De Wenning

 • Knallend het jaar uit!

  Vuurwerk, oliebollen en een borrel, de ingrediënten voor een geslaagde eindejaarsborrel bij De Wenning dinsdag 31 december jl.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Burgemeester Anno Wietze Hiemstra op de koffie in De Wenning

  De nieuwe burgemeester van de gemeente Aa en Hunze deed onlangs in de krant een oproep: Voor zijn kennismakingsreis door zijn gemeente was hij op zoek naar een aantal haltes voor bezoekjes waarbij hij suggesties, ideeën, verhalen, adviezen etc. verzamelt in zijn speciale tas.

  lees meer
 • Schilderij van Janny Jalving

  Op vrijdag 6 december jl. kwam Roelie Regts in de Wenning met een mooi schilderij. Zij kwam namens Janny Jalving. Janny Jalving heeft haar hele leven al geschilderd en is een autodidact kunstenaar. Ze woonde vroeger in Klijndijk. Roelie heeft veel dingen verteld over Janny en mooie foto’s laten zien van haar schilderijen.

  lees meer
 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliënten hebben er volop van genoten!

  lees meer
 • Kinderdagverblijf de Roldebol met lampionnen bij De Wenning

  Maandagochtend 11 november jl. waren er ongeveer 30 kinderen van kinderdagverblijf de Roldebol, uit Rolde, met hun lampionnen in De Wenning. 

  lees meer
 • Wintermarkt in woonzorgcentrum De Wenning

  Rolde – Woonzorgcentrum De Wenning organiseert zaterdag 23 november een wintermarkt. Deze dag kunt u genieten van een gezellige markt in winterse sferen. Van vogelvoedertaarten tot bloemstukjes en van spelletjes tot tweedehands boeken, u vindt er van alles.

  lees meer
 • Workshop “Valpreventie” en “Veilig op pad met de rollator”

  Woensdag 2 oktober jl. stond in De Wenning in het teken van “Valpreventie”. Dit naar aanleiding van “De week van de valpreventie” en het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • De Wenning eet vis in Termunten

  Op woensdag 31 juli jl. vertrokken veertien bewoners van De Wenning met drie busjes naar Termunten. Deze excursie was een vervolg op het geslaagde uitstapje dat vorig jaar werd gemaakt naar Ameland.

  lees meer
 • De Wenning in Franse sferen

  Van 22 juli t/m 26 juli jl. werd in De Wenning een Franse week georganiseerd. Deels omdat de Tour de France gefietst werd en deels omdat Frankrijk een vakantieland bij uitstek is en dus mooi past in deze vakantieweken.

  lees meer
54 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>