Nieuws

Nieuws Noorderkroon

 • Zorggroep Drenthe opnieuw ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat ons ISO 9001:2015 certificaat met een jaar verlengd is! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. Gisteren mochten wij het nieuwe certificaat ontvangen.

  lees meer
 • Gediplomeerde collega's

  Hoera, Zorggroep Drenthe heeft er nog meer zorgtoppers bij!
  Jan Harm, Gonda, Bianca, Willy, Stephanie en Esmeralda, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Verzorgende-IG diploma!

   

  lees meer
 • Geslaagde kerstmarkt in De Noorderkroon

  Vanmiddag was de Kerstmarkt in De Noorderkroon. Een veelzijdige markt met kerstartikelen gemaakt door bewoners en cliënten van De Noorderkroon en vrijwilligers. De opbrengst van de markt is geheel voor de spaarpot voor de duofiets.

  lees meer
 • Sinterklaas bezoekt De Noorderkroon

  Donderdag 1 december was de dag dat Sinterklaas langs kwam in De Noorderkroon. Tegen half 3 werd de Sint gespot in een scootmobiel, zoekende naar de ingang. Gelukkig kwam hij na wat aanwijzingen aan in ons restaurant.

  lees meer
 • Kookclub in De Noorderkroon

  In navolging van de succesvolle eerste kookactiviteit (het maken van snert) was er afgelopen week weer een gezamenlijke kookactiviteit in De Noorderkroon.

   

  lees meer
 • Snertdag bij De Noorderkroon

  Een aantal bewoners en cliënten van De Noorderkroon maakten onlangs snert voor alle bewoners en cliënten van De Noorderkroon. Er werd al op tijd begonnen met het snijden van aal groenten. De geur van verse knolselderij, prei en uien verspreidden een heerlijke, herkenbare geur!

  lees meer
 • Nationale Ouderendag 2022

  Vorige week vrijdag was het Nationale Ouderendag. Deze dag stond in het teken van de voorleeslunch voor ouderen. Ook bij De Noorderkroon konden bewoners en cliënten luisteren naar een mooi verhaal van Marion Bloem. 

  lees meer
 • Opening expositie 'Kunst met stof'

  Gisteren werd de exposite 'Kunst met stof' in Mozaiek geopend. Deze bijzondere expositie werd in nauwe samenwerking met Symphonie en De Noorderkroon samengesteld. Bewoners en cliënten die aan de trouwjurken hebben gewerkt kwamen naar het theater in Mozaiek voor de opening.
  's Ochtends werd de trouwauto al versierd en er werden blikken achter gehangen, om daarna rond Mozaiek te rijden om zo te attenderen op de opening.

  lees meer
 • Camping Ot & Sien

  Na Camping Mozaiek in Zuidlaren is nu ook in Roden, bij De Noorderkroon de camping opgebouwd, Camping Ot & Sien. En met het heerlijke weer van de afgelopen dagen was dat een groot succes!

  lees meer
 • Zomermarkt bij De Noorderkroon

  Vorige week woensdag werd bij De Noorderkroon de zomer feestelijk ingeluid! Er was een gezellige zomermarkt georganiseerd met marktkraampjes die waren afgestemd op de interesses van de bewoners en cliënten van De Noorderkroon. Eén van de bewoonsters had bijvoorbeeld, samen met haar dochter, een eigen kraampje waar ze eigen spulletjes verkocht. Ze stond vroeger zelf altijd op rommelmarkten en wilde graag nog eens op een markt staan.

  lees meer