Centraal Bureau

 • WelWoZo markt in Smilde

  Zaterdag 18 mei jl. vond de WelWoZo markt in Smilde plaats. Zorggroep Drenthe was met twee collega's uit het promoteam ook vertegenwoordigd op de markt. Zij hadden een robothond meegenomen en hij trok veel bekijks.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Waardigheid en trots op locatie komt naar je toe!

  Op 23 mei opent onze locatie Mozaiek haar deuren voor het middagsymposium van het programma Waardigheid en trots op locatie. Op dit symposium hoor je meer over het aanbod van dit programma. Ook zijn er workshops over actuele thema’s als personeelssamenstelling en die nieuwe Wet Zorg en Dwang. Alle zorgverleners en andere professionals van verpleeglocaties uit de regio en daarbuiten zijn van harte welkom. Ontmoet collega’s uit de regio, laat je informeren en inspireren.

  lees meer
 • Bijeenkomst ontwikkeling Associate degree-opleidingen

  Vandaag werd bij Zorggroep Drenthe een bijeenkomst over ontwikkeling van Associate degree-opleidingen in zorg en welzijn gehouden. In Noord-Nederland wordt door drie HBO-instellingen Hanzehogeschool, NHL Stenden en Windesheim veelal in samenwerking met het werkveld, gewerkt aan diverse vormen van onderwijsvernieuwing.

  lees meer
 • Beschuit met muisjes bij Mozaiek!

  Het is volop Lente bij Mozaiek in Zuidlaren! De temperatuur gaat langzaam omhoog, de knoppen van de bomen en struiken gaan uitlopen, je ziet overal weer bloesem, de dieren komen uit hun winterslaap, vogels gaan nestelen en er worden weer veel jonge dieren geboren.

  lees meer
 • Cliëntadvisering is nu Zorgservicebureau

  Sinds 1 maart jl. heeft de afdeling Cliëntadvisering een nieuwe naam. Vanaf heden staan zij binnen Zorggroep Drenthe bekend als het Zorgservicebureau. Een nieuwe naam, vertrouwde gezichten met persoonlijke aandacht voor iedereen.

  lees meer
 • Geslaagde 'Week van Zorg en Welzijn' markt in Mozaiek

  In Mozaiek werd op 16 maart 2019 een markt georganiseerd in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Het thema was: de zorg van vroeger en nu.

  lees meer
 • Week van Zorg en Welzijn 2019 in Spectrum

  Tijdens de week van zorg en welzijn (van 11 t/m 16 maart) werden er in Spectrum verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Op dinsdagmiddag werden de bewoners verrast met “jong grut”. Er kwamen deze middag verschillende jonge dieren op bezoek.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe benoemt nieuw lid Raad van Toezicht

  Janneke Biesheuvel-Hoitinga treedt per 1 april aanstaande toe tot de Raad van Toezicht van Zorggroep Drenthe. Janneke Biesheuvel-Hoitinga is werkzaam als advocaat Gezondheidsrecht en Ondernemingsrecht bij De Haan advocaten en notarissen te Groningen, en als (juridisch) adviseur bij Medprevent B.V., arbodienst in Lippenhuizen.

  lees meer
 • Thuiszorgteam midden deelt pakketjes uit!

  In het kader van de Week van Zorg & Welzijn, zet het thuiszorgteam regio Midden van Zorggroep Drenthe haar cliënten extra in het zonnetje. De thuiszorg medewerkers hebben op hun ronde bij de cliënten langs, de cliënten verrast met een pakketje. In de pakketjes treffen de cliënten kleine gadgets en een zonnige bloemengroet.

  lees meer
74 nieuwsberichten << < 1 van 8 > >>