Centraal Bureau

 • Vrijwilligersdag bij Zorggroep Drenthe!

  Op 13 februari werd er in Mozaiek een speciale vrijwilligersdag georganiseerd voor al onze vrijwilligers. De dag werd afgetrapt met koffie en gebak waarna een welkomstwoord volgde van Marcel van der Meulen, Directeur Zorg en Behandeling.

  lees meer
 • ISO 9001:2015 certificaat behouden!

  De maand januari stond voor een deel in het teken van externe audits voor onze ISO-certificering door KIWA. Trots kunnen we laten weten dat we ons ISO 9001:2015 behouden hebben! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het werk dat hiervoor door iedereen is verzet.

   

  lees meer
 • Hart voor je zaak event

  Gister werd het Hart voor je zaak event gehouden in Martiniplaza. Hart voor je zaak is een evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers. Onze collega Marcel van der Meulen nam de bezoekers, samen met Bart de Bruin van Stichting Phusis mee in de kracht van project OpStap.

  lees meer
 • Dag van het werkplezier in de zorg!

  Vandaag is het de Dag van het werkplezier in de zorg! Een mooie dag om al onze medewerkers te bedanken. Elke dag opnieuw wordt er, met hart voor de zorg, ontzettend veel werk verzet!

  lees meer
 • Interview met wijkverpleging over Medido

  In de Thuisblijver van december 2023 is een interview te lezen met collega’s en een cliënt uit onze wijkverpleging over de Medido. De Medido is een automatische medicijndispenser.

  lees meer
 • Tijdelijk drinkwater in flessen voor bewoners in woonzorgcentra Assen en Rolde

  WMD Drinkwaterbedrijf meldt dat in het drinkwater in Assen en Rolde en omgeving een E.colibacterie is aangetroffen. Woonzorglocaties De Vijverhof, De Wennning en appartementencomplex Messchenstaete vallen in het gebied waar de E.colibactierie is aangetroffen. De bewoners van de locaties zijn hiervan op de hoogte. WMD levert schoon drinkwater in flessen bij de locaties zodat onze bewoners geen risico’s lopen.

  lees meer
 • Reactie op uitzending EenVandaag

  In dit bericht leest u onze reactie naar aanleiding van de berichtgeving op EenVandaag over het studieproject met Indonesische studenten.

  lees meer
 • Samen tegen eenzaamheid!

  Van 28 september tot en met 4 oktober is het ‘De week tegen Eenzaamheid’. Tijdens deze week is er landelijk extra aandacht voor eenzaamheid. Ook bij Zorggroep Drenthe besteden we hier deze week éxtra aandacht aan.

  lees meer
 • Dag van de Thuiszorg 2023

  Vandaag is De dag van de Thuiszorg. Daarom willen wij al onze collega’s van de Extramurale Huishoudelijke Ondersteuning en de Wijkverpleging in het zonnetje zetten! Zij staan dag in, dag uit voor onze cliënten klaar om hen een moooie dag te bezorgen! Bedankt voor jullie inzet, elke dag opnieuw.

  lees meer
 • Wereld Alzheimer Dag 2023

  Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag vragen we extra aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie.

  lees meer
246 nieuwsberichten << < 1 van 25 > >>