Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Onthulling 'Elsjes hof'

  Tijdens de feestelijke heropening van Symphonie in Eelde werd ook de nieuwe tuin onthuld. De officiële onthulling werd gedaan door de familie van Else van der Laan. Else van der Laan gaf in 1970 aanhef tot het bouwen van een verzorgingshuis op humanistische grondslag in Eelde. 

  lees meer
 • Feestelijke heropening Symphonie

  Vorige week zaterdag, 25 september, was het dan zover, de officiële heropening van Symphonie. Na een lange periode van verbouwen werden in het weekend van 25 en 26 september verschillende activiteiten georganiseerd om de heropening te vieren met bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en genodigden. De feestelijkheden werden afgetrapt met de onthulling van Grand Café De Troubadour. Daarna werden bewoners en cliënten in historische auto's van de oude naar de nieuwe hoofdingang gereden.

  lees meer
 • Zwaait u ook op zaterdag 25 september?

  Symphonie in Eelde wordt in het weekend van 25 en 26 september, na een lange periode van verbouwen, feestelijk heropend. Natuurlijk laat Zorggroep Drenthe deze officiële heropening niet onopgemerkt voorbij gaan.

  lees meer
 • Nagedachtenisbijeenkomsten in Symphonie

  Op maandag 20 en dinsdag 21 september werden nagedachtenisbijeenkomsten georganiseerd in Symphonie. Deze bijeenkomsten waren extra bijzonder omdat het coronavirus eind vorig jaar toesloeg bij onze locatie in Eelde. In korte tijd nam het aantal besmettingen bij Symphonie toe en verloren we meerdere bewoners en cliënten aan de gevolgen van het coronavirus.

  lees meer
 • Wereld Alzheimer Dag

  Op dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Reden om eens in gesprek te gaan met Daphne Boosman, Casemanager Dementie bij Zorggroep Drenthe. We praten over haar rol als Casemanager Dementie, ervaringen en tips. Sinds 2020 vervulde Daphne Boosman een dubbelrol als Casemanager Dementie en wijkverpleegkundige bij Zorggroep Drenthe. Sinds dit jaar richt zij zich voornamelijk op haar rol als Casemanager Dementie.

  lees meer
 • Heropening Symphonie

  Zaterdag 25 september is het zover! Na een lange periode van verbouwen, waarbij corona voor flinke vertraging zorgde, wordt Symphonie op zaterdag 25 september feestelijk heropend.

  lees meer
 • Eerbetoon van Stichting Dank Helden van de Zorg

  Wat een prachtig eerbetoon mochten wij gisteren ontvangen van Stichting Dank Helden van de Zorg. Een aantal van onze medewerkers laten het eerbetoon dan ook vol trots zien.

  lees meer
 • Symphonie verwelkomt Zorg voor Beter Zomertour

  Omdat zij hun doelgroep al lange tijd niet konden ontmoeten op beurzen en congressen organiseerde Zorg voor Beter (kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn) dit jaar voor de tweede keer de Zomertour. Onze locatie in Eelde heeft zich aangemeld voor de Zomertour en op 19 augustus konden onze medewerkers bij de stand terecht.

  lees meer
 • Bewoners en cliënten Symphonie reizen door eigen provincie

  Na een weekje Brabant was vorige week de eigen provincie aan de beurt! Bewoners en cliënten van Symphonie begonnen de week in Drenthe met een stukje geschiedenis over Ot en Sien en een actief potje boerengolf.

  lees meer
 • Symphonie viert zomervakantie in Brabant

  Bewoners en cliënten van Symphonie hebben vorige week vakantie gevierd in het prachtige Brabant. Een samenvatting van de gezellige week vind je hieronder.

   

  lees meer