Mozaiek

 • Najaarsmarkt in Mozaiek

  Dit jaar wordt op 27 november de najaarsmarkt in Mozaiek wederom georganiseerd. Kraampjes met o.a. kleding, sieraden, parfum en een stand van de Wereldwinkel zullen op deze dag aanwezig zijn.

  lees meer
 • Sint Maarten bij Zorggroep Drenthe

  Sint Maarten, Sint Maarten... Bij een aantal van de locaties van Zorggroep Drenthe was het afgelopen maandag 11 november zingen geblazen! Heel veel kinderen kwamen langs voor een liedje en een snoepje. De cliënten hebben er volop van genoten!

  lees meer
 • Optreden Wia Buze verplaatst!

  Wegens ziekte is het optreden van aanstaande zaterdag 16 november, verplaatst naar zaterdag 22 februari 2020.

  lees meer
 • Verlenging expositie 'Kracht van Binnenuit'

  Wegens succes en op veler verzoek verlengd t/m 24 november 2019! 'Kracht van Binnenuit', de expositie van Sake Elzinga laat zien wie de bewoners van Zorggroep Drenthe zijn.

  lees meer
 • Willeke Alberti in Zuidlaren

  Stichting evenementen Zuidlaardermarkt organiseerde op maandag 14 oktober jl., de dag vóór de Zuidlaardermarkt, een activiteit speciaal voor ouderen. Tijdens een gezellig samenzijn in het Brinkhotel konden ouderen genieten van een optreden van Willeke Alberti.

  lees meer
 • Verkoop Zuudloarderbollen in Mozaiek

  Het was weer tijd voor de jaarlijkse verkoop van de befaamde Zuidlaarderbollen door F.C. Zuidlaren in Mozaiek op donderdag 10 oktober jl. Elk jaar doet de voetbalclub z'n uiterste best om zoveel mogelijk Zuidlaarderbollen te verkopen voor de clubkas. 

  lees meer
 • Herfststukjes met pompoen

  Tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagsoos in Mozaiek is er op vrijdag 4 oktober jl. hard gewerkt aan prachtige uitgeholde pompoenen met daarin een herfststukje.

  lees meer
 • Feestelijke opening Sport- en Beweegtuin Mozaiek

  Woensdag 2 oktober jl. was het zover, de nieuwe Sport- en Beweegtuin bij Mozaiek werd geopend! Na het openingswoord door Klaas de Jong van Perdon Fysiotherapie werd de officiële openingshandeling verricht door wethouder Hans de Graaf van de gemeente Tynaarlo.

  lees meer
 • IGJ heeft vertrouwen in verbetermaatregelen Zorggroep Drenthe

  Op 18 december 2018 jl. heeft de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een onaangekondigd inspectiebezoek aan Zorggroep Drenthe, locatie Mozaiek in Zuidlaren gebracht. IGJ bezoekt alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wet langdurige zorg en de Zorgverzekeringswet.

  lees meer
 • Eerste schep in de grond voor de Sport- en Beweegtuin Mozaiek

  Op maandag 16 september jl. ging de eerste schep in de grond voor de Sport- en Beweegtuin bij Mozaiek. Wethouder Hans de Graaf van de gemeente Tynaarlo hanteerde de schep, onder toeziend oog van Lex Smetsers, Raad van Bestuur van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
59 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>