De Andrew Sisters bij Mozaïek!

Afgelopen woensdagmiddag is er, na een lange periode, weer opgetreden in Theater Mozaïek. Met dank aan de regeling 'Frisse Start hebben we, in samenwerking met Frits Colenbrander, cultuurcoach van de gemeente Tynaarlo, dit optreden gratis kunnen realiseren. Wat hebben onze bewoners en cliënten dit gemist!

Na het instaleren van de instrumenten; drumstel, gitaar, contrabas en microfoons, kon de soundcheck beginnen! Dit werd natuurlijk gedaan met behulp van onze vrijwilligers van het licht en geluid. De bewoners en cliënten werden opgehaald en kregen bij aankomst een kopje thee of koffie aangeboden. Gordijnen dicht, iedereen klaar en starten maar!

De bewoners en cliënten hebben gezongen en gedanst op de prachtige jaren 40-50 muziek. Het was een ontzettend gezellige, sfeervolle en vooral gemoedelijke middag! Aan het einde van het optreden vroegen de Andrew Sisters de aanwezigen om nog een laatste nummer te kiezen. Na afloop kregen de artiesten natuurlijk een groot applaus en werden ze hartelijk bedankt.

We willen iedereen bedanken die aanwezig was op deze gezellige middag!