Valentijnsdag: de dag van liefde en aandacht voor elkaar

Ook bij ons ging Valentijnsdag niet onopgemerkt voorbij!

In De Vijverhof konden bewoners genieten van een Valentijnsgebakje bij de koffie en van een heerlijke brunch. De huiskamers waren helemaal in sfeer gebracht en collega’s hebben samen met bewoners gezellig gebruncht op de huiskamers. In het restaurant werd een heerlijk Valentijnsmenu geserveerd aan bewoners.

Ook in De Wenning is volop aandacht besteed aan Valentijnsdag. Het restaurant was mooi aangekleed en ’s ochtends bij de koffie werd er een toepasselijk gebakje geserveerd. Ook de lunch was aangepast aan het thema en zelfs de gehaktballen waren in hartvorm gekneed! De maaltijden in Valentijnsthema voor veel “oh’s en ah’s” van bewoners.

’s Avonds werd er een Valentijns Superbingo georganiseerd. Hierbij was aan collega’s van De Wenning gevraagd om prijzen aan te dragen in de vorm van tijd en aandacht. Collega’s hebben hier volop gehoor aan gegeven en de prijzen liepen uiteen van een zelfgebakken cake tot een busrit en van een zelfgemaakt bloemstukje tot aan het bezoeken van een wedstrijd van FC Groningen. Er zijn vele wandelingen aangeboden met onderweg koffie en gebak. In totaal waren er 44 gedoneerde prijzen; fantastisch!
Bij bingo kon de winnaar kiezen uit de vele aangedragen prijzen. Iedereen is naar huis gegaan met een leuke prijs. Vanaf nu kunnen betreffende collega’s en bewoners contact met elkaar zoeken de gewonnen prijzen gaan plannen!

Het was een druk bezochte avond en er waren vele collega’s die hun Valentijnsavond aan deze activiteit met onze bewoners hebben besteed. De avond werd spetterend afgesloten met een act van meneer en mevrouw De Bok! Zij zongen het lied ‘A woman in love’ en eindigden samen in het water.