De Vijverhof

 • Sint Pannekoek

  Bij De Vijverhof in Assen vierden ze donderdag 29 november Sint Pannekoek. Bij deze van oorsprong Rotterdamse traditie legt iedereen een pannenkoek op z'n hoofd en zegt; ‘Wij wensen u een vrolijke en gezegende Sint Pannekoek!’

  lees meer
 • Verwenmiddag in De Vijverhof

  Op donderdag 7 november jl. hebben we samen met onze collega's van Cosis en vrijwiligers van Zorggroep Drenthe een verwenmiddag georganiseerd voor de bewoners van De Vijverhof en deelnemers van Cosis.

  lees meer
 • Gezelligheidskoor de Pelikaan

  Woensdag 6 november jl. werden de bewoners van De Vijverhof en externe gasten weer getrakteerd op een mooie muziekavond. Dit keer was 'Gezelligheidskoor de Pelikaan’ uit Hoogeveen te gast. Gezelligheid staat bij het koor hoog in het vaandel en dat is zeker niet te veel gezegd.

  lees meer
 • Rabobank Regio Concert René Karst

  René Karst trad maar liefst 2 keer op voor Zorggroep Drenthe op donderdag 10 oktober jl. De concerten werden door Rabobank Assen en Noord-Drenthe aangeboden in het kader van de Week van de Coöperatie. Het viel ook samen met het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe dus het was dubbel feest voor de bewoners van De Vijverhof & Spectrum.

  lees meer
 • Regenboogweek in Drenthe

  Van 11 t/m 18 oktober 2019 is het Regenboogweek in Drenthe. In die week wordt extra aandacht gegeven aan de sociale acceptatie van LHBTI. In de hele provincie wapperen regenboogvlaggen.

  lees meer
 • Utrechts Harp Trio geeft Appeltaartconcert in Spectrum & Vijverhof

  Het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe is groots gevierd! Er werden op alle locaties verschillende activiteiten georganiseerd. Op 26 en 27 september jl. genoten bewoners en medewerkers van De Vijverhof en Spectrum van een Appeltaartconcert van het Utrechts Harp Trio.

  lees meer
 • Nationale ouderendag

  Afgelopen voorjaar kregen wij wenskaarten voor de Nationale Ouderendag, uitgevoerd door de Asser Uitdaging, met de vraag: "heeft u een wens, stuur de kaart in". Onze collega Stella was zo lief om namens een echtpaar in De Vijverhof een wens in te sturen. Meneer en mevrouw wilden namelijk graag een rondrit door Drenthe maken en hun wens werd uitgekozen!

  lees meer
 • Werelddierendag

  Vandaag 4 oktober is het Werelddierendag. Deze dag wordt in veel landen gevierd met allerlei evenementen rond het thema van dieren, dierenrechten en dierenbescherming. Maar wat doe jij op Werelddierendag? 

  lees meer
 • Dierendag bij de Vijverhof

  De Vijverhof heeft samen met de ouderen van zorggroep Drenthe de dieren van kinderboerderij Valkenstijn in Assen een verwenpakket overhandigd. Tevens de vrijwilligers een doos Merci gegeven voor hun inzet elke dag weer!

  lees meer
 • Samen koken bij De Vijverhof

  Zondag 25 augustus jl. werd er gezellig samen gekookt bij De Vijverhof in Assen. Ze maakten een typisch Nederlands ‘aardappels, groente en vlees’ gerecht. De groenten en de aardappelen kwamen uit eigen tuin, het gehakt uit de supermarkt.

  lees meer
25 nieuwsberichten << < 1 van 3 > >>