Nieuws

Nieuws Noorderkroon

 • Zorggroep Drenthe zet oppashelden in het zonnetje

  Veel van onze medewerkers hebben er wel een, een oppasheld. Iemand die voor zijn of haar kinderen en/of huisdieren zorgt, zodat onze medewerkers er kunnen zijn voor onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

  Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe viert Koningsdag

  Gisteren stond Zorggroep Drenthe in het teken van Koningsdag. Zo werden er in De Noorderkroon Koningsdagspelen georganiseerd. Bewoners en cliënten speelden in twee kringen een aantal spellen waarbij kring oranje het opnam tegen kring rood. 

  lees meer
 • Wereldboekendag bij Zorggroep Drenthe

  Het is vandaag Wereldboekendag en dat bracht een aantal van onze medewerkers op het idee om boeken uit te wisselen tussen de verschillende locaties.

  lees meer
 • Bezoek van de paashaas

  Bewoners en cliënten van De Noorderkroon werden deze week verrast door twee paashazen. Zij waren speciaal naar Roden gekomen om onze bewoners en cliënten fijne paasdagen te wensen. Iedereen kreeg een paashaas of een zakje met paaseitjes. Als dat geen smullen wordt! 

  lees meer
 • Pannenkoeken eten in De Noorderkroon

  Op vrijdag 19 maart was het Nationale Pannenkoekendag. Op deze dag werden bewoners en cliënten van De Noorderkroon gevaccineerd en daarom werd het bakken en eten van pannenkoeken verplaatst naar afgelopen zondag.

  lees meer
 • Programma Ontdekdezorg Week bij Zorggroep Drenthe

  Wil jij op een leuke manier kennismaken met de zorg? Volgende week maandag 22 maart start de ‘Ontdekdezorg Week’. In deze week kan iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg hier meer over te weten komen. 

  lees meer
 • Q&A's wijkverpleging en de BBL-opleiding Verzorgende IG

  Volgende week organiseren wij tijdens de Ontdekdezorg Week twee live Q&A's over de wijkverpleging en de BBL-opleiding Verzorgende IG. Geïnteresseerden kunnen tijdens de vraag-en-antwoord sessies vragen stellen aan onze medewerkers om zo Zorggroep Drenthe én de zorg beter te leren kennen. 

  lees meer
 • Wij doen mee aan de Ontdekdezorg Week 2021

  Wij doen mee aan de Ontdekdezorg Week 2021 van maandag 22 t/m zaterdag 27 maart. Tijdens deze week laten wij je graag kennismaken met onze organisatie. Aanstaande maandag maken we ons programma bekend dus zorg dat je ons in de gaten houdt. Wil je alvast even kijken bij onze openstaande vacatures? Dat kan natuurlijk altijd via onze vacaturepagina.

  lees meer
 • Stuur een gratis kaartje naar de zorg

  ZorgkaartNederland en Omapost hebben de handen virtueel ineen geslagen voor een positief gebaar naar de zorg. Sinds kort is het mogelijk om via hun website gratis een kaartje te versturen naar een zorgverlener naar keuze. 

  lees meer