Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest

Sinterklaas heeft ons land dan wel verlaten, maar wij kijken graag nog even terug naar deze gezellige dagen. Eerder was op onze website al te lezen dat Sinterklaas een bezoek bracht aan De Vijverhof en De Noorderkroon. De goedheiligman (of delegatie) kwam ook langs op onze andere locaties.

Sinterklaasmiddag verpleegafdeling Mozaiek
Afgelopen maandag vierden cliënten van de binnen- en buitentuin geen pakjesavond, maar pakjesmiddag! De middag begon met het zingen van liedjes en het delen van Sinterklaasverhalen van vroeger. Daarna kreeg iedere client een cadeau met gedicht, welke werd uitgepakt onder het genot van warme chocolademelk met slagroom. De cadeautjes zijn door de zorgpieten van Mozaiek zorgvuldig uitgezocht.

Sinterklaasfeest in Spectrum
In Spectrum werd afgelopen maandag ook Sinterklaas gevierd. Een van de collega’s heeft op de huiskamer samen met cliënten pepernoten gebakken. In de middag werd een grote Sinterklaasbingo gespeeld. Gezelligheid onder het genot van warme chocolademelk met slagroom. Rommelpiet had de prijzen ingepakt als leuke cadeautjes en voor iedereen was er wat lekkers. 

Pieten op bezoek in Symphonie
Ook in Symphonie hebben we bezoek gehad van Pieten. Door de drukke periode was Sinterklaas zelf helaas verhinderd. De Pieten brachten een bezoek tijdens de muzikale ochtend. Het was een groot feest.

De Wenning
Sinterklaas kwam afgelopen vrijdag per scootmobiel naar De Wenning. Tijdens de koffie werden enkele gebeurtenissen binnen De Wenning besproken vanuit de moderne variant van het grote boek; de SintIpad.
Ook was er door Piet een mooi gedicht gemaakt over het afgelopen jaar. Er werd gezongen, er werden cadeautjes uitgedeeld en alle bewoners en cliënten kregen de omslagkalender van Zorggroep Drenthe voor het nieuwe jaar. Hierna ging Sinterklaas naar alle bewoners en cliënten die op hun appartement verbleven. 

Bewoners, cliënten, vrijwilligers en medewerkers hebben genoten van de gezelligheid. Heel graag tot volgend jaar!