Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Nationale krokettendag!

  Op vrijdag 9 oktober jl. was het de Nationale Krokettendag! Een goede reden voor een traktatie op de vrijdagmiddag. Het was smullen geblazen voor bewoners en cliënten van Symphonie!

  lees meer
 • Aanvullende voorzorgsmaatregelen

  Op dit moment zien wij dat de coronabesmettingen in Nederland en in onze provincie weer toenemen. Ook uit ons werkgebied en in de omgeving van onze locaties bereiken ons signalen dat er nieuwe besmettingen bij komen. Om die reden neemt Zorggroep Drenthe uit voorzorg aanvullende maatregelen. 

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe heeft eigen corona teststraat

  Het kan niemand ontgaan zijn dat de wachttijden voor het afnemen van een coronatest en het verwerken van de testuitslagen bij de GGD oplopen. Door deze vertraging zijn (zorg)medewerkers relatief lang niet inzetbaar. Voor Zorggroep Drenthe was dit reden om de mogelijkheden voor het opstarten van een eigen corona teststraat (CTS) te onderzoeken.

  lees meer
 • Feest en een brief van de Koning!

  Mevrouw Langeloo-Middelbosch vierde op 18 september haar 100ste verjaardag! Ze is geboren in Indonesië, op het eiland Tjimbah en verhuisde op jonge leeftijd met haar ouders naar Nederland. 

  lees meer
 • Bloemencorso bij Symphonie

  Ook het jaarlijkse Bloemencorso in Eelde kon dit jaar helaas niet door gaan. ‘Geen probleem’, dachten de collega’s van de activiteitenbegeleiding bij Symphonie: ‘Dan halen we het Bloemencorso toch gewoon in huis!’ 

  lees meer
 • Aankondiging: Rollatormiddag in Symphonie

  Zorggroep Drenthe organiseert samen met een hulpmiddelenleverancier een rollatormiddag bij Symphonie. Onze ergotherapeut, fysiotherapeut en technische dienst zijn aanwezig.

  lees meer
 • België!

  In het kader van de zomeractiviteiten zijn de bewoners en cliënten van Symphonie in Eelde 3 weken in Belgische sferen. 

  lees meer
 • Zomer bij Zorggroep Drenthe!

  De voorbereidingen waren al een vakantiereis op zich en de opening op de locaties van Zorggroep Drenthe was spectaculair! Onze bewoners en cliënten gaan deze zomer namelijk ‘op reis in eigen huis’. Op 14 juli was op alle locaties de aftrap van een speciaal zomerprogramma.

  lees meer
 • Winnaars kleurwedstrijd

  Onlangs werd naar diverse basisscholen een kleurplaat gestuurd met de vraag om deze te verspreiden onder hun leerlingen. Het doel van deze actie was om, toen onze woonzorglocaties nog gesloten waren voor bezoek, onze bewoners en cliënten een hart onder de riem te steken met een mooie tekening.

  lees meer
 • Hartelijk dank

  Naast onze dank aan onze bewoners, cliënten, hun contactpersonen, onze medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen voor de afgelopen periode is er nog een groep die wij graag willen bedanken.

  lees meer