Mozaiek

 • Het nuttige met het aangename verenigen

  In het kader van aanpassen aan de omstandigheden, aansluiten bij de bewoner, flexibel zijn en zoveel mogelijk blootstelling aan daglicht: mevrouw wilde naar buiten op een zonnige dag en het was tevens tijd voor haar voetzorg.
  De pedicure van Mozaiek besloot daarop de voetzorg buiten te bieden.

  lees meer
 • Zomerse musical voor bewoners in Mozaiek

  Deze week hebben bewoners van Mozaiek kunnen kijken naar de generale repetitie van een musical in Theater Mozaiek.

  lees meer
 • LHBTIQ+ ouderen in de zorg

  Bij Zorggroep Drenthe mag iedereen zichzelf zijn en is iedereen welkom. Dat geldt voor medewerkers, maar ook voor onze bewoners en cliënten. Bij Zorggroep Drenthe geloven wij daar zo sterk in dat wij ‘uniek’ zien als een kernwaarde. Graag besteden wij aandacht aan twee initiatieven die hier bij aansluiten; de Roze 50+ ontmoetingsgroep en de Roze Loper.

  lees meer
 • Mini-bieb: 'de Jannebieb'

  De welzijnsmedewerkers van Mozaiek kregen vorig jaar een diep gekoesterde wens van een bewoonster in beeld: mevrouw Schöll wilde graag een mini-bibliotheek, buiten aan de weg van Mozaiek.

  lees meer
 • Kees Donkervoort nieuw lid raad van bestuur Zorggroep Drenthe

  Kees Donkervoort is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli a.s. vormt hij samen met Gerben Krewinkel (voorzitter raad van bestuur) de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • Zorg- en beweegmarkt in Norg

  Op 30 april werd er een zorg- en beweegmarkt georganiseerd in De Brinkhof in Norg. Deze markt was voor iedereen die ondanks zijn beperking toch meer wil gaan sporten of bewegen. Dat er veel mogelijk is op dit gebied, werd op deze middag gepresenteerd.

  lees meer
 • Terug in zijn rol

  Eerder plaatsten wij al een bericht over een bewoner in Mozaiek die zich nog graag voor de maatschappij inzet. (Twee)wekelijks helpt meneer de collega’s in Mozaiek.

  lees meer
 • Opnieuw een boeiend kunstgesprek in Galerie Mozaiek

  Afgelopen dinsdag vond opnieuw een boeiend ‘Kunstgesprek’ plaats in Galerie Mozaiek. Het 'Kunstgesprek' is voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en het leuk vindt om daar over in gesprek te gaan.

  lees meer
 • Paas attentie voor bewoners in Mozaiek

  Bewoners in Mozaiek werden met Pasen verrast met een leuke attentie! 

  lees meer
 • Doe Dag voor VMBO leerlingen

  Wat was het weer een leuke Doe Dag Regio Assen On Stage! Zo'n 60 VMBO-leerlingen hebben één van onze drie 'Doe-Dag locaties' bezocht.

  lees meer
376 nieuwsberichten << < 1 van 38 > >>