De Vijverhof

 • Lekker eten en spelletjes tijdens Kerst in De Vijverhof

  Op de valreep van 2022 nog wat sfeerfoto’s van de 4e etage in De Vijverhof tijdens Kerst.

  lees meer
 • Kniepertjes en muffins in De Vijverhof

  Afgelopen donderdag hebben bewoners en cliënten van De Vijverhof met 16 leerlingen van het naastgelegen Terra College knieperties gebakken. Zowel bewoners en cliënten als de leerlingen hebben van het samenwerken (en het eten ;)) genoten.

  lees meer
 • Parkheemsterwichter treden op in De Vijverhof

  De Parkheemsterwichter traden vanmiddag op in De Vijverhof. Wat een succes!

  lees meer
 • Verrassingsbezoek Sint en Pieten aan De Vijverhof

  Afgelopen maandag werd De Vijverhof verrast door een bezoekje van Sint en zijn Pieten. Mijn buurt Assen organiseerde een tocht door Assen Oost en wij waren de eerste stop op de route van de Sint.

  lees meer
 • Kinderen Vredeveldschool en Valkenhorst zingen in De Vijverhof

  Ook De Vijverhof was afgelopen vrijdag het toneel voor Sint-Maarten. Een groep van 33 kinderen van de Vredeveldschool en Kindcentrum Valkenhorst verrasten bewoners en cliënten van De Vijverhof met lampions en liedjes.

  lees meer
 • Dierendag bij De Vijverhof

  We blikken nog graag even terug op dierendag! Ook bij De Vijverhof werd aandacht besteed aan dierendag. Tijdens de wekelijkse wandeling op dinsdagmiddag werd een bezoekje gebracht aan de dierenweide en de buurtschuur. 

  lees meer
 • Sfeerimpressie 50-jarig jubileum De Vijverhof

  Onlangs berichtten wij al over de viering van het 50-jarig jubileum van De Vijverhof in Assen. Er werd ook een hele mooie impressie op beeld gemaakt waarin te zien is dat bewoners, cliënten en bezoekers ontzettend genieten. Wij laten u ook nog graag even meegenieten! Bekijk de film hier.

  lees meer
 • 50-jarig jubileum van De Vijverhof

  Afgelopen zaterdag werd bij De Vijverhof in Assen, het 50-jarig jubileum van De Vijverhof gevierd! Het was een zeer geslaagde dag waarbij bezoekers konden genieten van een mini Pasar Malam. 

  lees meer
 • Wandelen bij De Vijverhof

  Drie weken geleden kon je al lezen over een mooi initiatief van De Rabobank waarbij zij, met een team, graag iets wilden doen voor bewoners en cliënten van De Vijverhof. In juni zorgden zij al voor kleurige bloemen en planten op het terras en afgelopen dinsdag kwamen ze terug om met een groep bewoners en cliënten een mooie wandeling te maken.

  lees meer
 • Lekker naar buiten!

  Als het even kan, zitten we graag buiten! Kortgeleden hadden we een heerlijke zaterdag in de binnentuin van De Vijverhof. 's Ochtends werd al heerlijk buiten koffie gedronken, ondertussen genietend van het buiten zijn en de bloemen.

  lees meer
152 nieuwsberichten << < 1 van 16 > >>