Nieuws

Nieuws Wenning

 • De Wenning eet vis in Termunten

  Op woensdag 31 juli jl. vertrokken veertien bewoners van De Wenning met drie busjes naar Termunten. Deze excursie was een vervolg op het geslaagde uitstapje dat vorig jaar werd gemaakt naar Ameland.

  lees meer
 • De Wenning in Franse sferen

  Van 22 juli t/m 26 juli jl. werd in De Wenning een Franse week georganiseerd. Deels omdat de Tour de France gefietst werd en deels omdat Frankrijk een vakantieland bij uitstek is en dus mooi past in deze vakantieweken.

  lees meer
 • Optreden van het Alto kwartet

  Vrijdag 21 juni jl. trad het Alto kwartet op bij De Wenning in Rolde. Het was een mooi en swingend optreden.
   

  lees meer
 • Wandelen, wandelen, wandelen

  De bewoners van De Wenning hebben de afgelopen week genoeg beweging gehad! Vrijdag 14 juni jl. liep een groep bewoners met begeleiding de avondvierdaagse in Rolde.

  lees meer
 • Voorlezen op de kinderopvang

  Op woensdag 5 juni werd De Wenning door kinderopvang De Roldebol in Rolde uitgenodigd om te komen voorlezen in het kader van opa- en omadag.
  Mevrouw Braam ging, samen met collega Nynke, met een Drents veurleesboek onder de arm naar de kinderen toe. Zij zaten al aan tafel te wachten en luisterden aandachtig naar de Drentse vertelsels.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • 98 jarige bewoner van De Wenning geïnterviewd voor het programma 'Andere Tijden'

  Woensdag 15 mei jl. is de heer Dekker geïnterviewd door de NTR voor het programma Andere Tijden. De heer Dekker is bijna 99 jaar oud en woont in De Wenning.

  lees meer
 • Bezoek van de Jan Thies school bij de Wenning

  Vrijdag 12 april jl. kwamen 12 kinderen van de Jan Thies school uit Rolde met hun juf op bezoek bij de Wenning in het kader van de Koningsspelen.

  lees meer
 • Activiteiten bij De Wenning in 'De Week van Zorg en Welzijn'

  Op woensdag 13 maart organiseerde woonzorgcentrum De Wenning 2 activiteiten in verband met “De Week van Zorg en Welzijn”. Zo was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een meeloopdag, om te ervaren hoe het is om in de zorg te werken. En er was voor de ouderen uit de dorpen rondom Rolde een activiteit georganiseerd om kennis te maken met woonzorgcentrum De Wenning.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer