De Noorderkroon

 • Optreden Oranjemuziekvereniging Roden

  Dinsdag 14 mei jl. was er een optreden van het Oranjemuziekvereniging Roden. Het jeugd orkest van deze vereniging heeft voor de bewoners opgetreden. Dit was aangeboden door een bewoonster van de Noorderkroon. Het was een tegen prestatie die mevrouw voor haar verjaardag wilde omdat ze de vereniging heeft gesteund.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Fotoexpositie in de Noorderkroon

  In januari en februari 2019 is er landelijk veel te doen op het gebied van taal. Voorleesdagen, gedichtendag en de week van de poëzie vinden plaats, om er maar een paar te noemen.

  lees meer
 • 'Cultureel Erfgoed jaar' afgesloten met expositie in de Noorderkroon

  Vanuit het schoolproject “Blijvend Goed” zijn er in de hal van de Noorderkroon schilderijen en tekeningen te zien van verschillende basisscholen en voortgezet onderwijs uit Roden. Het Cultureel Erfgoed jaar 2018 is tijdens het wAt ’N kUNsT festival aanleiding geweest voor een project waarbij leerlingen herkenningspunten in Roden verbeelden.

  lees meer
 • Geslaagde avond in De Noorderkroon

  Mijn presentatie in Woonzorgcentrum De Noorderkroon van Zorggroep Drenthe voor zo'n 70 toehoorders, zit erop. Ik sta voor het podium en drink mijn glas water leeg. In de zaal praten mensen in groepjes na.

  lees meer
 • Dutch Agri Food Week in Noorderkroon

  Prachtige finale van de Basisscholen receptenwedstrijd “Geef me de (schijf van) vijf”
  Van 5 t/m 16 oktober was de Dutch Agri Food Week 2018. Een landelijk project dat voor de vierde keer plaatsvond. Tijdens deze week worden er allerlei activiteiten gehouden die betrekking hebben op streekproducten gekoppeld aan bewegen. Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper en andere agrifood-experts werd de vraag gesteld: wat eten we nu en in 2050?

  lees meer
 • Roderfeestweek Bij de Buren in De Noorderkroon

  Zaterdag 22 september jl. ging de Roderfeestweek van start. Traditioneel met de Rodermarktparade, de jaarlijkse optocht van versierde wagens. Het thema van de feestweek was “Events around the World”.

  lees meer
 • Rodermarktparade 2018

  Zaterdag 22 september jl. deed Zorggroep Drenthe mee aan de Rodermarktparade! Deze parade bestond uit schitterende versierde wagens afgewisseld door showbands.

  lees meer
 • Activiteit Dutch Agri Food Week in Noorderkroon

  Tijdens Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

  lees meer
 • Zomer Bij de Buren in de Noorderkroon

  Nu het volop zomer is en de temperaturen grote hoogtes bereiken maken de bewoners het gezellig op een lager tempo. Iets kortere activiteiten en gezelligheid met veel extra’s aan drinken en andere verfrissingen.

  lees meer
29 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>