Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Locaties voorzien van bewegwijzering

  Om onze locaties gereed te maken voor het ontvangen van bezoek was er een aantal klussen die wij vooraf moesten klaren.

  Een daarvan was het aanbrengen van bewegwijzering. De persen bij Reclame Assen stonden niet stil! Inmiddels zijn er maar liefst 1750 stickers geplakt! Vandaag zijn de laatste stickers geplakt door onze collega’s bij de locaties die vanaf morgen open mogen voor bezoek.

  lees meer
 • Weer bezoek bij locaties Zorggroep Drenthe

  Wij zijn blij dat wij, ook al is het nog in zeer beperkte mate, de deuren van onze locaties weer open mogen doen voor bezoek. Wij bewaken daarin de balans tussen enerzijds het voorkomen van besmetting en verspreiding van het coronavirus en anderzijds het welzijn van onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Webinars voor bewoners, cliënten en contactpersonen

  De afgelopen dagen organiseerden wij vier webinars. Wij gingen digitaal in gesprek met bewoners, cliënten en hun eerste contactpersonen. Als praatstuk werden de uitkomsten van de vragenlijsten die men vooraf kon invullen gebruikt.

  lees meer
 • Muziek met Harry op Tynaarlo lokaal!

  Vrijdag 15 mei is de première van het muziekprogramma ‘Muziek met Harry’ op Tynaarlo Lokaal. Harry Wessels is vrijwilliger bij Zorggroep Drenthe maar kan vanwege de maatregelen rondom corona zijn ‘gewone’ vrijwilligerswerk niet doen. Daarom dook hij speciaal voor alle bewoners en cliënten van Zorggroep Drenthe, voor het eerst, de studio in om het programma in elkaar te zetten.

  lees meer
 • Optreden Altokwartet

  Onlangs kwam het Altokwartet een prachtig optreden verzorgen voor de bewoners en cliënten van Symphonie. Omdat ze rondom de locatie op verschillende plekken speelden, konden alle bewoners en cliënten meegenieten. Er werd uit volle borst meegezongen met de bekende liedjes

  lees meer
 • Plantjes van Marijn!

  Marijn van 9 jaar kwam onlangs bij Symphonie in Eelde langs om voor onze bewoners en cliënten prachtige plantjes te brengen. Met voor iedereen een kaartje aan het plantje omdat ‘Ik hoop dat dit bloemetje u een beetje opvrolijkt’ schreef ze. Alsnog hartelijk dank Marijn!

  lees meer
 • Traktaties voor onze medewerkers

  Ook onze medewerkers worden niet vergeten! Door Erik Dreijer en het Schimmelpenninck Huys werd heerlijke ambachtelijke chocolade bezorgd bij Symphonie in Eelde, bedankt!

  lees meer
 • Daar zit muziek in!

  Muziek verbroedert, zorgt voor herkenning en raakt mensen. Dankbaar zijn wij dan ook voor alle muzikale initiatieven die voor de bewoners en cliënten van onze locaties georganiseerd worden. De afgelopen periode deed de omgeving van onze locaties regelmatig dienst als podium.

  lees meer
 • Je verjaardag vieren zonder bezoek

  Je verjaardag vieren als je geen bezoek kunt ontvangen.. Best bijzonder. Toch werd het een feest voor deze jarigen.

  lees meer
 • Pasen 2020

  Pasen (en de aanloop daarnaartoe) is bij Zorggroep Drenthe niet ongemerkt voorbij gegaan. Een opsomming met leuke plaatjes:

  lees meer