Centraal Bureau

 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Officiële aftrap behandeldienst

  De afgelopen periode is hard gewerkt om tot een volwaardige Behandeldienst te komen. Bij de aftrap van het volwaardige team op donderdag 28 november j.l. werd dan ook even stilgestaan. 

  lees meer
 • Succesvolle afronding van een leiderschapsontwikkeltraject

  In opdracht van de Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe, zijn relevante key-players binnen de organisatie in januari 2019 gestart met een leiderschapsontwikkeltraject.

  lees meer
 • Diploma's!

  Trotse studenten van Zorggroep Drenthe hebben hun diploma Verzorgende IG behaald op dinsdag 26 november j.l.

  lees meer
 • Warme Winterdagen Workshops

  Het was een avond vol gezelligheid met creatieve en inspirerende workshops. Op dinsdag 26 en woensdag 27 november jl. nam Zorggroep Drenthe actief deel aan de “Warme Winterdagen Worskshops”, in De Nieuwe Kolk in Assen. Het waren workshops waar je letterlijk je vingers bij kon af te likken!

  lees meer
 • Nagedachtenis in Spectrum

  Afgelopen dinsdagavond, 26 november jl., vond in Spectrum de jaarlijkse nagedachtenis plaats. Op deze bijzondere avond worden de overledenen, te midden van nabestaanden, herdacht door middel van gedichten en prachtige muziek.

  lees meer
 • Welkom!

  In samenwerking met het Drenthe College hebben wij op 20 november jl. een groep van 20 studenten mogen verwelkomen! Zij zijn gestart met de éénjarige BBL-opleiding Helpende Zorg en Welzijn.

  lees meer
 • Verwenmiddag in De Vijverhof

  Op donderdag 7 november jl. hebben we samen met onze collega's van Cosis en vrijwiligers van Zorggroep Drenthe een verwenmiddag georganiseerd voor de bewoners van De Vijverhof en deelnemers van Cosis.

  lees meer
 • Gezamenlijk ontbijten in Symphonie

  Woensdag 13 november konden de cliënten van Symphonie in het restaurant deelnemen aan een gezamenlijk ontbijt. Tussen 8.00-9.30 uur konden ze aanschuiven aan de mooi ingedekte tafels.

  lees meer
 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliënten hebben er volop van genoten!

  lees meer
108 nieuwsberichten << < 1 van 11 > >>