Zomervakantieweken in De Noorderkroon

Bij De Noorderkroon hebben ze tijdens de zomervakantieweken niet stilgezeten. Om de witte gang op te fleuren hebben bewoners en cliënten een prachtige vlindertuin gemaakt van vlindermacaroni. Naast en in de buurt van de deur naar de huiskamer is het een fleurige boel geworden. De vlinders vliegen overal tussen de bloemen.

 

De Noorderkroon heeft 4 tropische zomerweken op de planning staan. Die werden vorige week afgetrapt met 'sportief ganzenborden'. Niet met ganzen maar met eendjes, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij elk getal hoorde een opdracht, variërend van vragen als; 'Wie was je eerste vakantieliefde'. tot 'Stamp 10 keer met je voeten'. Iedereen deed fanatiek mee met bewegen, zingen en het beantwoorden van vragen. De winnaar ging naar huis met een pak koekjes.

Afgelopen maandag werd er druk gesjoeld en dinsdag stond in het teken van een gezellige zomerbingo. Bij het zien van alle mooie vakantieplaatjes kreeg iedereen het vakantiegevoel te pakken.

Ook werd onlangs afscheid genomen van Alice, teamcoördinator Zorg. Alice gaat een prachtige nieuwe uitdaging aan en samen met bewoners en cliënten hebben collega's haar onder het genot van een kopje koffie of thee en gebak, heel veel succes gewenst.