Mozaiek

 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • Rollator-APK in Mozaiek groot succes!

  Al voor 10.00 uur zaten de eerste bewoners in de rij voor de rollator-APK die om 10.00 zou beginnen. Tot het einde om 12.00 uur bleven de bewoners komen met hun rollator.

  lees meer
 • Rollator-APK in Mozaiek

  Op vrijdag 28 februari vindt de rollator-apk plaats in Mozaïek Zuidlaren. Van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u uw rollator bij de stand gratis laten keuren. Kleine reparaties zijn kostenloos, voor grote reparaties kan een vervolgafspraak gemaakt worden bij u aan huis.

  lees meer
 • Muzikanten in de dop bij Mozaiek

  Een heus mini-concert was er woensdag 12 februari in Mozaiek. Leerlingen van groep 6/7 van OBS de Schuthoek uit Zuidlaren brachten hun muzikale talent ten gehore voor de cliënten.

  lees meer
 • Soosmiddag bij Mozaiek

  Elke vrijdag is het bij Mozaiek om half drie tijd voor de soosmiddag. Waar de één het liefst gaat sjoelen en de ander een potje kaarten speelt, is er ook elke week een groepje dat creatief aan de slag gaat. En vrijdag 7 februari jl. was dat, zoals wel vaker, bloemschikken... maar dan net even anders.

  lees meer
 • Beestenboel bij Mozaiek

  Het was een beestenboel bij Mozaiek woensdag 5 februari jl. Leerlingen van het Terra college uit Oldekerk waren op bezoek bij de verpleegafdeling.

  lees meer
 • Opening expositie Galerie Mozaiek

  De expositie van Marjolijn van Ginkel is op vrijdag 24 januari geopend. Inmiddels is het eerste werk verkocht! Wilt u de expositie nog bewonderen? Dat kan nog tot en met 13 maart a.s.

  lees meer
 • Stamppotbuffet in Mozaiek

  Op vrijdag 24 januari jl. werd het Atrium van Mozaiek veranderd in een gezellig restaurant. Bewoners van de Binnen- en Buitentuin (de verpleegafdelingen) schoven met hun familie aan voor een stamppotbuffet.

  lees meer
77 nieuwsberichten << < 1 van 8 > >>