Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi!

Zorggroep Drenthe kiest voor zorghulpmiddelen van Meneer Kooi! Sinds vorige maand is Meneer Kooi onze totaalleverancier voor alle til- en hulpmiddelen. Tot voor kort werkten wij met diverse leveranciers waar Meneer Kooi al een van was.

Door de keuze voor één leverancier kunnen we nóg beter inspelen op de zorgvraag van onze bewoners en cliënten en gezamenlijk een bijdrage leveren aan een moooie dag.

Na een uitgebreide selectieronde met drie verschillende leveranciers waarbij onder andere werd gelet op de presentatie, het beschikbare assortiment, het oplossend vermogen en het plan van aanpak wat betreft de transitie kwam Meneer Kooi als een van de meest geschikte partijen naar voren. Uit de vervolgopdracht die daarop volgde kwamen zij zeer overtuigend als de meest geschikte leverancier voor Zorggroep Drenthe uit de bus.

De keuze voor Meneer Kooi is volgens Otto Hoekstra (manager Service bedrijf) en Harm Nuwolt (inkoper) een logische: 'Het bedrijf heeft een familiair karakter en de gedrevenheid om zaken direct en adequaat op te lossen. Door de korte lijntjes worden onze vragen snel beantwoord. Ook heeft meneer Kooi ons niet in de steek gelaten in de periode waarin het coronavirus een grote rol speelde, waarbij het aankwam op bestellen en snel uitleveren. Daarnaast waren de ervaringen met Meneer Kooi bij andere zorgorganisaties zeer positief. We zien de toekomst en de samenwerking rooskleurig tegemoet.'