Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Goedgemutst!

  Elk jaar breien en haken de dames van het handwerkclubje mutsjes voor de goedgemutste breicampagne van innocent drinks. Hiermee steunen zij het Nationaal Ouderenfonds om aandacht te vragen voor eenzaamheid onder ouderen.

  lees meer
 • Gezamenlijk ontbijten in Symphonie

  Woensdag 13 november konden de cliënten van Symphonie in het restaurant deelnemen aan een gezamenlijk ontbijt. Tussen 8.00-9.30 uur konden ze aanschuiven aan de mooi ingedekte tafels.

  lees meer
 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliënten hebben er volop van genoten!

  lees meer
 • Voorbereiding Sint Maarten bij Symphonie

  Onder het genot van een kop koffie vulden de bewoners zakjes met snoep.

  lees meer
 • Reisgids - Rondrit door Hunsingo

  Vrijdag 27 september jl. werd er vanuit de reisgids een rondrit door Hunsingo georganiseerd. We vertrokken met een volle bus uit Eelde richting Grijpskerk, het eerste dorpje van de rondrit door Hunsingo. Tijdens de rit kregen onze reizigers allerlei informatie over het dorp.

  lees meer
 • Reisgids - Bloemencorso Eelde 'De film'

  Zaterdag 31 augustus jl. was het zover. Het jaarlijkse Bloemencorso in Eelde. We vertrokken met cliënten en introducees van verschillende locaties met een touringcar van Drenthe Tours naar Eelde.

  lees meer
 • Symphonie geeft creatieve invulling aan de Dahlia Bloem

  In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de jaarlijkse Bloemencorso in Eelde weer plaats. Het evenement wordt jaarlijks drukbezocht en wordt ook wel het hoogtepunt van het jaar genoemd. Veel van onze bewoners zijn dan ook al jaren trouwe bezoeker. 

  lees meer
 • Symphonie in het teken van de Tour de France

  Symphonie ondergaat momenteel een verbouwing. De bewoners geven een ‘creatieve’ invulling aan de tijdelijke wanden die geplaatst zijn om de bouwplaats af te zetten. 

   

  lees meer
 • Symphonie er op uit met een huifkar.

  Dinsdag 18 juni jl. konden de bewoners van Symphonie in de ochtend deelnemen aan een huifkartocht. Wat troffen zij het met het mooie weer!

  lees meer
 • Symphonie in Oranje sferen

  Ook bij Symphonie in Eelde wordt voetbal gekeken! Voordat de voetbaldames in actie kwamen, werd er in de Symphonie een wand oranje geverfd om een beetje in voetbalsfeer te komen.

  lees meer