Centraal Bureau

 • IGJ heeft vertrouwen in verbetermaatregelen Zorggroep Drenthe

  Op 18 december 2018 heeft de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een onaangekondigd inspectiebezoek aan Zorggroep Drenthe, locatie Mozaiek in Zuidlaren gebracht. IGJ bezoekt alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringswet.

  lees meer
 • Reisgids: Rondvaart over de Friese meren

  Vrijdag 5 juli jl. werd er vanuit de reisgids een rondvaart georganiseerd. De rondvaart ging vanuit Drachten over de Friese meren. Vanuit alle locaties van Zorggroep Drenthe gingen er mensen mee. Het beloofde een mooie dag te worden, de zon scheen al toen we in de bus zaten.

  lees meer
 • Reisgids: Rondrit door het Drentse Aa gebied

  Donderdag 20 juni jl. vond het reisje uit de reisgids ‘Rondrit door het Drents Aa gebied’ plaats. Vanuit verschillende locaties werden de bewoners opgehaald om gezamenlijk verder te reizen met de grote bus.

  lees meer
 • Thaise delegatie bezoekt locaties Spectrum en Mozaiek

  Een Thaise delegatie heeft 23 juni jl. de locaties Mozaiek en Spectrum van Zorggroep Drenthe bezocht.
  Thaise zorg aan gepensioneerde toeristen wordt geïnspireerd op Nederlandse, onderscheidende voorbeelden van zorg aan ouderen.

  lees meer
 • Thaise delegatie onderzoekt Nederlandse zorg aan ouderen en bezoekt Drentse woonzorgcentra

  Thaise zorg aan gepensioneerde toeristen wordt geïnspireerd op Nederlandse, onderscheidende voorbeelden van zorg aan ouderen.

  lees meer
 • Reisgids: Verrassende rondrit

  Dinsdag 4 juni jl. werd de spits afgebeten met de eerste reis uit de reisgids van Zorggroep Drenthe. Het was prachtig weer, de zon scheen en een mooie blauwe lucht. Alle reizigers waren vrolijk en goed gemutst. Er kwamen reizigers van verschillende locaties naar De Wenning toe. Vanuit daar hebben we onze reis in de grote bus vervolgt.

  lees meer
 • WelWoZo markt in Smilde

  Zaterdag 18 mei jl. vond de WelWoZo markt in Smilde plaats. Zorggroep Drenthe was met twee collega's uit het promoteam ook vertegenwoordigd op de markt. Zij hadden een robothond meegenomen en hij trok veel bekijks.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Onze nieuwe Reisgids is uit!

  Begin mei lag de nieuwe Reisgids op de mat bij al onze cliënten. Een reisgids waar we met z’n allen hartstikke trots op zijn. De Reisgids is tot stand gekomen met en georganiseerd door de activiteitenbegeleiders van onze locaties. 

  lees meer
 • Waardigheid en trots op locatie komt naar je toe!

  Op 23 mei opent onze locatie Mozaiek haar deuren voor het middagsymposium van het programma Waardigheid en trots op locatie. Op dit symposium hoor je meer over het aanbod van dit programma. Ook zijn er workshops over actuele thema’s als personeelssamenstelling en die nieuwe Wet Zorg en Dwang. Alle zorgverleners en andere professionals van verpleeglocaties uit de regio en daarbuiten zijn van harte welkom. Ontmoet collega’s uit de regio, laat je informeren en inspireren.

  lees meer
81 nieuwsberichten << < 1 van 9 > >>