De Noorderkroon

 • Vrijwilligersdag bij Zorggroep Drenthe!

  Op 13 februari werd er in Mozaiek een speciale vrijwilligersdag georganiseerd voor al onze vrijwilligers. De dag werd afgetrapt met koffie en gebak waarna een welkomstwoord volgde van Marcel van der Meulen, Directeur Zorg en Behandeling.

  lees meer
 • ISO 9001:2015 certificaat behouden!

  De maand januari stond voor een deel in het teken van externe audits voor onze ISO-certificering door KIWA. Trots kunnen we laten weten dat we ons ISO 9001:2015 behouden hebben! Na een periode van samen leren verbeteren, resultaten boeken en evalueren is dit wederom een kroon op het werk dat hiervoor door iedereen is verzet.

   

  lees meer
 • Hart voor je zaak event

  Gister werd het Hart voor je zaak event gehouden in Martiniplaza. Hart voor je zaak is een evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers. Onze collega Marcel van der Meulen nam de bezoekers, samen met Bart de Bruin van Stichting Phusis mee in de kracht van project OpStap.

  lees meer
 • Met onze ouderen door Europa: Zweden!

  Dit jaar worden er in De Noorderkroon activiteiten georganiseerd onder het thema: ‘met onze ouderen door Europa’. Iedere maand staan activiteiten, maaltijden en de activiteitenruimte in het teken van een land. Van elk land wordt op creatieve wijze een vlag gemaakt, die aan het einde van het jaar één groot Europees kunstwerk vormen.

  lees meer
 • Dag van het werkplezier in de zorg!

  Vandaag is het de Dag van het werkplezier in de zorg! Een mooie dag om al onze medewerkers te bedanken. Elke dag opnieuw wordt er, met hart voor de zorg, ontzettend veel werk verzet!

  lees meer
 • Verse kniepertjes in De Noorderkroon

  Het jaar heeft zich weer helemaal ontvouwen en dan is het weer tijd om kniepertjes te bakken.

  lees meer
 • Een mooie verrassingsmaaltijd in De Noorderkroon

  Afgelopen dinsdag was het een mooie (kerst)dag voor de bewoners van De Noorderkroon. De ruimtes waren mooi aangekleed, de lange tafel was feestelijk versierd en in de keuken werd hard gewerkt aan een verrassingsmaaltijd!

  lees meer
 • Levensgrote kerststal in De Noorderkroon

  Sinterklaas was nog niet eens in het land toen er in De Noorderkroon al werd gewerkt aan een levensgrote kerststal! Het begon met een aantal handpopjes die een bewoner had gekregen van familie. Uiteindelijk resulteerde dat in deze mooie kerststal.

  lees meer
 • Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest op de locaties!

  Sinterklaas heeft ons land inmiddels verlaten, maar wij kijken graag nog even terug!

  lees meer
 • Een mooi gebaar van vrijwilligers in De Noorderkroon

  Afgelopen week hadden de vrijwilligers in De Noorderkroon iets moois georganiseerd! De vrijwilligers wilden Angela, welzijnsmedewerker, in het zonnetje zetten.

  lees meer
158 nieuwsberichten << < 1 van 16 > >>