Nieuws

Nieuws Wenning

 • Bezoek van de Jan Thies school bij de Wenning

  Vrijdag 12 april jl. kwamen 12 kinderen van de Jan Thies school uit Rolde met hun juf op bezoek bij de Wenning in het kader van de Koningsspelen.

  lees meer
 • Activiteiten bij De Wenning in 'De Week van Zorg en Welzijn'

  Op woensdag 13 maart organiseerde woonzorgcentrum De Wenning 2 activiteiten in verband met “De Week van Zorg en Welzijn”. Zo was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een meeloopdag, om te ervaren hoe het is om in de zorg te werken. En er was voor de ouderen uit de dorpen rondom Rolde een activiteit georganiseerd om kennis te maken met woonzorgcentrum De Wenning.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer
 • Voorleeslunch met Bas Luinge in De Wenning

  Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Wenning werd op zaterdag 9 februari een voorleeslunch georganiseerd.

  Alle eerste contactpersonen van de bewoners van De Wenning waren uitgenodigd voor deze lunch. Zij konden, samen met hun vader, moeder of relatie bij deze lunch aanwezig zijn. Men maakte graag gebruik van de uitnodiging en het restaurant zat gezellig vol.

  lees meer
 • De Wenning bestaat 25 jaar!

  25 jaar geleden op 21 januari 1994 werd door gedeputeerde A. Pastoor de officiële opening van het ouderencentrum De Wenning in Rolde verricht. In het kader van het jubileum is door het Rolder Historisch Gezelschap (RHG) in samenwerking met De Wenning een expositie ingericht over 25 jaar De Wenning.

  lees meer
 • Oudejaarsbijeenkomst bij De Wenning

  De Wenning vierde de laatste dag van 2018 vol gezelligheid, met oliebollen, een borrel en vuurwerk. Het was een goed uiteinde van 2018. Op naar 2019!

  lees meer
 • Kerstconcert van jeugdorkest Eigenwies in De Wenning

  Zondag 22 december stond De Wenning volledig in het teken van kerst. Jeugdorkest Eigenwies uit Grolloo en omstreken verzorgde een prachtig kerstconcert.

  lees meer
 • Lampion lopen in De Wenning

  Op donderdag 8 november stond “lampion lopen in De Wenning” op de agenda. Om 10 uur kwamen er 37 kinderen in de leeftijd van 2-3 jaar binnen lopen. Zij kwamen van kinderdagverblijf De Roldebol en peuterspeelzaal Dribbel.


  lees meer
 • Reis uit de reisgids: Bartje pimpen

  Vrijdag 28 september jl. stond de activiteit “Bartje pimpen” uit de reisgids gepland. De reis begon bij locatie De Wenning, vanuit deze locatie vertrok de bus naar de andere locaties van Zorggroep Drenthe om alle deelnemers op te halen.

  lees meer
 • Geslaagde informatieavond dementie

  Dinsdag 16 oktober jl. werd er in woonzorgcentrum De Wenning van Zorggroep Drenthe een informatieavond georganiseerd. Het thema van deze avond was: ‘Vergeetachtigheid of dementie?’. Voor deze avond waren vrijwilligers, personeel, familie van (thuiszorg)cliënten, mantelzorgers en dorpsgenoten uitgenodigd.

  lees meer