De Wenning

 • Voorlezen op de kinderopvang

  Op woensdag 5 juni werd De Wenning door kinderopvang De Roldebol in Rolde uitgenodigd om te komen voorlezen in het kader van opa- en omadag.
  Mevrouw Braam ging, samen met collega Nynke, met een Drents veurleesboek onder de arm naar de kinderen toe. Zij zaten al aan tafel te wachten en luisterden aandachtig naar de Drentse vertelsels.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • 98 jarige bewoner van De Wenning geïnterviewd voor het programma 'Andere Tijden'

  Woensdag 15 mei jl. is de heer Dekker geïnterviewd door de NTR voor het programma Andere Tijden. De heer Dekker is bijna 99 jaar oud en woont in De Wenning.

  lees meer
 • Bezoek van de Jan Thies school bij de Wenning

  Vrijdag 12 april jl. kwamen 12 kinderen van de Jan Thies school uit Rolde met hun juf op bezoek bij de Wenning in het kader van de Koningsspelen.

  lees meer
 • Activiteiten bij De Wenning in 'De Week van Zorg en Welzijn'

  Op woensdag 13 maart organiseerde woonzorgcentrum De Wenning 2 activiteiten in verband met “De Week van Zorg en Welzijn”. Zo was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een meeloopdag, om te ervaren hoe het is om in de zorg te werken. En er was voor de ouderen uit de dorpen rondom Rolde een activiteit georganiseerd om kennis te maken met woonzorgcentrum De Wenning.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer
 • Voorleeslunch met Bas Luinge in De Wenning

  Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Wenning werd op zaterdag 9 februari een voorleeslunch georganiseerd.

  Alle eerste contactpersonen van de bewoners van De Wenning waren uitgenodigd voor deze lunch. Zij konden, samen met hun vader, moeder of relatie bij deze lunch aanwezig zijn. Men maakte graag gebruik van de uitnodiging en het restaurant zat gezellig vol.

  lees meer
 • De Wenning bestaat 25 jaar!

  25 jaar geleden op 21 januari 1994 werd door gedeputeerde A. Pastoor de officiële opening van het ouderencentrum De Wenning in Rolde verricht. In het kader van het jubileum is door het Rolder Historisch Gezelschap (RHG) in samenwerking met De Wenning een expositie ingericht over 25 jaar De Wenning.

  lees meer
 • Oudejaarsbijeenkomst bij De Wenning

  De Wenning vierde de laatste dag van 2018 vol gezelligheid, met oliebollen, een borrel en vuurwerk. Het was een goed uiteinde van 2018. Op naar 2019!

  lees meer
 • Kerstconcert van jeugdorkest Eigenwies in De Wenning

  Zondag 22 december stond De Wenning volledig in het teken van kerst. Jeugdorkest Eigenwies uit Grolloo en omstreken verzorgde een prachtig kerstconcert.

  lees meer
42 nieuwsberichten << < 1 van 5 > >>