De Wenning

 • Blijk van waardering voor De Wenning

  De Wenning in Rolde werd de afgelopen dagen verrast met taart, bloemen en plantjes! Dit alles als blijk van waardering en als steuntje in de rug voor de bijzondere omstandigheden waarin iedereen zich nu bevindt.

  lees meer
 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • Superbingo in De Wenning

  Op woensdag 12 februari jl. stond er in De Wenning een superbingo op het programma. Ieder jaar rond Valentijnsdag organiseren we in De Wenning een activiteit voor onze cliënten welke uitgevoerd wordt door de medewerkers. Een aantal jaren achter elkaar was dit in de vorm van een bonte avond, een playbackshow, een thema-avond o.i.d. Dit jaar werd het in de vorm van een Superbingo gegoten.

  lees meer
 • ‘Kracht van Binnenuit’ te zien bij De Wenning

  Wat zijn ze trots! Twee van onze bewoners in De Wenning zijn voor de jubileumexpositie ‘Kracht van Binnenuit’ van Sake Elzinga geportretteerd. Nadat de expositie in Galerie Mozaiek en daarna in De Vijverhof in Assen heeft gehangen mochten zij donderdag 6 februari de openingshandeling verrichten in De Wenning.

  lees meer
 • Expositie van Jaap Plomp en Jannie Pol in De Wenning

  In De Wenning is vanaf heden tot en met eind april een expositie te bewonderen van de schildermaatjes Jaap Plomp en Jannie Pol. Beide hebben een heel eigen stijl ontwikkeld in de loop der jaren. 

  lees meer
 • Knallend het jaar uit!

  Vuurwerk, oliebollen en een borrel, de ingrediënten voor een geslaagde eindejaarsborrel bij De Wenning dinsdag 31 december jl.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Burgemeester Anno Wietze Hiemstra op de koffie in De Wenning

  De nieuwe burgemeester van de gemeente Aa en Hunze deed onlangs in de krant een oproep: Voor zijn kennismakingsreis door zijn gemeente was hij op zoek naar een aantal haltes voor bezoekjes waarbij hij suggesties, ideeën, verhalen, adviezen etc. verzamelt in zijn speciale tas.

  lees meer
61 nieuwsberichten << < 1 van 7 > >>