De Wenning

 • Avond4Daagse in en rondom De Wenning

  Van maandag 22 mei t/m donderdag 25 mei werd de Avond4Daagse gelopen in Rolde. In De Wenning werden bewoners en cliënten actief betrokken door verschillende activiteiten.

  lees meer
 • Esther Hoekzema - Croese nieuw lid raad van bestuur

  Esther Hoekzema - Croese (46) treedt per 1 juli a.s. toe tot de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Samen met Gerben Krewinkel (voorzitter) vormt Esther Hoekzema – Croese de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Esther Hoekzema - Croese is op dit moment bestuurder bij Vitaal Thuiszorg, een thuiszorgorganisatie die actief is in de Achterhoek en Gooi en Vechtstreek.

  lees meer
 • Veel interactie tussen jong en oud in De Wenning!

  Afgelopen donderdag kwam een groep kinderen van de Roldebol om met bewoners en cliënten te gymmen.

  lees meer
 • De Wenning langs de tulpenvelden

  Afgelopen dinsdag hebben bewoners en cliënten van De Wenning een tulpenroute gereden in het mooie Drenthe!

  lees meer
 • Koningsspelen in De Wenning!

  Afgelopen vrijdag kwamen kinderen van de Jan Thiesschool uit Rolde naar De Wenning. In het kader van de koningsspelen werd er samen met bewoners en cliënten gejeu-de-bould, spelletjes gespeeld en bewogen.

  lees meer
 • Project OpStap wint Noorderpoort jaarprijs 2023!

  Trots kunnen we melden dat project ‘OpStap’ de Noorderpoort Jaarprijs 2023 voor leerbedrijf van het jaar heeft gewonnen! Onze directeur Zorg en Behandeling en bedenker van OpStap, Marcel van der Meulen, heeft vanavond deze mooie prijs tijdens de Noorderpoort Jaarprijs-uitreiking in ontvangst genomen.

  lees meer
 • Scrabbledag in De Wenning

  Het is het Scrabbledag en ook in De Wenning scrabbelen ze er lekker op los!

  lees meer
 • Paaslunch voor medewerkers, bewoners en cliënten

  Op eerste paasdag was er voor onze bewoners een heerlijke paaslunch. De paaslunch was er ook voor de medewerkers van de woonzorglocaties en wijkverpleging die op eerste paasdag aan het werk waren.

  lees meer
 • Bewoners en cliënten van De Wenning naar de sportschool!

  Daoud Rahimi nodigde bewoners en cliënten van De Wenning kort geleden uit om kennis te maken met zijn sportschool in Rolde. Afgelopen woensdag was het zover! Naast bewoners en cliënten van De Wenning waren er ook bewoners en cliënten van Hendrik Kok en De Trans uitgenodigd.

  lees meer
 • Feestavond MobiVit in De Wenning

  Woensdag 22 maart hebben bewoners, cliënten en vrijwilligers genoten van een feestavond. Deze feestavond werd aangeboden door MobiVit.
  In het kader van hun 10-jarig jubileum was een prijsvraag uitgeschreven. Een feestavond was een van de prijzen en deze werd gewonnen door (familie van) een van de cliënten van De Wenning. Het feestje werd vervolgens aangeboden aan De Wenning, waarvoor onze dank!

  lees meer
199 nieuwsberichten << < 1 van 20 > >>