Centraal Bureau

 • Verhuizen cliënten De Amstel

  De Coronaperikelen houden Nederland in zijn greep. Zo ook Zorggroep Drenthe.
  Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en treffen in aansluiting op overheidsbeleid maatregelen om de risico’s op besmetting voor onze cliënten en medewerkers zo laag mogelijk te houden.

  lees meer
 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • Nieuwjaarsbijeenkomst in De Vijverhof

  Op woensdag 22 januari jl. vond de nieuwjaarsbijeenkomst van Zorggroep Drenthe plaats in De Vijverhof. Na een terugblik op 2019 en een korte vooruitblik op 2020 door Lex Smetsers bood de bijeenkomst plaats voor de heropening van het bruin café in De Vijverhof.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

  De Raad van Toezicht heeft een nieuw lid. Per 1 januari 2020 is de heer André Enter toegetreden tot de raad. Vanaf dat moment is hij ook voorzitter van de RvT-commissie Kwaliteit & Veiligheid. Hij volgt daarmee mevrouw Alie Vonk op. Zij is na het bereiken van haar tweede en laatste termijn als toezichthouder teruggetreden als toezichthouder.

  lees meer
 • Samenwerkingsovereenkomst met De Brilbus en Beter Horen

  Zorggroep Drenthe is per 1 januari 2020 een samenwerkingsovereenkomst met De Brilbus en Beter Horen aangegaan. Met deze samenwerkingsovereenkomst zorgen wij er voor dat een gekwalificeerde opticien en audicien eenvoudig toegankelijk zijn voor al onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Officiële aftrap behandeldienst

  De afgelopen periode is hard gewerkt om tot een volwaardige Behandeldienst te komen. Bij de aftrap van het volwaardige team op donderdag 28 november j.l. werd dan ook even stilgestaan. 

  lees meer
 • Succesvolle afronding van een leiderschapsontwikkeltraject

  In opdracht van de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe, zijn relevante key-players binnen de organisatie in januari 2019 gestart met een leiderschapsontwikkeltraject.

  lees meer
115 nieuwsberichten << < 1 van 12 > >>