Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Reisgids - Bloemencorso Eelde 'De film'

  Zaterdag 31 augustus jl. was het zover. Het jaarlijkse Bloemencorso in Eelde. We vertrokken met cliënten en introducees van verschillende locaties met een touringcar van Drenthe Tours naar Eelde.

  lees meer
 • Symphonie geeft creatieve invulling aan de Dahlia Bloem

  In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de jaarlijkse Bloemencorso in Eelde weer plaats. Het evenement wordt jaarlijks drukbezocht en wordt ook wel het hoogtepunt van het jaar genoemd. Veel van onze bewoners zijn dan ook al jaren trouwe bezoeker. 

  lees meer
 • Symphonie in het teken van de Tour de France

  Symphonie ondergaat momenteel een verbouwing. De bewoners geven een ‘creatieve’ invulling aan de tijdelijke wanden die geplaatst zijn om de bouwplaats af te zetten. 

   

  lees meer
 • Symphonie er op uit met een huifkar.

  Dinsdag 18 juni jl. konden de bewoners van Symphonie in de ochtend deelnemen aan een huifkartocht. Wat troffen zij het met het mooie weer!

  lees meer
 • Symphonie in Oranje sferen

  Ook bij Symphonie in Eelde wordt voetbal gekeken! Voordat de voetbaldames in actie kwamen, werd er in de Symphonie een wand oranje geverfd om een beetje in voetbalsfeer te komen.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Winnaar Molkaspel maand mei

  Elke maand wordt bij Symphonie het Molkaspel gespeeld. Hier komt natuurlijk ook een winnaar uit. De winnaar van de maand mei is mevrouw Wielink.

  lees meer
 • Fotoshoot in Symphonie

  Woensdag 10 april jl. konden bewoners en andere belangstellenden in de Symphonie deelnemen aan een fotoshoot. Voor dat zij op de foto gingen, konden ze zich eerst op laten maken.

  lees meer
 • Museumweek – Bezoek aan klompenmuseum

  Dinsdagmiddag 10 april trokken cliënten van de Symphonie er een middagje op uit naar het klompenmuseum te Eelde. Het was droog weer en de zon scheen dus konden wij met hulp van vrijwilligers wandelend naar het museum. Onderweg zagen wij weer de eerste voorjaarsstruiken bloeien, prachtig!

  lees meer
 • Afscheid van 29 jaar bij Symphonie betrokken vrijwilliger dhr. Vrijs

  Symphonie neemt afscheid van Jannes Vrijs die vanaf 1990 een bekend gezicht in het Else van der Laanhuis, nu Symphonie, was.

  lees meer