Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Moederdag-attenties in Symphonie

  Afgelopen zondag kregen alle dames van de Dahlia, Anemoon, Madelief en de Tuinkamer in Symphonie een moederdag-attentie. Ook voor de niet-moeders was er een attentie met een aangepaste tekst. De verrassing bestond uit een zakje met chocolaatjes met een leuk kaartje eraan en werd zeer goed ontvangen. 

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer
 • Hartjes van knoopjes in Symphonie

  Bewoners en cliënten van de tweede etage van Symphonie zijn creatief bezig geweest. Ze maakten hartjes van gekleurde knoopjes op een houten ondergrond. Het leverde prachtige schilderijtjes op die een mooi plekje krijgen in de locatie.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe viert Koningsdag

  Gisteren stond Zorggroep Drenthe in het teken van Koningsdag. Zo werden er in De Noorderkroon Koningsdagspelen georganiseerd. Bewoners en cliënten speelden in twee kringen een aantal spellen waarbij kring oranje het opnam tegen kring rood. 

  lees meer
 • Wereldboekendag bij Zorggroep Drenthe

  Het is vandaag Wereldboekendag en dat bracht een aantal van onze medewerkers op het idee om boeken uit te wisselen tussen de verschillende locaties.

  lees meer
 • Kletspot met mannenonderwerpen in Symphonie

  De mannelijke bewoners en cliënten op de 2e etage van Symphonie hebben afgelopen donderdag een kletspot samengesteld met échte mannenonderwerpen.

  lees meer
 • Smullen bij Symphonie

  Het was smullen voor bewoners en cliënten van Symphonie tijdens Pasen! Er werd een prachtig paasmandje geserveerd en als dessert kon gekozen worden tussen een hazelnotenbavarois met advocaat en crumble van noten of een advocaat-triffle. Hoe kun je daar nou tussen kiezen!

  lees meer
 • Zandtovenaar en samenzang

  Bij Symphonie werd afgelopen week in de huiskamers stilgestaan bij Pasen. In een bioscoopopstelling werden de kunsten van de Zandtovenaar vertoond, vergezeld van het paasverhaal. Als afsluiting werd er gezamenlijk een aantal paasliederen gezongen.

  lees meer
 • Bloemstuk van Dorpskerk Eelde-Paterswolde

  In Symphonie wordt normaal gesproken een keer per maand Bijbelkring gehouden door de Dorpskerk Eelde-Paterswolde. Nu dat al een tijd niet door kan gaan hebben zij elke huiskamer van Symphonie verrast met een prachtig bloemstuk met een prachtig gedicht! Een mooie paasgedachte, bedankt!

  lees meer