Week van Zorg & Welzijn in Wester Es

Maandag 12 maart jl. begon de week van Zorg & Welzijn. De Wester Es begon deze week met het in huis halen van de lente. De bewoners hebben verstopte bloembollen gemaakt. De narcisbollen en de blauwe druifjes werden tussen het mos gestopt, zodat je de bollen bijna niet meer zag. Nu is het wachten totdat ze gaan bloeien.

Op donderdag 16 maart jl. kwamen de leerlingen van het CS Vincent van Gogh in Beilen langs bij Wester Es. Een groep van 8 leerlingen hielp in het restaurant en de keuken. Zij hielpen bij het opscheppen van het eten, het bedienen in het restaurant, het ophalen/terugbrengen van bewoners en het rondbrengen van maaltijden in het aanleungebied. Aansluitend konden de leerlingen genieten van een warme maaltijd, die zij zeker hadden verdiend.

In de middag kwamen er 18 leerlingen van het CS Vincent van Gogh op bezoek. Ze gingen samen met de bewoners een creatieve activiteit doen, placemats maken. Doordat er zo veel leerlingen waren, kreeg elke bewoner 1 op 1 begeleiding. Er werd leuk samengewerkt tussen de bewoners en leerlingen, wat erg mooie placemats opleverde.

Het waren zeer geslaagde dagen!