Mozaiek

 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Loopgroep start bij Mozaiek

  Vrijdag 10 mei jl. kwam de loopgroep “De Drentsche Aa” bij Mozaiek met 37 hardlopers. De hardloopavond startte bij Mozaiek en eindigde bij restaurant 'Bij De Buren'.

  lees meer
 • Vrijwilligersoverleg met Alzheimer Nederland

  Woensdag 17 april jl. was er een vrijwilligersoverleg met Alzheimer Nederland in Theater Mozaiek. Stichting Alzheimer Nederland is een stichting die zich sinds 1984 in zet voor mensen met dementie en hun dierbaren. 

  lees meer
 • Beschuit met muisjes bij Mozaiek!

  Het is volop Lente bij Mozaiek in Zuidlaren! De temperatuur gaat langzaam omhoog, de knoppen van de bomen en struiken gaan uitlopen, je ziet overal weer bloesem, de dieren komen uit hun winterslaap, vogels gaan nestelen en er worden weer veel jonge dieren geboren.

  lees meer
 • Blazersklas geeft uitzwaaiconcert

  Al maanden kijken de Blazersklasmuzikanten van OBS De Schuthoek in zuidlaren en naar uit: hun grote Italiëreis van 11 t/m 14 april. In Riva del Garda doet de Blazersklas als Nederlandse inzending mee met het Europese Yamaha Blazersklas festival met vele Europese jeugdorkesten.

  lees meer
 • Geslaagde 'Week van Zorg en Welzijn' markt in Mozaiek

  In Mozaiek werd op 16 maart 2019 een markt georganiseerd in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Het thema was: de zorg van vroeger en nu.

  lees meer
 • Optreden vrouwenkoor “De Dames” in Mozaiek

  Donderdag 7 maart jl. trad het vrouwenkoor "De Dames" op voor de bewoners in Mozaiek. “De Dames” is een meerstemming vrouwenkoor in Zuidlaren dat vaak a capella zingt.

  lees meer
 • Expositie van eigen bewoner, Pieter Eisenga

  Sinds 5 februari jl. is de expositie van Pieter Eisenga te bekijken in Galerie Mozaiek. Pieter Eisenga, 87 jaar oud, heeft na de middelbare school in Brielle de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam bezocht. Vervolgens is hij werkzaam geweest als tekenleraar in Dokkum, Emmen en Leeuwarden.

  lees meer
 • “Berend Botje the movie” bij theater Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari jl. om 14.30 uur draaide de film "Berend Botje the movie" in het theater van Mozaiek. De film werd dit keer speciaal gedraaid voor de bewoners van Mozaiek.

  lees meer
 • Berend Botje the movie in Mozaiek

  Zondagmiddag 27 januari om 14.30 uur is "Berend Botje the movie" te zien in het theater van Mozaiek. De film is al meerdere keren vertoond in Zuidlaren en trok volle zalen!

  lees meer
45 nieuwsberichten << < 1 van 5 > >>