De Wenning

 • Vrijwilligersdag bij Zorggroep Drenthe!

  Op 13 februari werd er in Mozaiek een speciale vrijwilligersdag georganiseerd voor al onze vrijwilligers. De dag werd afgetrapt met koffie en gebak waarna een welkomstwoord volgde van Marcel van der Meulen, Directeur Zorg en Behandeling.

  lees meer
 • ISO 9001:2015 certificaat behouden!

  De maand januari stond voor een deel in het teken van externe audits voor onze ISO-certificering door KIWA. Trots kunnen we laten weten dat we ons ISO 9001:2015 behouden hebben! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het werk dat hiervoor door iedereen is verzet.

   

  lees meer
 • Valentijnsdag: de dag van liefde en aandacht voor elkaar

  Ook bij ons ging Valentijnsdag niet onopgemerkt voorbij!

  lees meer
 • Bewoners van De Wenning halen voorjaar in huis

  In De Wenning is het voorjaar alvast naar binnen gehaald. Met een creatieve activiteit zijn er prachtige vazen geknutseld. Kleurplaten van vazen werden ingekleurd en gelamineerd. De gelamineerde kleurplaten werden uitgeknipt en tegen het raam geplakt waarna ze opgevuld werden met een beetje wol. Alle vazen werden uiteindelijk gevuld met prachtige bloemen. Bewoners waren erg trots op het eindresultaat.

  lees meer
 • Hart voor je zaak event

  Gister werd het Hart voor je zaak event gehouden in Martiniplaza. Hart voor je zaak is een evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers. Onze collega Marcel van der Meulen nam de bezoekers, samen met Bart de Bruin van Stichting Phusis mee in de kracht van project OpStap.

  lees meer
 • Dag van het werkplezier in de zorg!

  Vandaag is het de Dag van het werkplezier in de zorg! Een mooie dag om al onze medewerkers te bedanken. Elke dag opnieuw wordt er, met hart voor de zorg, ontzettend veel werk verzet!

  lees meer
 • Saroma toetjes van de kok in De Wenning

  Tijdens een vragenspel in De Wenning kwam het gesprek met bewoners op Saroma (poeder voor het bereiden van pudding). Een toetje wat vroeger ook door henzelf gemaakt werd en wat men als erg lekker ervaarde.

  lees meer
 • De week voor kerst...

  De week voor kerst begon goed in De Wenning!

  lees meer
 • Prachtige lichtjesroute in Rolde

  Afgelopen dinsdag werd er voor bewoners van De Wenning een lichtjesroute georganiseerd. Hier was veel belangstelling voor.

  lees meer
 • Vrijwilligers op kerst-missie in De Wenning

  Vorige week vrijdagochtend stond een groep vrijwilligers bij De Wenning op de stoep. Ze hadden een missie; De Wenning in kerstsfeer brengen!

  lees meer
235 nieuwsberichten << < 1 van 24 > >>