Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest op de locaties!

Sinterklaas heeft ons land inmiddels verlaten, maar wij kijken graag nog even terug!

Sinterklaas had het ook dit jaar weer erg druk en stuurde daarom twee Pieten langs in Symphonie! Natuurlijk waren de cadeautjes voor de bewoners niet vergeten en iedereen genoot enorm. Het was een groot feest en een mooie middag voor de bewoners

Het stond al een tijdje in de agenda van De Wenning: de koffieochtend met Sinterklaas! Samen met zijn Pieten kwam Sinterklaas aan op de slee! Er was koffie met gevulde speculaas voor de bewoners en de Beweegpiet zorgde dat er een dansje werd gedaan. Namens de Sint werd er een gedicht voorgelezen en werden de cadeautjes uitgedeeld. Na afloop werden ook alle bewoners bezocht die niet in de gelegenheid waren om naar het koffiemoment te komen. Ook zij werden verblijdt met een cadeau en lekkers!

In Spectrum werd op 5 december een Sinterklaas bingo georganiseerd! Alles stond in het teken van Sint en zijn Pieten en bij de koffie werd veel lekkers geserveerd. Tijdens de bingo hebben bewoners leuke prijsjes gewonnen.

In De Noorderkroon werd een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Helaas kon de Sint met zijn Pieten niet zelf langskomen, maar dat maakte het niet minder gezellig! De Sint heeft collega’s van De Noorderkroon gevraagd de verrassing te bezorgen… Zo ging iedere bewoner naar huis met een mooie verrassing!

Aan de deuren van de huiskamers op de verpleegafdeling in Mozaiek werd op 5 december hard geklopt... De bewoners vierden samen met de twee Pieten, collega’s van de zorg en welzijn een pakjesmiddag! Iedereen kreeg een cadeau en een gedicht en op tafel lagen allerlei lekkernijen. De liedjes waren zo herkenbaar voor een bewoner dat hij tranen in zijn ogen kreeg. Bij het voorlezen van de gedichten was er een bewoner ontroerd door het mooie gedicht. Ook was er een bewoonster zo blij met haar gekregen sjaal dat ze deze aan iedereen die binnenkwam liet zien!

In De Vijverhof hebben alle bewoners de Pieten van Sinterklaas persoonlijk mogen ontvangen. De Pieten brachten mooie cadeaus met zich mee. ’s Middags werd er op de huiskamers Sinterklaas gevierd, hier waren de Sint én zijn Pieten natuurlijk ook van de partij!