De Noorderkroon

 • Limburgia bedankt!

  Een heerlijk hart onder de riem voor onze medewerkers van De Noorderkroon! Van Limburgia Roden ontvingen ze bij De Noorderkroon deze lekkere vlaai als blijk van waardering voor hun harde werk. Namens alle medewerkers, hartelijk dank Limburgia!

  lees meer
 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Plantenterrarium maken in De Noorderkroon

  Afgelopen woensdagmiddag 11 maart ging een flinke groep bewoners aan de slag met het maken van hun eigen plantenterrarium. Door het eigen eco-systeem dat in de pot gecreëerd wordt houden de plantjes zichzelf in leven.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Leuke samenwerking tussen basisschool De Verwondering en De Noorderkroon

  De afgelopen twee jaren kwamen de leerlingen van BBS De Verwondering al bij de Noorderkroon met Palmpasen. Met hun mooi versierde stokken brachten zij mooie liedjes ten gehore in de grote zaal van de Noorderkroon. De bewoners genoten enorm van de kinderen, en andersom vonden de kinderen het ook erg leuk.

  lees meer
 • Creativiteit in de Noorderkroon

  Tijdens het opruimen kom je soms spullen tegen waarvan je denkt, dat is zonde om weg te gooien! Zo wisten bewoners van De Noorderkroon vorige week hun creativiteit te uiten op oude sigarendoosjes.

  lees meer
 • Circus-week bij De Noorderkroon!

  Maandag 8 juli jl. begon de circus-week bij De Noorderkroon. De hele week werden er speciale activiteiten georganiseerd die allemaal in het circusthema stonden. Maandag begon de week met circus spelen, deze spelen leken wel een klein beetje op kermis. Een leuk begin van een leuke week!

  lees meer
 • Optreden Oranjemuziekvereniging Roden

  Dinsdag 14 mei jl. was er een optreden van het Oranjemuziekvereniging Roden. Het jeugd orkest van deze vereniging heeft voor de bewoners opgetreden. Dit was aangeboden door een bewoonster van de Noorderkroon. Het was een tegen prestatie die mevrouw voor haar verjaardag wilde omdat ze de vereniging heeft gesteund.

  lees meer
38 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>