dreijer en het Schimmelpenninck Huys werd heerlijke ambachtelijke chocolade bezorgd bij Symphonie in Eelde, bedankt!

  lees meer
 • Daar zit muziek in!

  Muziek verbroedert, zorgt voor herkenning en raakt mensen. Dankbaar zijn wij dan ook voor alle muzikale initiatieven die voor de bewoners en cliënten van onze locaties georganiseerd worden. De afgelopen periode deed de omgeving van onze locaties regelmatig dienst als podium.

  lees meer
 • Pasen 2020

  Pasen (en de aanloop daarnaartoe) is bij Zorggroep Drenthe niet ongemerkt voorbij gegaan. Een opsomming met leuke plaatjes:

  lees meer