De Vijverhof

 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • Eindelijk weer wandelweer

  Eindelijk was het weer eens echt wandelweer tijdens de wekelijkse wandeltocht! Elke dinsdagochtend wordt er gewandeld met bewoners van De Vijverhof maar de afgelopen periode was het met alle wind en regen niet echt lekker om buiten te zijn.

  lees meer
 • Nieuwjaarsbijeenkomst in De Vijverhof

  Op woensdag 22 januari jl. vond de nieuwjaarsbijeenkomst van Zorggroep Drenthe plaats in De Vijverhof. Na een terugblik op 2019 en een korte vooruitblik op 2020 door Lex Smetsers bood de bijeenkomst plaats voor de heropening van het bruin café in De Vijverhof.

  lees meer
 • Opening expositie op De Vijverhof

  ‘Kracht van Binnenuit’ de expositie van Sake Elzinga is dinsdag 7 januari jl. begonnen aan haar reis langs diverse locaties van Zorggroep Drenthe. Bij De Vijverhof werd de expositie officieel geopend voor cliënten en vrijwilligers.

  lees meer
 • Reizende expositie Sake Elzinga

  Met trots kunnen wij melden dat de succesvolle expositie 'Kracht van Binnenuit' welke onderdeel was van het jubileum van Zorggroep Drenthe, vanaf 7 januari a.s. op een aantal locaties van Zorggroep Drenthe te zien zal zijn! 

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Kerst in De Vijverhof

  Rond 9 december j.l. begonnen de Kerstactiviteiten in De Vijverhof. Nadat maandag en dinsdag de begane grond in Kerstsfeer was gebracht werden er woensdagmiddag Kerststukken gemaakt door onze bewoners. Ook de deelnemers van de dagverzorging hebben donderdag een Kerststuk gemaakt.

  lees meer
 • Sint Pannekoek

  Bij De Vijverhof in Assen vierden ze donderdag 29 november Sint Pannekoek. Bij deze van oorsprong Rotterdamse traditie legt iedereen een pannenkoek op z'n hoofd en zegt; ‘Wij wensen u een vrolijke en gezegende Sint Pannekoek!’

  lees meer
34 nieuwsberichten << < 1 van 4 > >>