Nieuws

Nieuws Symphonie

 • Dinsdag 31 januari - Dag van het werkplezier in de zorg

  Ter gelegenheid van de dag van het werkplezier in de zorg vroegen wij twee collega’s van Symphonie naar hun werkplezier. Zij zijn de drijvende kracht achter de uitstapjes die vanuit de verpleegafdeling in Symphonie gemaakt worden.

  lees meer
 • Virtuele rondleiding door Internationaal Klompenmuseum

  Vorige week hadden cliënten van de Tuinkamer in Symphonie een virtuele rondleiding door het Internationaal Klompenmuseum in Eelde.

  lees meer
 • Symphonie in kerstsfeer

  Ook in Symphonie werd volop genoten van de kerstdagen en de aanloop daar naartoe. Van een bezoekje aan Tuinland en een optreden van het Else van der Laan koor, tot een miniconcert met blokfluit en accordeon.

  lees meer
 • Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest

  Sinterklaas heeft ons land dan wel verlaten, maar wij kijken graag nog even terug naar deze gezellige dagen. Eerder was op onze website al te lezen dat Sinterklaas een bezoek bracht aan De Vijverhof en De Noorderkroon. De goedheiligman (of delegatie) kwam ook langs op onze andere locaties.

  lees meer
 • Symphonie in Eelde bestaat 50 jaar

  Woonzorgcentrum Symphonie in Eelde bestond afgelopen januari 50 jaar! De viering hebben we destijds uitgesteld vanwege COVID-19. Op vrijdag 25 november hebben we alsnog het 50-jarig jubileum van Symphonie kunnen vieren.

  lees meer
 • Creatief in het thema Herfst in Symphonie

  Nu de herfst echt zijn intrede heeft gedaan is ook in Symphonie het thema herfst aan de orde. Er pronken prachtige bloemstukjes van uitgeholde pompoenen op de tafels.

  lees meer
 • Cliënten Symphonie maken boswandeling in Norg

  Donderdag 10 november was het weer zover! Ons maandelijkse uitje staat in de agenda. Als het weer een beetje meewerkt dan staat er een boswandeling in Norg op het programma. In de ochtend was het nog wat regenachtig maar gelukkig klaart het tegen de middag op.

  lees meer
 • Kinderen De Westerburcht zingen in Symphonie

  We blijven nog even in de sfeer van Sint-Maarten, want ook in Symphonie werd 11 november gevierd. We mochten in totaal maar liefst 77 kinderen ontvangen van basisschool De Westerburcht.

  lees meer
 • Optreden van 'De Wilde Zwanen' bij Symphonie

  Na lange tijd was het eindelijk weer zover, een live en muzikaal optreden in Symphonie. Schipperskoor ‘De Wilde Zwanen’ trad op.

  lees meer
 • Een dagje naar Wildlands!

  ‘Ik kan wel janken, zo’n mooie dag heb ik gehad.’ Dit is nog maar een van de weinige mooie woorden en reacties die we maandag 26 september j.l. kregen. Want wat hebben we genoten van een heerlijk dagje uit met de bewoners, cliënten en collega’s van Symphonie in Eelde.

  lees meer