Centraal Bureau

 • Esther Hoekzema - Croese nieuw lid raad van bestuur

  Esther Hoekzema - Croese (46) treedt per 1 juli a.s. toe tot de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Samen met Gerben Krewinkel (voorzitter) vormt Esther Hoekzema – Croese de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Esther Hoekzema - Croese is op dit moment bestuurder bij Vitaal Thuiszorg, een thuiszorgorganisatie die actief is in de Achterhoek en Gooi en Vechtstreek.

  lees meer
 • Project OpStap wint Noorderpoort jaarprijs 2023!

  Trots kunnen we melden dat project ‘OpStap’ de Noorderpoort Jaarprijs 2023 voor leerbedrijf van het jaar heeft gewonnen! Onze directeur Zorg en Behandeling en bedenker van OpStap, Marcel van der Meulen, heeft vanavond deze mooie prijs tijdens de Noorderpoort Jaarprijs-uitreiking in ontvangst genomen.

  lees meer
 • Paaslunch voor medewerkers, bewoners en cliënten

  Op eerste paasdag was er voor onze bewoners een heerlijke paaslunch. De paaslunch was er ook voor de medewerkers van de woonzorglocaties en wijkverpleging die op eerste paasdag aan het werk waren.

  lees meer
 • Gerben Krewinkel neemt stokje over van Inge Degen

  In oktober vorig jaar startte Inge Degen als raad van bestuur ad interim. Het moment om het stokje over te dragen is aangebroken. Op 1 april is Gerben Krewinkel gestart als voorzitter van de raad van bestuur. Vanaf die datum pakt Inge haar functie als bestuurssecretaris bij Zorggroep Drenthe weer op.

  lees meer
 • Project OpStap genomineerd voor 'Beste leerbedrijf'

  Vorige week waren de opnames van de genomineerden 'Beste Leerbedrijf' voor de Noorderpoort Jaarprijs 2023. Onze directeur Zorg en Behandeling Marcel van der Meulen wordt tijdens de opnames geïnterviewd over 'OpStap'. Zorggroep Drenthe biedt met dit unieke project zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan in de zorg.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe opnieuw ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat ons ISO 9001:2015 certificaat met een jaar verlengd is! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. Gisteren mochten wij het nieuwe certificaat ontvangen.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe op het VMBO On Stage Beroepenfeest

  Gistermiddag werden wij door een aantal collega’s vertegenwoordigd op het VMBO On Stage Beroepenfeest.

  lees meer
 • Melissa Smilda gevolgd voor Stand van Nederland: Generatie Next

  Eergisteren werd onze collega én zangeres Melissa Smilda een dag gevolgd door Jill Bleiksloot voor het programma Stand van Nederland: Generatie Next van WNL (NPO).

  lees meer
 • Gediplomeerde collega's

  Hoera, Zorggroep Drenthe heeft er nog meer zorgtoppers bij!
  Jan Harm, Gonda, Bianca, Willy, Stephanie en Esmeralda, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Verzorgende-IG diploma!

  lees meer
 • Meer mensen aan het werk in de ouderenzorg met OpStap

  Vandaag ontving de eerste lichting van 16 deelnemers van OpStap bij Zorggroep Drenthe hun diploma ‘Helpende Zorg & Welzijn’. Via het project OpStap krijgen zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan in de zorg.

  lees meer
229 nieuwsberichten << < 1 van 23 > >>