De Wenning

 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliënten hebben er volop van genoten!

  lees meer
 • Kinderdagverblijf de Roldebol met lampionnen bij De Wenning

  Maandagochtend 11 november jl. waren er ongeveer 30 kinderen van kinderdagverblijf de Roldebol, uit Rolde, met hun lampionnen in De Wenning. 

  lees meer
 • Wintermarkt in woonzorgcentrum De Wenning

  Rolde – Woonzorgcentrum De Wenning organiseert zaterdag 23 november een wintermarkt. Deze dag kunt u genieten van een gezellige markt in winterse sferen. Van vogelvoedertaarten tot bloemstukjes en van spelletjes tot tweedehands boeken, u vindt er van alles.

  lees meer
 • Workshop “Valpreventie” en “Veilig op pad met de rollator”

  Woensdag 2 oktober jl. stond in De Wenning in het teken van “Valpreventie”. Dit naar aanleiding van “De week van de valpreventie” en het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • De Wenning eet vis in Termunten

  Op woensdag 31 juli jl. vertrokken veertien bewoners van De Wenning met drie busjes naar Termunten. Deze excursie was een vervolg op het geslaagde uitstapje dat vorig jaar werd gemaakt naar Ameland.

  lees meer
 • De Wenning in Franse sferen

  Van 22 juli t/m 26 juli jl. werd in De Wenning een Franse week georganiseerd. Deels omdat de Tour de France gefietst werd en deels omdat Frankrijk een vakantieland bij uitstek is en dus mooi past in deze vakantieweken.

  lees meer
 • Optreden van het Alto kwartet

  Vrijdag 21 juni jl. trad het Alto kwartet op bij De Wenning in Rolde. Het was een mooi en swingend optreden.
   

  lees meer
 • Wandelen, wandelen, wandelen

  De bewoners van De Wenning hebben de afgelopen week genoeg beweging gehad! Vrijdag 14 juni jl. liep een groep bewoners met begeleiding de avondvierdaagse in Rolde.

  lees meer
 • Voorlezen op de kinderopvang

  Op woensdag 5 juni werd De Wenning door kinderopvang De Roldebol in Rolde uitgenodigd om te komen voorlezen in het kader van opa- en omadag.
  Mevrouw Braam ging, samen met collega Nynke, met een Drents veurleesboek onder de arm naar de kinderen toe. Zij zaten al aan tafel te wachten en luisterden aandachtig naar de Drentse vertelsels.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
50 nieuwsberichten << < 1 van 5 > >>