Nieuws

Nieuws Noorderkroon

 • Opening expositie 'Kunst met stof'

  Gisteren werd de exposite 'Kunst met stof' in Mozaiek geopend. Deze bijzondere expositie werd in nauwe samenwerking met Symphonie en De Noorderkroon samengesteld. Bewoners en cliënten die aan de trouwjurken hebben gewerkt kwamen naar het theater in Mozaiek voor de opening.
  's Ochtends werd de trouwauto al versierd en er werden blikken achter gehangen, om daarna rond Mozaiek te rijden om zo te attenderen op de opening.

  lees meer
 • Camping Ot & Sien

  Na Camping Mozaiek in Zuidlaren is nu ook in Roden, bij De Noorderkroon de camping opgebouwd, Camping Ot & Sien. En met het heerlijke weer van de afgelopen dagen was dat een groot succes!

  lees meer
 • Zomermarkt bij De Noorderkroon

  Vorige week woensdag werd bij De Noorderkroon de zomer feestelijk ingeluid! Er was een gezellige zomermarkt georganiseerd met marktkraampjes die waren afgestemd op de interesses van de bewoners en cliënten van De Noorderkroon. Eén van de bewoonsters had bijvoorbeeld, samen met haar dochter, een eigen kraampje waar ze eigen spulletjes verkocht. Ze stond vroeger zelf altijd op rommelmarkten en wilde graag nog eens op een markt staan.

  lees meer
 • Haringparty bij De Noorderkroon

  Hij is er weer, de Hollandse Nieuwe! Ook bij De Noorderkroon wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom was er vorige week de traditionele haringparty!

  lees meer
 • ‘Andrew Sisters’ in De Noorderkroon

  Een daverend succes! Dat was het optreden van de ‘Andrew Sisters’ in De Noorderkroon afgelopen maandag.

  lees meer
 • Nieuwe hoog-laag bedden voor drie van onze locaties

  Op onze locaties De Wenning, Mozaiek en De Noorderkroon zijn gisteren en vandaag 44 nieuwe hoog-laag bedden geleverd door Meneer Kooi BV uit Leek. Tot op heden werden bedden gehuurd en deze worden nu vervangen door bedden in eigendom. 

  lees meer
 • Nagedachtenis bij De Noorderkroon

  Gisteren werd bij De Noorderkroon een nagedachtenis gehouden. De bijeenkomst werd georganiseerd om samen met nabestaanden en medewerkers de bewoners en cliënten die het afgelopen jaar zijn overleden, te herdenken.

  lees meer
 • Koningsdag Bingo bij De Noorderkroon

  Bewoners en cliënten van De Noorderkroon konden afgelopen dinsdag meedoen aan de Koningsdag Bingo. De winnaar van de dag kreeg de 'scepter van de Koning' en eeuwige roem. Alle andere aanwezige bewoners en cliënten werden geridderd in de orde van De Noorderkroon en kregen een mooi lintje opgespeld. Als afsluiting was er voor iedereen een oranje drankje en heerlijke Hollandse bitterballen.

  lees meer
 • NLDoet bij De Noorderkroon

  Ook in De Noorderkroon stond vrijdag 11 maart in het teken van NL Doet. Het terras en de ingang werden vogel- en vlindervriendelijk gemaakt. We kregen deze dag hulp van 4 jongedames van de Esborg uit Roden samen met hun mentor. Ook wethouder Kirsten Ipema van de Gemeente Noordenveld kwam een handje helpen.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat wij op 10 februari 2022 het ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald! Na een periode van verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. In het voorjaar van 2021 werd gestart met het traject voor certificering.

  lees meer