De Noorderkroon

 • Esther Hoekzema - Croese nieuw lid raad van bestuur

  Esther Hoekzema - Croese (46) treedt per 1 juli a.s. toe tot de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Samen met Gerben Krewinkel (voorzitter) vormt Esther Hoekzema – Croese de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Esther Hoekzema - Croese is op dit moment bestuurder bij Vitaal Thuiszorg, een thuiszorgorganisatie die actief is in de Achterhoek en Gooi en Vechtstreek.

  lees meer
 • Voorjaar gevierd in De Noorderkroon met bloemetjesmarkt

  Het voorjaar werd in De Noorderkroon afgelopen dinsdag gevierd met een bloemtjesmarkt. Binnen en buiten waren verschillende kramen waar bewoners en cliënten en ook andere bezoekers de bloemenpracht konden bewonderen en kopen.

  lees meer
 • Nieuwe weekactiviteiten in De Noorderkroon!

  In De Noorderkroon zijn de nieuwe weekactiviteiten gestart. Het programma wordt gebaseerd op de wensen van bewoners en cliënten. De activiteiten worden druk bezocht. Zo ook de kookclub en het spelletjes café!

  lees meer
 • Mooie verrassing in De Noorderkroon

  Op vrijdag 21 april werd er voor bewoners en cliënten van De Noorderkroon een verrassingsfeestje georganiseerd. Om 11 uur kwamen bewoners en cliënten samen in de zaal, vol spanning wat de grote verrassing was…

  lees meer
 • Project OpStap wint Noorderpoort jaarprijs 2023!

  Trots kunnen we melden dat project ‘OpStap’ de Noorderpoort Jaarprijs 2023 voor leerbedrijf van het jaar heeft gewonnen! Onze directeur Zorg en Behandeling en bedenker van OpStap, Marcel van der Meulen, heeft vanavond deze mooie prijs tijdens de Noorderpoort Jaarprijs-uitreiking in ontvangst genomen.

  lees meer
 • Paaslunch voor medewerkers, bewoners en cliënten

  Op eerste paasdag was er voor onze bewoners een heerlijke paaslunch. De paaslunch was er ook voor de medewerkers van de woonzorglocaties en wijkverpleging die op eerste paasdag aan het werk waren.

  lees meer
 • Wolbewerking in De Noorderkroon

  Sinds afgelopen week wordt er in De Noorderkroon gewerkt met wol. Bewoners en cliënten maken samen met vrijwilligers Wolly’s voor de bloemetjes- en zomermarkt. Een Wolly is als de hooimeid, of de pan in het bed van de ouders van vroeger.

  lees meer
 • Project OpStap genomineerd voor 'Beste leerbedrijf'

  Vorige week waren de opnames van de genomineerden 'Beste Leerbedrijf' voor de Noorderpoort Jaarprijs 2023. Onze directeur Zorg en Behandeling Marcel van der Meulen wordt tijdens de opnames geïnterviewd over 'OpStap'. Zorggroep Drenthe biedt met dit unieke project zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste baan in de zorg.

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe opnieuw ISO gecertificeerd

  Wij zijn trots te kunnen melden dat ons ISO 9001:2015 certificaat met een jaar verlengd is! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het harde werk dat hiervoor door iedereen is verzet. Gisteren mochten wij het nieuwe certificaat ontvangen.

  lees meer
 • Gediplomeerde collega's

  Hoera, Zorggroep Drenthe heeft er nog meer zorgtoppers bij!
  Jan Harm, Gonda, Bianca, Willy, Stephanie en Esmeralda, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Verzorgende-IG diploma!

  lees meer
132 nieuwsberichten << < 1 van 14 > >>