Cliënten Symphonie maken boswandeling in Norg

Donderdag 10 november was het weer zover! Ons maandelijkse uitje staat in de agenda. Als het weer een beetje meewerkt dan staat er een boswandeling in Norg op het programma. In de ochtend was het nog wat regenachtig maar gelukkig klaart het tegen de middag op.

Rond 13.00 uur vertrokken vijf van onze cliënten van de PG-afdeling met een collega in de rolstoelbus van Mozaiek naar Norg. Daar aangekomen werd iedereen gereed gemaakt voor de wandeling. Een van onze collega’s had een leuke herfst-bingo gemaakt zodat we onderweg met elkaar konden zoeken naar mooie bladeren, paddenstoelen enzovoort. Een leuke activiteit tijdens de wandeling en de cliënten zochten fanatiek mee naar de herfstitems.

Na een mooi rondje te hebben gemaakt, kwamen we weer terug bij de parkeerplaats en Bospaviljoen De Norgerberg. Hier hebben we een heerlijk kopje koffie of thee gedronken en appelgebak met slagroom mocht uiteraard niet ontbreken. Even uitrusten van de wandeling kon ook geen kwaad.

Na het uitrusten was het alweer tijd dat we weer naar Eelde moesten afreizen. De vriendelijke chauffeur heeft ons met uiterste zorgvuldigheid weer teruggereden. Onze dank hiervoor!

De cliënten kwamen moe, maar zeer voldaan terug op de afdeling. De cliënten hebben zichtbaar genoten en de collega’s die mee waren uiteraard ook. Heerlijk om die mooie glimlach op de gezichten te zien. Op naar de volgende keer!!