Nieuws

Nieuws Wenning

 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe viert Koningsdag

  Gisteren stond Zorggroep Drenthe in het teken van Koningsdag. Zo werden er in De Noorderkroon Koningsdagspelen georganiseerd. Bewoners en cliënten speelden in twee kringen een aantal spellen waarbij kring oranje het opnam tegen kring rood. 

  lees meer
 • Koningsdag alvast gevierd in De Wenning

  Omdat Koningsdag voor de deur staat besloten medewerkers van De Wenning om samen met de bewoners en cliënten een koninklijke bingo te spelen.

  lees meer
 • Wereldboekendag bij Zorggroep Drenthe

  Het is vandaag Wereldboekendag en dat bracht een aantal van onze medewerkers op het idee om boeken uit te wisselen tussen de verschillende locaties.

  lees meer
 • Paascreaties bij De Wenning

  Bij De Wenning werden, in aanloop naar de paasdagen, mooie bloemstukjes gemaakt. De deelnemers zorgden zelf voor een bakje om het bloemstukje in te maken. De activiteitenbegeleiding verzorgde bloemen, walnoten,  buxus en ander groen. Resultaat? Iedereen ging trots op zijn zelfgemaakte creatie, voldaan naar huis.

  lees meer
 • Neutie schiet'n bij De Wenning

  Een echte paastraditie in het Noorden… neutie schiet'n! Ook bij De Wenning konden bewoners en cliënten afgelopen woensdag weer meedoen met een 'potje'. 

  lees meer
 • Muziek- en poëziemiddag De Wenning

  Omdat het gisteren de Nationale dag van de Muziek was en op maandag 21 maart Wereld Poëziedag, werd er in De Wenning een muziek- en poëziemiddag georganiseerd.

  lees meer
 • Programma Ontdekdezorg Week bij Zorggroep Drenthe

  Wil jij op een leuke manier kennismaken met de zorg? Volgende week maandag 22 maart start de ‘Ontdekdezorg Week’. In deze week kan iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg hier meer over te weten komen. 

  lees meer
 • Q&A's wijkverpleging en de BBL-opleiding Verzorgende IG

  Volgende week organiseren wij tijdens de Ontdekdezorg Week twee live Q&A's over de wijkverpleging en de BBL-opleiding Verzorgende IG. Geïnteresseerden kunnen tijdens de vraag-en-antwoord sessies vragen stellen aan onze medewerkers om zo Zorggroep Drenthe én de zorg beter te leren kennen. 

  lees meer