Messchenstaete

 • Zorggroep Drenthe ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat wij op 10 februari 2022 het ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald! Na een periode van verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. In het voorjaar van 2021 werd gestart met het traject voor certificering.

  lees meer
 • NL Doet bij Zorggroep Drenthe

  Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

  lees meer
 • Nieuwe algemene voorwaarden per 1 januari 2022

  Met ingang van 1 januari 2022 zijn de algemene voorwaarden geactualiseerd. Het gaat om een actualisatie van de algemene voorwaarden van 2018, die op 1 januari 2022 komen te vervallen. De actualisatie en wijziging van de tweezijdige algemene voorwaarden zijn voortgevloeid uit overleg tussen ActiZ en Zorgthuisnl, Consumentenbond, LOC Waardevolle zorg en Patiëntenfederatie Nederland.

   

  lees meer
 • Woonzorg Flevoland en Zorggroep Drenthe verwelkomen Indonesische studenten

  ASSEN/ LELYSTAD - In Nederland neemt het tekort aan zorgprofessionals toe, ook in de ouderenzorg. Zorgaanbieders vissen allemaal in dezelfde vijver. Ook bij Zorggroep Drenthe en Woonzorg Flevoland is het niet zo eenvoudig vacatures te vervullen. Dit noopt tot anders denken, durven en organiseren. Daarom starten beide zorgorganisaties een studieproject in samenwerking met Yomema. Een organisatie die zich richt op het werven van professionals op de buitenlandse arbeidsmarkt.

  lees meer
 • Inspectiebezoek IGJ: Zorgverleners werken gepassioneerd aan ‘Samen voor een moooie dag’ met en voor cliënten

  Op 13 juli jl. bracht de Inspectie Gezondheidszorg & Jeugd (IGJ) een inspectiebezoek aan De Vijverhof in Assen. Dit bezoek was een vervolgbezoek van het inspectiebezoek in december van 2018 bij Mozaiek in Zuidlaren. Inmiddels hebben wij het definitieve rapport van de IGJ ontvangen en daaruit blijkt dat zij tevreden zijn over de stand van zaken bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Wereld Alzheimer Dag

  Op dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Reden om eens in gesprek te gaan met Daphne Boosman, Casemanager Dementie bij Zorggroep Drenthe. We praten over haar rol als Casemanager Dementie, ervaringen en tips. Sinds 2020 vervulde Daphne Boosman een dubbelrol als Casemanager Dementie en wijkverpleegkundige bij Zorggroep Drenthe. Sinds dit jaar richt zij zich voornamelijk op haar rol als Casemanager Dementie.

  lees meer
 • Eerbetoon van Stichting Dank Helden van de Zorg

  Wat een prachtig eerbetoon mochten wij gisteren ontvangen van Stichting Dank Helden van de Zorg. Een aantal van onze medewerkers laten het eerbetoon dan ook vol trots zien.

  lees meer
 • Aandachtvelders infectiepreventie aangesteld

  Binnen Zorggroep Drenthe zijn op iedere locatie en binnen de wijkverpleging aandachtsvelders infectiepreventie aangesteld. De afgelopen weken zijn zij geschoold om hun taken op de locaties nog beter uit te kunnen voeren. 

  lees meer
 • Campagne voor het werven van vakantiemedewerkers

  Trots op onze nieuwe campagne om vakantiemedewerkers te werven! Met een filmpje op al onze social media kanalen en een interne campagne bereiken we een zo breed mogelijk publiek. Heb jij een buurmeisje, neefje, nichtje of (schoon)zoon/-dochter die op zoek is naar een leuke vakantiebaan? 

  lees meer
 • Barbecue aangeslingerd bij Zorggroep Drenthe

  Ondanks dat het de afgelopen dagen regenachtig is willen we deze barbecue-plaatjes toch graag met jullie delen. De barbecue is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze Nederlandse eetcultuur en daarom is een lekker stukje vlees van de barbecue ook vaste prik bij Zorggroep Drenthe.

  lees meer
59 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>