Spectrum

  • Spectrum wint scholingspakket van mondzorg Vitadent Academy

    Bij Zorggroep Drenthe blijven medewerkers zich ontwikkelen. Niet alleen binnen de mogelijkheden van de organisatie, medewerkers nemen hier zelf ook initiatief in. Zo werd er in september 2023 door locatie Spectrum meegedaan met een winactie voor een scholingspakket mondzorg van Vitadent Academy t.w.v. 10.000,-!

    lees meer
  • Training ‘wandelen met wielen’ voor vrijwilligers

    Een groep van 12 vrijwilligers van verschillende organisaties nam deel aan de rolstoeltraining in de Karspelhof, georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligerswerk. Tijdens deze training leerden zij meer over de fijne kneepjes van het rolstoel rijden.

    lees meer
  • Repair Café Beilen in Spectrum aan de slag

    Afgelopen week kwam het Repair Café uit Beilen langs in Spectrum. Bewoners konden hun rollator of rolstoel laten checken, en waar nodig laten repareren.

    lees meer
  • De wensboom van Lionsclub Westerbork in Spectrum

    Eind vorig jaar werden collega’s van welzijn in Spectrum benaderd door Lionsclub Westerbork. Het ging om een samenwerking op het gebied van activiteiten voor de bewoners van Spectrum. Zo is het idee van de wensboom ontstaan!

    lees meer
  • Gezonde koekjes, zingen en voorlezen in Spectrum

    De kinderen van kinderdagverblijf Olke Bolke hebben de bewoners van de verpleegafdeling in Spectrum weer een bezoekje gebracht. De kinderen waren al vroeg in de weer want er werden (gezonde) koekjes gebakken met o.a. havermout, banaan en rozijnen.

     

    lees meer
  • Paasplacemats in Spectrum

    Pasen staat voor de deur. Daar wilde de schilder- en kleurclub in Spectrum wel iets mee doen.

    lees meer
  • Doe Dag voor VMBO leerlingen

    Wat was het weer een leuke Doe Dag Regio Assen On Stage! Zo'n 60 VMBO-leerlingen hebben één van onze drie 'Doe-Dag locaties' bezocht.

    lees meer
  • Expositie van kleurrijke paaseieren

    Op dit moment is er een mooie expositie in Spectrum te bekijken! Kleurrijke paaseieren staan te pronken in een grote kast.

    lees meer
  • Nog meer NLdoet activiteiten bij Zorggroep Drenthe

    NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, is een jaarlijks terugkerende activiteit. Zo ook in De Vijverhof en Spectrum!

     

    lees meer
  • Bewegen, spel en gezonde voeding in Spectrum

    In Spectrum werden bewegen, spel en gezonde voeding deze week extra onder de aandacht van onze bewoners gebracht.

    lees meer
249 nieuwsberichten << < 1 van 25 > >>