Spectrum

 • Cliënten Spectrum bezoeken Indoor Hartje Drenthe

  Op uitnodiging van paardensportvereniging ‘De Stroomruiters’ hebben cliënten van de verpleegafdeling in Spectrum een gezellig uitje beleefd. Zij bezochten de manege waar het grote springconcours ‘Indoor Hartje Drenthe’ (ook bekend van tv) werd verreden.

  lees meer
 • Gezellige aanloop naar kerst bij Spectrum

  Een afvaardiging van Spectrum stond recent op de kerstmarkt in het centrum van Beilen. Voorafgaand aan de kerstmarkt hielpen bewoners, cliënten en medewerkers met de voorbereiding. Op de kerstmarkt werden onder andere kniepertjes en kerststukjes verkocht. 

  lees meer
 • Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest

  Sinterklaas heeft ons land dan wel verlaten, maar wij kijken graag nog even terug naar deze gezellige dagen. Eerder was op onze website al te lezen dat Sinterklaas een bezoek bracht aan De Vijverhof en De Noorderkroon. De goedheiligman (of delegatie) kwam ook langs op onze andere locaties.

  lees meer
 • Oranje café in Spectrum

  Ook in Spectrum werd er natuurlijk genoten van de wedstrijd Nederland-Qatar. De lounge ruimte werd omgetoverd tot een waar Oranje Café. Iedereen werd ontvangen met een oranje sapje en een bonbon.

  lees meer
 • Meezingmiddag in Spectrum

  Deze week werd een meezing middag met/voor bewoners georganiseerd in Spectrum. Zangeres Mieke bracht leuke oude meezingers ten gehore. Mooi om te zien was hoe Mieke mensen kon enthousiasmeren en persoonlijk in contact ging. Bewoners en cliënten zongen uit volle borst mee, klapten en haakten in op de muziek. 

  lees meer
 • Herfst, wat heb je te koop?!

  Wat een bladeren en prachtige kleuren zijn er te zien in deze tijd van het jaar. Elke donderdagochtend (behalve als het regent) gaat de wandelclub van Spectrum aan de wandel.

  lees meer
 • Kinderen Harm Smeenge school zingen in Spectrum

  De viering van Sint-Maarten in Spectrum is een begrip voor jong en oud. Kinderen van de Harm Smeenge school kwamen bewoners en cliënten verrassen met hun prachtige lampionnen en liedjes. 

  lees meer
 • Optreden van Rian & Emmie in Spectrum

  Tijdens de ‘Maand van de ontmoeting’ in de gemeente Midden-Drenthe kon men in Spectrum gisteren genieten van een optreden van zangduo Rian & Emmie. Een volle zaal kon genieten van de meezingers. Er werd ingehaakt, meegeklapt en een aantal bewoners en cliënten maakten zelfs een dansje.

  lees meer
 • Herfstbloemschikken

  Bewoners en cliënten bij Spectrum konden hun creativiteit weer volop kwijt tijdens het bloemschikken. En het resultaat mag er zijn! 

  lees meer
 • Ondertekening Sport- en gezondheidsakkoord

  Vanmiddag is het nieuwe ‘Sport- en gezondheidsakkoord Midden-Drenthe’ getekend door 73 ambassadeurs van lokale organisaties voor sport, onderwijs, zorg, voeding, cultuur, bewoners en overheid. Namens Zorggroep Drenthe heeft Marcel van der Meulen ondertekend. In het akkoord staan gezamenlijke doelen en afspraken rond thema’s als fysieke en mentale gezondheid, leefstijl, inclusiviteit en van jongs af aan sporten. De ondertekening vond plaats tijdens het World Cup-damtoernooi in Beilen.

  lees meer
178 nieuwsberichten << < 1 van 18 > >>